Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

Bakisiyoruz yazmissin o zaman anlamistir ki zaten hoslandiginizi...
Bence hakkinda daha cok bilgi edinin facebook profilini bulun hayatında biri varmi yok mu arastirin iyice...
Bir merhabadan zarar gelmez bu durumda.
 
Hay bu totolar hep havada zaten bunlarda.
O yuzden cok kasma merhaba de ama sonra asla itirafa girme.
Ugrastirisa en son yanlislik oldu der siyrilirsin.
Ama muhabbete donerse bi adim geri durur, bulusma, gorusme teklifini ondan beklersin.
evet hemen itiraf etmiyim duruma göre bakarım artık
 
özel bi kadını anlayacak kadar özel bi adam mı bilemiyorum :) ama bencede konuşma olucaksa böyle başlamalı ali cengiz oyunlarına girmeye gerek yok ,kanıma girdin teşekkür ederim :)
 
özel bi kadını anlayacak kadar özel bi adam mı bilemiyorum :) ama bencede konuşma olucaksa böyle başlamalı ali cengiz oyunlarına girmeye gerek yok ,kanıma girdin teşekkür ederim :)

Anlamazsa birdaha görüşmezsin olur biter.Ama o mutlaka görüşmek için saçma sapan şeylere başvuran her kadında seni hatırlicaktır. Sakın karar değiştirme.Ne kadar önemli bir ayrıntı olduğunu bilemezsin :)
 
tanışmıyoruz sadece bakışıyoduk canım, o tarz bi mesaj tanışmış birbirinde numarası olanların atacağı tarzda sanki
yok canım tam bi fırsat bu senin için. Eger listesinde kayıtlı degilsin eger büyük ihtimalle tanıyamadım vs diye mesaj atacaktır. sende o ara ta toplu mesaj göndermiştim ben şuyum diye kendini tanıt eminim muhabbet açılacaktır.
 
tanışmıyoruz ama en iyisi uzun uzadıya itiraf mesajı atmam başka yolu yok sanırım


Olsun hatırlat kendini, inan böyle yapman daha iyi saçma sapan oyunlardan hele yanlış mesaj hiç olmaz. :) Hakkında kötü düşünmüş olursa da zaten boşver öylesini bir selamın neyi kötü olacak ki. Hem zaman geçmiş aradan bir hal hatır orayım dedim dersin :)
 
bence de direk yaz,
bir kac kelime konustuktan sonra uzun bir sure yazma,
atiyorum 3 saat sonra geri don, sonra vurup vurup kac :)
merak guclu bi duygudur
 
mesaj olarak mı watsuptanmı?
bence de direk yaz,
bir kac kelime konustuktan sonra uzun bir sure yazma,
atiyorum 3 saat sonra geri don, sonra vurup vurup kac :)
merak guclu bi duygudur
kesinlikle taktik bu, sıkıntı uygun ve kabul edilebilir şeklide muhabbeti başlatmak sonrası kolay :)
 
Peki senin numaran var mı onda ? Ya numaran onda hiç yoksa ??
 
mesaj olarak mı watsuptanmı?

kesinlikle taktik bu, sıkıntı uygun ve kabul edilebilir şeklide muhabbeti başlatmak sonrası kolay :)

kolay ya o kasma kendini :)
merhaba ben x nasilsin de, gerisi gelir..
dusundukce buyutursun gozunde, sacmalama ihtimal oranin yukselir :)
 
 
ya bi merhabam olsa yazıcamda hiç yüzyzüe gelmedik bi merhaba demedik, aslında benim merhaba nasılsın demem aşk itirafına denk :) yani o toto her halükarda kalkacak

Cirkefe yatariz bu erkek milleti nasil yatiryor cirkefe. Ben neler yapip da sonra aa baldankabak biz arkadasiz diyeyinini gordum. Sen de numarayi ihtiyac icin filancadan almistim merhabayi da isle ilgili verdim ama o sira bir arkadas isi halledince bende sana is soramadim tekrar, merhabayi da demis oldum, yalniz kusura bakma da sendeki de ne ozvuvenmis bir merhabalayla evlenme teklifi ettim sandin alt tarafi merhaba dedim evlenelim demedim iyice ergenlige vurdun der cikarsin
 
ay allah korusun terslemesin ağlarım üzülürüm sonra :)
 
Atıyorum adamın adı mustafa . Ara merhaba mustafa bey diye girip işle ilgili ama onun işiyle ilgili olmayan cok alakasız bişeylerden bahset mesela adam elektrikci sen tesisatcı aramıssın gibi yani.oda dicekki siz yanlıs aradınız o mustaga ben değilim.Aa pardon de kapat. Sonra whatsappdan mesaj yaz ya kusuta bakmayın mustafa diye kayıtlı gorunce ben su mustafa sandım aradım şimdi resminizi gorunce anladım siz oteki mustafasınız nasılsınız buarafa? Bitti gitti :)
 
Bence bir arkadaşına mesaj yazmışsın gibi mesaj at ona...
Sonra dönerse aaaa yanlışlıkla oldu xxxx bey dersin ordan muhabbet başlar. .....
Yok dönmezse sen bu sefer de yanlış oldu kusura bakmayın mesajı at mutlaka xxxx bey deki onu tanıdığını anlasın. ...
 
'Merhaba, bi malzeme temini için bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum.' falan de. Ona ihtiyacın olduğunu düşünsün. Geri çevirmez, fikir alırsın. Sonra gelsin muhabbetler :) erkek milleti sormaz öyle nerden aldın numaramı diye. Biziz o deşer dururuz :) sorarsada lazım olur diye bi ara eklemiştim aynı ortamdayız sonuçta dersin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…