- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi NightStalker
-
Gicik ya bu guzeldiRamazan oruç bitince olur Bayram dikkat et. Üstünde dur.
Sakin ol... Sadece biraz sakin ol... Yaslan arkana ... Ciddiyim sakin :)EŞİMİN TELEFONUNU DA KURCALARIM BİLGİSAYARINI DA KURCALARIM IPADINI DE KURCALARIM BURADAKİ VE DIŞARIDAKİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ BU 1 2. KAÇ SENEDİR ADAMIN YANINDA 9LAN BENİM TABİ Kİ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK GECMİCEKTİ BU OLAYDAKİ GİBİ AMA OLAYIN ASLINI ÖĞRENDİM VE ONA İNANIYORUM SİZİN DEMENİZLE ŞEKİL DEĞİŞTİRECEK YONLENICEK DEGILIM 3 ALDATILMIŞ OLSAM DA BU BENİ ILGILENDIRIRDI VE AFFEDEBILIRDIM ÇÜNKÜ BİR WHATSAPP YÜZÜNDEN EVLİLİĞİMI BİTİRECEK DEĞİLİM 4 BURAYA İSTEDİĞİM KONUYU AÇARIM HERKES DE İSTEDİĞİ YORUMU YAPAR FAKAAAAATTTTTT BENN DİYORSAM Kİ HALLETTİK ARKADAŞLAR EŞİM BÖYLE BÖYLE DİYOR O SAATTEN SONRA HERKESİN SAYGI DUYMASI GEREKİR HA DUYMUYORSAN SENDE İNANDIN MI KERİZ DİYEMEZSİNIZ! YAŞADIKLARIMI VE EŞİMİ BEN BİLİYORUM BEN TANIYORUM ADAMI SİNİR HASTASI EDİYORSUNUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU PLATFORMDAN SOĞUDUM SİZE KİM BU HAKKI VERİYOR Kİ? NEYE GÖRE BU KADAR KESİN KONUŞUP YARGILIYORSUNUZ ???? SİZ BENİ TANIYOR MUSUNUZ DA BU KADAR KESİN KONUŞUYORSUNUZ? EVET AĞIR KONUŞUYORUM 3VET SÖYLEDİKLERİM AĞIR SÖZLERİM YAŞANTIMIZI BELİRLİYOR BLA BLA BLA DÖNÜN DE Bİ AYNAYA BAKIN. BİRAZ İNSAN OLUN.
Sakin ol... Sadece biraz sakin ol... Yaslan arkana ... Ciddiyim sakin :)
Haydaaa :) değer mi kız böyle şeyler söylemeye boşver , sen eşini herkesten daha iyi tanırsın... Sadece tetitke ol kimseye %100 güvenme bende güvenmem, kardeşim olsa yine güvenmem... Ama sen sinirlerine biraz hakim ol kulak tıka, herkes bişey söyler, önemli olan senin yaşadığın olayda ne hissettiğin ok?:)Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
Haydaaa :) değer mi kız böyle şeyler söylemeye boşver , sen eşini herkesten daha iyi tanırsın... Sadece tetitke ol kimseye %100 güvenme bende güvenmem, kardeşim olsa yine güvenmem... Ama sen sinirlerine biraz hakim ol kulak tıka, herkes bişey söyler, önemli olan senin yaşadığın olayda ne hissettiğin ok?:)
Haddini bil forumda kimseye 'it sürüsü' diyemezsin.Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
İşte, bu gibi tepkiler yüzünden bir çok insan kendi kendine çözüm bulmaya çalışıyor bulamazsa buraya geliyor sende öyle yap bundan sonra... Emin ol,2012den beri buradaym nelerini gördüm uzun süre yorum yapmadan sadece yorumları izledim... Bugün burada" Boşan, güvenme hadi canım sende avanak" diyenlerin kendi başına gelince " ama onu çok seviyorum o benim kocam yapmaz etmez " diyenleri gördü bu gözler.. o yüzden biraz daha sakin ol beğenmediğin yorumlara cevap vermeTabi ki önemli olan bu ama önemli olan bu olmasına rağmen insanların nasıl da inandı keriz demeye hakkı yok bu konuyu açan ben değil de başkası olmuş olsaydı ben saygı duyar susardım
Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
Birşey söylemek istiyorum lina,Müşteri ekledim haberin olsun askim diye söylese de kizicaktim.
Haddini bil forumda kimseye 'it sürüsü' diyemezsin.
Beğenmiş ama kendine alamayacağı içinPek masum gelmedi bana bide abisine felan düşünmesi ne bilim.
Bu nasıl iş ben çözemedim,konuyu okuyup yorum yapıyoruz , soru soruyoruz cevap sizene ..Yazıklar olsun seviye yerlerde iyicene...
Yazıklar olsun seviye yerlerde iyicene...
Tüm sayfaları okudum, olanlara yorumsuz kalmayı tercih ediyorum ama bundan sonrası için naçizane tavsiyem, eşinizin abisiyle ilk fırsatta karşılaşmaya, görüşmeye çalışın ve kaynınıza "abi eşim sana bir eş adayı bulmuş, kız öğretmen, okumayı seviyor, güzel de, tam sana göre, sizi bir tanıştıralım." deyin. Tabi bunu eşinizin yanında yapın ve eşinizin tepkilerine bir dikkat edin bakalım. :)
Zaten eşinizin niyeti de kızı abisiyle tanıştırmaktı, hayırlı bir işe aracı olmuş olursunuz. :)
Yazık, sen bir de evlat yetiştireceksin öyle mi?Diyorum İT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?