Whatsapp'daki kız

EŞİMİN TELEFONUNU DA KURCALARIM BİLGİSAYARINI DA KURCALARIM IPADINI DE KURCALARIM BURADAKİ VE DIŞARIDAKİ KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ BU 1 2. KAÇ SENEDİR ADAMIN YANINDA 9LAN BENİM TABİ Kİ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK GECMİCEKTİ BU OLAYDAKİ GİBİ AMA OLAYIN ASLINI ÖĞRENDİM VE ONA İNANIYORUM SİZİN DEMENİZLE ŞEKİL DEĞİŞTİRECEK YONLENICEK DEGILIM 3 ALDATILMIŞ OLSAM DA BU BENİ ILGILENDIRIRDI VE AFFEDEBILIRDIM ÇÜNKÜ BİR WHATSAPP YÜZÜNDEN EVLİLİĞİMI BİTİRECEK DEĞİLİM 4 BURAYA İSTEDİĞİM KONUYU AÇARIM HERKES DE İSTEDİĞİ YORUMU YAPAR FAKAAAAATTTTTT BENN DİYORSAM Kİ HALLETTİK ARKADAŞLAR EŞİM BÖYLE BÖYLE DİYOR O SAATTEN SONRA HERKESİN SAYGI DUYMASI GEREKİR HA DUYMUYORSAN SENDE İNANDIN MI KERİZ DİYEMEZSİNIZ! YAŞADIKLARIMI VE EŞİMİ BEN BİLİYORUM BEN TANIYORUM ADAMI SİNİR HASTASI EDİYORSUNUZ SİZİN YÜZÜNÜZDEN BU PLATFORMDAN SOĞUDUM SİZE KİM BU HAKKI VERİYOR Kİ? NEYE GÖRE BU KADAR KESİN KONUŞUP YARGILIYORSUNUZ ???? SİZ BENİ TANIYOR MUSUNUZ DA BU KADAR KESİN KONUŞUYORSUNUZ? EVET AĞIR KONUŞUYORUM 3VET SÖYLEDİKLERİM AĞIR SÖZLERİM YAŞANTIMIZI BELİRLİYOR BLA BLA BLA DÖNÜN DE Bİ AYNAYA BAKIN. BİRAZ İNSAN OLUN.

Ben kurcalarım açıkçası ama açığını bulmak için değil sırf meraktan. Yanındayken bile çekinmeden alıp bakarım telefona mesajları da okurum bir açığını yakalama düşüncesiyle değil ama mesela annesiyle ablalarıyla erkek iş arkadaşlarıyla olan konuşmalarını bile okurum konuştukları konu ilgimi çekerse yorum da yaparım hiç gizlimiz saklımız yok niye okuyorsun demez. Kendisi de benim telefonuma bakar aynı şekilde. Ben de rahatsız olmam. Niye ayıp olsun ki karı koca arasında böyle şeyler? Gizlin saklın yoksa zaten korkacak bir şeyin de yok kurcalasa ne çıkar.

Sakin ol... Sadece biraz sakin ol... Yaslan arkana ... Ciddiyim sakin :)

Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
Haydaaa :) değer mi kız böyle şeyler söylemeye boşver , sen eşini herkesten daha iyi tanırsın... Sadece tetitke ol kimseye %100 güvenme bende güvenmem, kardeşim olsa yine güvenmem... Ama sen sinirlerine biraz hakim ol kulak tıka, herkes bişey söyler, önemli olan senin yaşadığın olayda ne hissettiğin ok?:)

Tabi ki önemli olan bu ama önemli olan bu olmasına rağmen insanların nasıl da inandı keriz demeye hakkı yok bu konuyu açan ben değil de başkası olmuş olsaydı ben saygı duyar susardım

Yok ya umrumda değil yeter yani banlarlarsa da banlasinlar önce şu gerizekalilara çözüm bulsunlar bi de sorsan çoğu hayır sever saygılı edepli. Saygısız it sürüsü
Haddini bil forumda kimseye 'it sürüsü' diyemezsin.

Tabi ki önemli olan bu ama önemli olan bu olmasına rağmen insanların nasıl da inandı keriz demeye hakkı yok bu konuyu açan ben değil de başkası olmuş olsaydı ben saygı duyar susardım
İşte, bu gibi tepkiler yüzünden bir çok insan kendi kendine çözüm bulmaya çalışıyor bulamazsa buraya geliyor sende öyle yap bundan sonra... Emin ol,2012den beri buradaym nelerini gördüm uzun süre yorum yapmadan sadece yorumları izledim... Bugün burada" Boşan, güvenme hadi canım sende avanak" diyenlerin kendi başına gelince " ama onu çok seviyorum o benim kocam yapmaz etmez " diyenleri gördü bu gözler.. o yüzden biraz daha sakin ol beğenmediğin yorumlara cevap verme

Yavas gel , bosa al . Bosanip bosanmamak senin kararin tabi. Yorum yapanlara saydiramazsin.

Ban yemek muhim degil. Sonra yine gelirsin ama nickin hep kazili kalir akillarda.

Müşteri ekledim haberin olsun askim diye söylese de kizicaktim.
Birşey söylemek istiyorum lina,
Seni başka konulardan az çok tanıyorum.
Herşey tamam (diyelim)

Güven,sadakat karşılıklıdır.
Şimdi senin kıskançlıkların. Yüzünden eşinin yalan söylemesi, sadakati,güveni yerle bir eder.
Senin kıskançlığını bastırman eşinin sana dosdoğru olması için elinden gelebilecek başarabileceğin birşey.

Şimdi eşin sen kıskançsın diye yalan mı söylemeli?
Yoksa her durumda sana doğruyu söylemeli
Seninde bir çocuklu anne olarak bazı duyguları mantıkla karşılamalı mı? Açıklama yapmasına izin vermeli mi?
Çünkü eşine çok güveniyorsun dediğine göre.

Yalanın büyüğü küçüğü olmaz lina.
O zaman eşinin sana yalan söylemesine sürüklemeyeceksin.
Bana göre madem abisine düşünüyordu,
Sana aynen böyle söyleyip ne yapalım olur mu sence diye sohbet edebilirdi.
Ayrıca eşinin şu söylemi tuhaf geldi.
Resim görünür biliyorum v.s
Madem bunu biliyor ne bileyim
Sen konuyu kapatmışsın zaten...

Bence kadınlar da erkekler de eşlerinin telefonuna alıp bakmakta sıkıntı yaşamamalı. Neden evleniyoruz? Mahremiyetimizi paylaşmak için. İç dünyamızı paylaşmak için. Ömrümüzü paylaşıyoruz eşlerimizle. Bu kadar şey paylaşırken telefon mu sorun oluyor? Telefon mu özel oluyor? Evlendikten sonra benim tüm özelim kocamdır telefon ne ya? Telefonumu niye sakınacağım kocamdan? O benden niye sakınsın? Arada hala gizli saklı olacaksa niye evleniyoruz biz o zaman? Telefonu bu kadar kişiselleştirmek anlamsız diş fırçası mı bu ya? Aldatmasan bile bir arkadaşınla kocanı çekiştirmiş olmanı, eşinden gizli yaptığın bir şeyi konuşmuş olmanı bunları sakındığınız için telefon karıştırmak size ayıp geliyorsa iki yüzlüsünüzzz... Siz de aldatıyorsunuz. Aldatmak sadece farklı bir bayan/erkekle ilişki sürmek değil. Yalan söylemek, arkasından iş çevirmek, arkasından konuşmak, her hangi bir şey gizlemek masum bile olsa bunlar da aldatmadır. O yüzden bana kimse laga-luga yapmasın. Kocamın telefonuna bakmayacağım da kiminkine bakacağım be? Ben kocamdan, kocam benden bir şey saklamıyorsa telefon karıştırmak ayıp falan değil! Bilmem anlatabildimmi...

Yazıklar olsun seviye yerlerde iyicene...
Bu nasıl iş ben çözemedim,konuyu okuyup yorum yapıyoruz , soru soruyoruz cevap sizene ..

Sonra da it sürüsü..

Terbiyesizliğinde böylesi.
Keşke bir daha foruma alınmasa, üyelere büyük saygısızlık.

Ben seda kim deyince direkt müşteriyi hatırlayıp sizi aramasına şaşırdım. ama Sürekli Karışık ın da dediği yöntemi uygulayın bence. Bu şekilde hem kızla tanışma şansınız olur hem de eşinizin tepkisi size net cevabı verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…