evet hemen itiraf etmiyim duruma göre bakarım artıkHay bu totolar hep havada zaten bunlarda.
O yuzden cok kasma merhaba de ama sonra asla itirafa girme.
Ugrastirisa en son yanlislik oldu der siyrilirsin.
Ama muhabbete donerse bi adim geri durur, bulusma, gorusme teklifini ondan beklersin.
özel bi kadını anlayacak kadar özel bi adam mı bilemiyorum :) ama bencede konuşma olucaksa böyle başlamalı ali cengiz oyunlarına girmeye gerek yok ,kanıma girdin teşekkür ederim :)Numaranın telefonunda ne zamandan beri olduğuna dair fikrin yokmuş gibi ufak bir yalan sıkıştırabilirsin. :))) Ama özgüvenli bir kadın istisnasız kazanır.Sende düşün.Bahanelerle görüşme başlatan bir adammı?yoksa direkt gelen bir adammıı.Herkes ikincisinden etkilenir bunun cinsiyetle alakası yok. Bence bunu yapabilicek bir kızsındır. Başka şeylere sığınarak sıradanlaşma. Yaz gitsin. Eminim birileriyle görüşmek isteyen herkes bir bahane bularak başlatır konuşmayı. Özel olmalısın.
evet hemen itiraf etmiyim duruma göre bakarım artık
özel bi kadını anlayacak kadar özel bi adam mı bilemiyorum :) ama bencede konuşma olucaksa böyle başlamalı ali cengiz oyunlarına girmeye gerek yok ,kanıma girdin teşekkür ederim :)
yok canım tam bi fırsat bu senin için. Eger listesinde kayıtlı degilsin eger büyük ihtimalle tanıyamadım vs diye mesaj atacaktır. sende o ara ta toplu mesaj göndermiştim ben şuyum diye kendini tanıt eminim muhabbet açılacaktır.tanışmıyoruz sadece bakışıyoduk canım, o tarz bi mesaj tanışmış birbirinde numarası olanların atacağı tarzda sanki
ay evet bu belirsizlikten besleniyorum resmen :) :)Zaten bakisiyormussun, buyuk ihtimal sorgulamaz, direk dalar muhabbete.
Aslinda zor gozukmuyor durumun ama ilk adimin heyecani var iste, hakli olarak.
HAYIRLI CUMALAR
AYSE YILMAZ
Seklinde toplu mesaj atip herkese bu mesaji attim ayagina yatip dikkat cekebilirsiniz.En makulu bu.
tanışmıyoruz amaen iyisi uzun uzadıya itiraf mesajı atmam başka yolu yok sanırım
mesaj olarak mı watsuptanmı?yok canım tam bi fırsat bu senin için. Eger listesinde kayıtlı degilsin eger büyük ihtimalle tanıyamadım vs diye mesaj atacaktır. sende o ara ta toplu mesaj göndermiştim ben şuyum diye kendini tanıt eminim muhabbet açılacaktır.
kesinlikle taktik bu, sıkıntı uygun ve kabul edilebilir şeklide muhabbeti başlatmak sonrası kolay :)bence de direk yaz,
bir kac kelime konustuktan sonra uzun bir sure yazma,
atiyorum 3 saat sonra geri don, sonra vurup vurup kac :)
merak guclu bi duygudur
numaram yok çok büyük bi ihtimallePeki senin numaran var mı onda ? Ya numaran onda hiç yoksa ??
mesaj olarak mı watsuptanmı?
kesinlikle taktik bu, sıkıntı uygun ve kabul edilebilir şeklide muhabbeti başlatmak sonrası kolay :)
mesaj olarak mı watsuptanmı?
artık WhatsAppdan da toplu mesaj gönderiliyor canm.. ama normal mesajdan da gönderebilirsin. nasıl istersen yani. ama sonuç benim dedigim gibi olur numarası kayıtlı degilse sana kim oldugunu sorar. o şekilde konuşma başlatabilirsiniz. denemelisin. ben denemiştim çünki çok işe yarıyor :)
ya bi merhabam olsa yazıcamda hiç yüzyzüe gelmedik bi merhaba demedik, aslında benim merhaba nasılsın demem aşk itirafına denk :) yani o toto her halükarda kalkacak
ay allah korusun terslemesin ağlarım üzülürüm sonra :)Cirkefe yatariz bu erkek milleti nasil yatiryor cirkefe. Ben neler yapip da sonra aa baldankabak biz arkadasiz diyeyinini gordum. Sen de numarayi ihtiyac icin filancadan almistim merhabayi da isle ilgili verdim ama o sira bir arkadas isi halledince bende sana is soramadim tekrar, merhabayi da demis oldum, yalniz kusura bakma da sendeki de ne ozvuvenmis bir merhabalayla evlenme teklifi ettim sandin alt tarafi merhaba dedim evlenelim demedim iyice ergenlige vurdun der cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?