- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Beğenmiş ama kendine alamayacağı için
En masum şekli bu yani...
Diyorum İT
Yazık, sen bir de evlat yetiştireceksin öyle mi?
Bu nasıl iş ben çözemedim,konuyu okuyup yorum yapıyoruz , soru soruyoruz cevap sizene ..
Sonra da it sürüsü..
Terbiyesizliğinde böylesi.
Keşke bir daha foruma alınmasa, üyelere büyük saygısızlık.
Hassiktir ordan terbiyesizligime veriyormus siz önce insan olun INSAN24 yaşındaymışsın şu sözlerini cahilliğine terbiyesizliğine veriyorum çocuk....
Sanane lan köpek bi de evladımdan mi vurmaya çalışıyorsun şerefsiz seni
Haddini bil , terbiyesizlik yapma.Sanane lan köpek bi de evladımdan mi vurmaya çalışıyorsun şerefsiz seni
Ömür boyu evde hazır bulunan ikinci kadın olmayı kendinize öyle güzel sindirmişsiniz ki. Mutsuzluğunuzu başkalarına ettiğiniz hakaretlerle kapatmaya çalışıyorsunuz. Kimse siz dediniz diye "it" olmuyor.Ancak siz aldatılmayı bile bile kabul eden deyim yerindeyse "boynuz yiyen" kadın oluyorsunuz. Gerçekler acıdır. Söyleyebiliyorsanız kocişinize söyleyin o "it"i.Diyorum İT
Haddini bil , terbiyesizlik yapma.
Ömür boyu evde hazır bulunan ikinci kadın olmayı kendinize öyle güzel sindirmişsiniz ki. Mutsuzluğunuzu başkalarına ettiğiniz hakaretlerle kapatmaya çalışıyorsunuz. Kimse siz dediniz diye "it" olmuyor.Ancak siz aldatılmayı bile bile kabul eden deyim yerindeyse "boynuz yiyen" kadın oluyorsunuz. Gerçekler acıdır. Söyleyebiliyorsanız kocişinize söyleyin o "it"i.
Ben sana lan demedim bu 1Lan sen bi de evlat mi yetistiriceksin diyen kim ??? Terbiyesizlik yapma diyor bide İNSAN OL INSANNNNN MİLLETİN İNANDIĞI ŞEYLER ÜZERİNDEN DALGA GEÇMEMEYİ ÖĞREN ÖNCE
Hassiktir ordan terbiyesizligime veriyormus siz önce insan olun INSAN
Ben sana lan demedim bu 1
Karakterin ortada bu da 2
Bu nasıl mesajlar ya ne oluyorsunuz?! Kendinize gelin!
3 de soyadınız oluyor herhalde? Peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?