Whatsapp'daki kız

Bak ne diyorum insan değilsiniz diyorum insan olsanız konuyu hallettim arkadaşlar dediğimde keriz muamelesi yapmazdiniz.
Geri dön bak bakalım ben sana öyle bir imada bulunmuşmuyum ?
Benim insanlığımı sorgulamak sana kalmadı.
İnsanlığımı sen sorgulayacaksan öleyim daha iyi.

Hassiktir ordan terbiyesizligime veriyormus siz önce insan olun INSAN
Lina insan nasıl olunuyor anlatır mısın?
İnsan olmak edepten duruştan vicdandan geçer diye biliyorum.

Ah ahhh bide bana haddini bildirildiğim adam için taşa tutmuşlardı bazıları..
Alın size evlat yetiştiren biri böyle olunca deliriyorsunuz değil mi?
İşte benim anlatmak istediğim buydu!
Ban yememek için daha fazla açmayacağım.

Kendince deşarj oldu bana..

Onun aldatılıp aldatılmaması kimsenin bir tarafında değil. Çekecek olan da yaşayacak olan da kendisi. Kaldıramıyorsa ne telefon karıştıracak ne konu açacak burada. Kimseye küfür falan edemez, hadsizliğin lüzumu yok.

Bence insanlara ettiğiniz hakaret doğru söylemeleri gerçekleri duymak istememeniz ki bunu çok iyi biliyorsunuz verdiğiniz tepkiler sizi haklı değil zavallı gösterdi

Verdiğim tepkiler beni zavallı mi gosterdi ah canimmmmm.. sen önce baştan sona bi oku da neden bunca hakaretim sonra oturur bi düşünürsün. Burda millet bu baskicilarin cümlelerini yuta yuta ezilmiş herkesin de bi götü kalkmış her konunun altında bi kaç antifiriz

Bunlar da vicdan olsa konuyu hallettim dediğimde üstüme mi gelirlerdi bu mu vicdan? Sacmaladiniz.

Küfür etmek öyle kolay değil,kızarsın tepki verirsin ama hakaret ve küfür kişinin kendisini tanıtır..

NightStalker bak sinirlisin anlıyoruz, doğum yaptın hormonlar yerinde değil ona da tamam ama lütfen sakin ol .... Burada kimseye küfür ve hakaret etmeden önce konunu kapattirir çıkar gidersin değdi mı ? Ve öyle sinirlisin ki şu an sana kötü bişey demeyenlere hakaretler savuruyorsn kaldı ki dediler olsun desinler senden giden hicbisey olmaz ki? Kib'le gec.. şu an alacağın cezayı hesaplayamıyorum inan :) hakaret küfürler havada uçuştu yakışmadı sana ve emin ol onlar da haketmedi

Ecrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.

Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..

İsmini yanlış söylüyorsun 1 2. Sesini duymadığın yüzünü görmediğin 1 kez bile tanismadigin selamlasmadigin biri için böyle düşünmen çok mantıklı kutluyorum seni de. Bende merak ediyorum ve bi an önce gitmek istiyorum mümkünse komple silsinler beni burdan nefret ettim bi daha da üye olursam buraya.

İyi edersin. Kimse kocana ve Ramazan diye kaydettiği kızlara söyleyemediğin küfürleri burada dinlemek, senden hakaret işitmek zorunda değil. İstersen bana da küfür yaz bu da umrumda değil, tıpkı aldatılıp aldatılmamanın umrumda olmadığı gibi.

Ecrin'e üzülüyorum gercekten. Böyle bir baba ve anne ile büyüyor.

Mune abla sizin yorumunuzu o kadar cok merak ediyorum ki bu konu ve konu sahibi ile ilgili. Ve vereceğiniz cezayı..
Çocuğundan vurmayın lütfen aşırı sinirli ve ne dediğini bilmiyor... Herkes sinirlenir ama kimse evladına kötülük etmez hele de seve okşaya güle oynaya dünyaya getirdigi bebeğe kötülük etmez... Şahsına konusursaniz belki sakinleyebilir

Kocanın telefonu karıştırılmaz amaa, kimin karıştırılır komşunun mu sen karıştırmazsın ben karıştırırım, sanırsın büyük ahlaksızlık.

Ben
Bunlar da vicdan olsa konuyu hallettim dediğimde üstüme mi gelirlerdi bu mu vicdan? Sacmaladiniz.
ben niye saçmalayayım hayatım.
Kocan çok şanslı biri.
Seni daha önceki konularda çok iyi tanıyorum.
3-5 yıl sonra kalırsa bu konuları bir gözden geçir derim.
Kendi sıfatını kendin o zaman verirsin zaten.
Yani İngilizlerin bir lafı varda,
25 yaşım 20'yi bilmem ne gördü,
30 yaşım 20'yi 25'i de aynı gördü.
40 yaşım geçen tüm yaşlarımı kör sağır dilsiz gördü
Diye bir sözleri var.
Çokta severim ama burda tam anlamıyla yazmadım.
Ağır gelir üstüne alınırsın felan ama tam olarak ortaya söylüyorum
Belki sonra üstüne alırsın

Neyse ya nolucaksa olsun ok yaydan çıktı. Gitmeden tavsiyemdir kimse kimseyi tanımadan onyargili olmasın sıkıntı benim sıkıntım kendi sıkıntımı yine eşimle halleden benim ama bizi tanımayan insanlar bi yere kadar fikir belirtebilir yorum yapabilir ondan sonrası aşağılayıcı konuşamaz dalga geçer gibi yorum yapamaz. Haksız olduğumu da düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…