- 2 Eylül 2014
- 334
- 303
- 53
Sizi tanımıyo dimi? Tanışmıyosanız bende bilmiyorum ki şimdi gördüm numaranızı çıkaramadığım için sordum dersiniz. Çok üstelerse kusura bakmayın demek bi yanlışlık oldu dersiniz. Çok inanmasada aklına düşmeniz ve numaranızı kaydetmesi şuan en önemlisi bence.iyi fikir ama numaram sizde neden var nereden aldınız falan derse ne diyeceğimide söyleyin bari :)
iyiyim hayırdır diyecek :)yine itiraf gelicek sonradan çünkü adam numaramı nerdenaldın neden yazdın falandiye sorgulayacak
Hiç mi temin edilcek malzeme yok? Bişey düşün proje tarzı. Öğrencilerin malzemelerini toplu aldır. Hem çocuklara da faydalıiyiyim hayırdır diyecek :)yine itiraf gelicek sonradan, kaçınılmaz, çünkü adam numaramı nerden aldın neden yazdın falan diye sorgulayacak
Okulu katma benceçalıştığım okul adına ariyorum malzemeleri temin ettiğiniz yerle görüşsek bizde indirimlialabilirmiyiz falan mı desem acaba :)
eminim hayatında biri yok da poposu kalkmaya müsait bi tip :)ya belki sormaz. Normal muhabete girerseniz hal hatir sorarsaniz. Ya benim erkek arkadasimda bana (tanisiyorduk ama hicbir samimiyet muhabet yoktu, uzun zamandirda görüsmemistik) Selam, nasilsin diye girdi muhabete hemde öyle itiraf etmedi. Gerci bende hayirdir neden yaziyorsun diye falanda sormadim zaten. HAyatinda biri olmadigindan eminmisin peki?
beni tanıyoda adımı biliyomu bilmiyorum du bakalım aklıma yattı gibi senin plan :)Sizi tanımıyo dimi? Tanışmıyosanız bende bilmiyorum ki şimdi gördüm numaranızı çıkaramadığım için sordum dersiniz. Çok üstelerse kusura bakmayın demek bi yanlışlık oldu dersiniz. Çok inanmasada aklına düşmeniz ve numaranızı kaydetmesi şuan en önemlisi bence.
En son arkadaşlığnız ilerlediği zaman itiraf edersiniz nasıl numarasını aldığnızı falan. Onunda hoşuna gidicektir böyle uğraşmış olmanız bence.
eminim hayatında biri yok da poposu kalkmaya müsait bi tip :)
Hadi hayırlısı artıkbeni tanıyoda adımı biliyomu bilmiyorum du bakalım aklıma yattı gibi senin plan :)
numaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)
o kadar uğraşıp numaramı bulmuş muhteşemim mükemmelim havalarından çıkabilirse aslında konuşmanın en makbul yolu bencede bu :)Bence kendine güvenen asil bir kadın dikkat çekmeye uğraşmak yerine bütün zarafetiyle bir merhaba yazabilmeli.Merhaba cümlesinin içinde ''benimle evlenir misin'' yada ''sana aşığım'' gibi anlamlar barınmaz nihayetinde.Numaranız varmış bende görünce yazmak istedim diyede konuya devam edebilirsiniz.Whattsapp fotoğrafınızıda en güzel fotolarınızdan biri yapın.Bu kadar basit. Sizinle ilgileniceğini düşünüyorsunuz şayet.Düşündüğünüz gibi olmazda tam tersi olursa kaybedeceğiniz tek şey internet paketinden bir kaç megabayt olur sanırım.Çünkü anladığım kadarıyla artık aynı ortamda bile değilsiniz.Bence tedirgin olmayın.Kendine güvenen zarif bir bayan olurhiç bir erkek buna karşı koyamaz. (şayet aklında başka biri yoksa)
ya bi merhabam olsa yazıcamda hiç yüzyzüe gelmedik bi merhaba demedik, aslında benim merhaba nasılsın demem aşk itirafına denk :) yani o toto her halükarda kalkacakKiz sakin kut diye itiraf mesaji atip ilani ask etmeSonra totolari kalkiyor bu milletin, kadin milleti olarak hepimiz ugrasip duruyoruz egolariyla
Vatsaba guzel bir fotografini koy ve merhaba, nasilsiniz :) diye basla o forografini gorunce bir yol cizer zaten, onun cizdigi yola gore sen gardini alirsin
ya bi merhabam olsa yazıcamda hiç yüzyzüe gelmedik bi merhaba demedik, aslında benim merhaba nasılsın demem aşk itirafına denk :) yani o toto her halükarda kalkacak
o kadar uğraşıp numaramı bulmuş muhteşemim mükemmelim havalarından çıkabilirse aslında konuşmanın en makbul yolu bencede bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?