sorunda orda aynı ortamda değiliz değildik yani'Merhaba, bi malzeme temini için bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.' falan de. Ona ihtiyacın olduğunu düşünsün. Geri çevirmez, fikir alırsın. Sonra gelsin muhabbetler :) erkek milleti sormaz öyle nerden aldın numaramı diye. Biziz o deşer dururuz :) sorarsada lazım olur diye bi ara eklemiştim aynı ortamdayız sonuçta dersin.
Kızlar geçen sene çalıştığım kurumda biriyle bakışıyoduk ama konuşabileceğimiz bi konumda değildi, ben bu sene başka bi yerde çalışıyorum bu kişinin numarası var bende kurumla ilişkim kalmadığı için bi cesaret geldi bana, whatsapptan mesaj atiyim içimde kalmasın diyorum ,sonra mütasıp biri hoşuna gitmez diye düşünüyorum whatsappta onun beni görmesini sağlamanın başka bi yolu olurmu zaten atlayacaktır büyük ihtimalle ben itiraf mesajı atmadan dikkatini çekmenin bir yol yöntem varmıdır?dahiyane fikirleriniz bekliyorum :)
'Ortamdaydık' de o zaman :) geçen sene aynı kurumdaymışsınız nasılsa. Ti'ye al biraz sohbeti.sorunda orda aynı ortamda değiliz değildik yani
en iyisi direk nasılsın diye muhabbete dalmak , oyun yapmaya gerek yok diye düşünüyorum allah sonumu hayır etsinwuzzuuuppp :) yaz sonra ayyy cok ozur dilerim arkadasima yazcaktim yanlislikla oldu ama adet yerini bulsun nasilsin gorusmeyeli falan de
işte böyle yüreklendirilmeye ihtiyacım var :) basit bi kız olduğumu düşünmesinden çekiniyordum ama dürüst olmak lazım haklısınız kesinlikleİlla bir erkek mi adim atmalı evvela .,biraz cesaret ve dürüstlük. Alie eğitimciyim.numaram vardı bir hatırınızı soruyum dersin.dürüst ol kendine de. Belkide olmaz .. sende istemeyebilirsin.tanış konuş bunda birşey yok büyütme...
dur canım psikolojimi hazırlıyım evvela :)Bey deme sonra bey hanım muhabbetine döner çok ciddi olur.
Zaten her halukaarda anlayacak. Hadi yaz merhaba ben bile merak ettim ne olacak diye.
dur canım psikolojimi hazırlıyım evvela :)
benim ki 26 oda 30 -32 vardır ,hazır değilim şu anda ama valla kararlıyım yazıcam hayatımda ilk defa böyle bişey yapıcam çok heyecanlıyım sonuç hayal kırıklığı olsada torunlarıma anlatacağım bi anı olur :)Bende buna benzer bişey yaptım , muhabbet dönüyor bir şekilde ,
Yaşlar kaç . Yaz gitsin bir nefeste hadi
benim ki 26 oda 30 -32 vardır ,hazır değilim şu anda ama valla kararlıyım yazıcam hayatımda ilk defa böyle bişey yapıcam çok heyecanlıyım sonuç hayal kırıklığı olsada torunlarıma anlatacağım bi anı olur :)
Vaaay sende az değilsin haa.Pardon kimsiniz? Numaranız telefonumda kayıtlı ama çıkaramadım diyin. Tabi bunu whatsaaptan değil mesaj olarak atın çünkü whatsaapta resmini görüp sormanız saçma olur. Sonra konuşmaya aaa şurdan burdan tanışmıştık diye sohbet etmeye başlarsınız. En azından numaranız düşer kayıt eder ve artık sizi whatsaaptan görebilir.
Sonra size artık en şahane resimlerinizi sürekli profil resmi yapmak kalıyo.
daha profil resmi belirlicem ,girişgah yazısı yazıp yazıp silicem ohooooo :) hazır değilimdaha yazmadinmi , merakla butun sayfalari okudum yazmisindir diyeee
e hadii
Ne diye kayıtlıyım diye sorarsa mı? Sadece numara kayıtlı isim yazmıyo diyebilirsin :) yalandan bol ne varVaaay sende az değilsin haa.
Peki ne diye kayıtlı falan diye bi düşünce olmaz mi
Bende taktik arıyorum da.
kesinlikle yapmayın, çok çok kek birşey bu..numaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)
Sen onun profil resmini gorebiliyorsan senin numaran onda var demektir diye biliyorum. Kendi rehberimden tecrubem bu sekildenumaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)
yok canım o öyle değil, rehbere kaydedince resmi çıkar onda ekli olman gerekmiyoSen onun profil resmini gorebiliyorsan senin numaran onda var demektir diye biliyorum. Kendi rehberimden tecrubem bu sekilde
Ama benim numaramin olamayacagi kisilerin resmini hic goremedimyok canım o öyle değil, rehbere kaydedince resmi çıkar onda ekli olman gerekmiyo
AyyyyNe diye kayıtlıyım diye sorarsa mı? Sadece numara kayıtlı isim yazmıyo diyebilirsin :) yalandan bol ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?