- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi NightStalker
-
Geri dön bak bakalım ben sana öyle bir imada bulunmuşmuyum ?Bak ne diyorum insan değilsiniz diyorum insan olsanız konuyu hallettim arkadaşlar dediğimde keriz muamelesi yapmazdiniz.
Sizinle birlikteyken "Ramazan abi"yi düşünen kocişinizle mutluluklarKes sesini mal
Lina insan nasıl olunuyor anlatır mısın?Hassiktir ordan terbiyesizligime veriyormus siz önce insan olun INSAN
Kendince deşarj oldu bana..
Bence insanlara ettiğiniz hakaret doğru söylemeleri gerçekleri duymak istememeniz ki bunu çok iyi biliyorsunuz verdiğiniz tepkiler sizi haklı değil zavallı gösterdi
Lina insan nasıl olunuyor anlatır mısın?
İnsan olmak edepten duruştan vicdandan geçer diye biliyorum.
Ah ahhh bide bana haddini bildirildiğim adam için taşa tutmuşlardı bazıları..
Alın size evlat yetiştiren biri böyle olunca deliriyorsunuz değil mi?
İşte benim anlatmak istediğim buydu!
Ban yememek için daha fazla açmayacağım.
Geri dön bak bakalım ben sana öyle bir imada bulunmuşmuyum ?
Benim insanlığımı sorgulamak sana kalmadı.
İnsanlığımı sen sorgulayacaksan öleyim daha iyi.
Onun aldatılıp aldatılmaması kimsenin bir tarafında değil. Çekecek olan da yaşayacak olan da kendisi. Kaldıramıyorsa ne telefon karıştıracak ne konu açacak burada. Kimseye küfür falan edemez, hadsizliğin lüzumu yok.
Geber o zaman tez zamanda.
Küfür etmek öyle kolay değil,kızarsın tepki verirsin ama hakaret ve küfür kişinin kendisini tanıtır..
Geber o zaman tez zamanda.
Ecrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.
Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..
İsmini yanlış söylüyorsun 1 2. Sesini duymadığın yüzünü görmediğin 1 kez bile tanismadigin selamlasmadigin biri için böyle düşünmen çok mantıklı kutluyorum seni de. Bende merak ediyorum ve bi an önce gitmek istiyorum mümkünse komple silsinler beni burdan nefret ettim bi daha da üye olursam buraya.
Ya he he hepiniz bi filozof olmuşsunuz maşallah size
Çocuğundan vurmayın lütfen aşırı sinirli ve ne dediğini bilmiyor... Herkes sinirlenir ama kimse evladına kötülük etmez hele de seve okşaya güle oynaya dünyaya getirdigi bebeğe kötülük etmez... Şahsına konusursaniz belki sakinleyebilirEcrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.
Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..
ben niye saçmalayayım hayatım.Bunlar da vicdan olsa konuyu hallettim dediğimde üstüme mi gelirlerdi bu mu vicdan? Sacmaladiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?