Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

sorunda orda aynı ortamda değiliz değildik yani

wuzzuuuppp :) yaz sonra ayyy cok ozur dilerim arkadasima yazcaktim yanlislikla oldu ama adet yerini bulsun nasilsin gorusmeyeli falan de

İlla bir erkek mi adim atmalı evvela .,biraz cesaret ve dürüstlük. Alie eğitimciyim.numaram vardı bir hatırınızı soruyum dersin.dürüst ol kendine de. Belkide olmaz .. sende istemeyebilirsin.tanış konuş bunda birşey yok büyütme...

Bey deme sonra bey hanım muhabbetine döner çok ciddi olur.
Zaten her halukaarda anlayacak. Hadi yaz merhaba ben bile merak ettim ne olacak diye.

işte böyle yüreklendirilmeye ihtiyacım var :) basit bi kız olduğumu düşünmesinden çekiniyordum ama dürüst olmak lazım haklısınız kesinlikle

Bende buna benzer bişey yaptım , muhabbet dönüyor bir şekilde ,
Yaşlar kaç . Yaz gitsin bir nefeste hadi
benim ki 26 oda 30 -32 vardır ,hazır değilim şu anda ama valla kararlıyım yazıcam hayatımda ilk defa böyle bişey yapıcam çok heyecanlıyım sonuç hayal kırıklığı olsada torunlarıma anlatacağım bi anı olur :)

Yaşıtız , bence kaybetcek bişeyin yok canım :)

Vaaay sende az değilsin haa.
Peki ne diye kayıtlı falan diye bi düşünce olmaz mi
Bende taktik arıyorum da.

numaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)
Sen onun profil resmini gorebiliyorsan senin numaran onda var demektir diye biliyorum. Kendi rehberimden tecrubem bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…