whatsappcilar bir bakin derdime

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Ya bu naneyi yeni kullanmaya basladim :) kuzenime mesaj yolluyorum tek tik oluyor baska bisiy olmuyor ayrica son girme tarihide yok iphone kullaniyor almanyada ....acaba neden ? otekinede yolladim cift tik gozukuyor ama son girme tarihi dun gece mesajda atmadi bana ben anlamadim bu ne oluyor :)

1-kuzenime mesaj yolluyorum tek tik oluyor baska bisiy olmuyor : kuzeniniz su anda muhtemelen internete bagli degil veya whatssapp'i kurdu ancak sonra sildi, yine veya whatsappi devredisi birakti
2-otekinede yolladim cift tik gozukuyor ama son girme tarihi dun gece: son girme tarihi dun gece ise ve iki tick isareti varsa mesajiniz gitmis ancak oteki dediginiz kisi henuz okumamis.

Sagolun :) birinciyi aradim da gizlemis saatini :) acmamis uygulamayi ...2tik okunmus olmuyor mu ama ?

İlk tick sizden gittigi(internete bagli degilseniz ilk ticki goremezsiniz) 2.si ise karsi tarafa ulastigini gosteriyor. Ama okundu anlamina gelmiyor.

ayyy bulaşılmaması gereken bi uygulama:))
[h=5]Bütün evren whatsapp kullanmamı bekliyormuş sankiii,anam bu ne trafik ne çeneee 1 gün giden şarjım,laf yetiştiricem diye 4 saatte bitti kalbim sıkıştı sinirden:)[/h]

msjı gördüğünü çevrim içi olduğu saatinden anlayabilirsin canım sen 14de yolladın diyelim o 13.59da girmişse görmemiş demektir 2 ok olması gördüğü anlamına gelmiyor sattelerinden anlayabilirsin tabi

valla hiçde kıl değil bi alıştınmı normal msj falan kullanamıyosun ve online olduğunu yazdığını hemen hepsini görebiliyosun çok güzel sen şimdi yensin sana değişik geliyo w.upsız napıyomuşuz bilmiyorum

Online oldugu saati kapatanlar var :)yeni guncellemeyle kil oluyorum buna
Kuzenim hala dun yaziyor girme saatine ama mesajimda cift tik var

Het whatsap kullan birisinde, ya whatsap kulaniyor yazar yada, o başlığı degişdirdiyse o cikar. Bu bir sözde olur bir şiirde. Degişdirmediyse, dediğim gibi whatsap kullandığı cikar ( whatsap nr aramalarinda)

Diyer kuzenin de en son o tarihte whatsap girmiş, fakat bu msj okumadi anlamina gelmez, çünkü o sira telefon elindeyse, kısa bir mjs' sa okuya bilmiş olmali:)

Hani uyari geliyor ya şu kışıden msj var, îste o pencerede msjin bir kısmını gösteriyor, bende bazen girmeden okuya bilirim.

Bu arada her iphone yada samsunug'nu olan, whatsap kulaniyor anlamina gelmez:)

Iphoneda parali ( zadece bir kez) samsung da bedava ama cok yakinda whatsao senelik 75 kuruş olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende bulamadım giriş saatinin kapatıldığını :26::26: engelledimi acaba

Ben whatsapp ve diğerlerinin hiçbirini kullanmıyorum .Millette ki bu whatsapp ve benzerlerine olan çılgınlıkları ne anlayamadım da .Bu konu da teknolojiden çok geri kaldım

Bir kere bu whatsapp'ı çok merak ettim ,ben de kurdum biraz göz gezdirdim .Sonra da hesabımı hemen sildim .Ama hesabımı silmeme rağmen anında arkadaşlarımdan ; "beni whatsapp'da engelledin mi ? " soruları almaya başladım . Kullanmıyorum ,hesabı sildim dememe rağmen ,inanan var inanmayan var ! Ne kadar gereksiz bir program bu böyle yaa .Ben hiç beğenmedim , ama bu programla yaşayanlara cidden şaşırıyorum

Benim gibi sevgilisi dünyanın öbür ucunda olanlar için çok ideal balım

Aslında hesabı sildiğinde diğer kişilerin listesinden de siliniyosun. Ama sadece programı sildiysen o zaman listede kalıyosun tatlım.

bizde nişanlımla w.upsız yapamayanlardanız cepte net kullanıyosan ve msjlaşmayı seviyosan en ideal kapsamlı program

aynen bende senin gibi düşünüyorum yavrim
ne bu yahu bende kardeşimden ve arkadaşlarından çok duyuyorum bu aralar ergenlerin daha çok gündeminde sanırım bu program
normal cep telefonunda ki msjlaşmanın suyu mu çıktı yahuu
ayy teknoloji ilerledikce eski annemlerin zamanında ki aşkları aramaya başladım sanırım teknoloji iki kişilik ilişkileri uzaklaştırıyor bence öff nerden daldım ben bu konulara yaa
az önce izlediğim romantik filmin etkisindeyim hala sanırım

1 senedir rutin olarak hergün yengemle konusup yegenımın vıdeolarını fotograflarını alıyorum yine Allah razı olsun bulandan da
en son ıkı gun once su last seen davası yuzunden sevgiliyle kavga edıldıı ve o sağ ben selamett wassap ı sildi.
İstemiyorum sevgiliyle wassap massap

Tatlım ben direkt hesabı sildim .Hesabı silmeme rağmen hala listede kalmama anlam veremiyorum .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…