biz kızlar böyle numaraları yeriz de onlar yemez canım ya :) yinede makul bi yöntem :)Bakin size ex aşkımın bana nasil yürüdüğünü anlatayim:
Benim numaram onda varmış ama o bende yoktu. Whatsappta filan da görmüyordum haliyle. Doğal olarak dikkatimi çekememiş olacak ki beni aradı. Ben siz kimsiniz filan dedim.
Adımı soyadımı söyledi moskovakizi diye biri bende kayıtlı ama kim olduğunu hatirlayamiyorum bir türlü o yuzden aradım dedi
Ben de çok saf oldugum icin o benim siz kimsiniz dedim adını söyledi. Aa biz tanışıyoruz dedim. Yaa nerden ki dedi. Bunun üzerine ben nereden tanıştığımızı anlatmaya başladım
O da sanki ben aramışım gibi ikna oldu ve tamam hatirladim iyi akşamlar filan dedi kapattik.
Ertesi gün whatsapptan yazmış hatırladım evet filan diye. Öyle öyle muhabbet ilerledi
Aylar sonra itiraf etmisti ya ben senle konuşmak için öyle bi bahane uydurmustum demişti. Siz de öyle bir şeyler yapabilirsiniz
Evet eskiden toplu mesaj atıyoduk 2006 da watsap yoktu ama şimdi foto müzik herşeyi paylaşabiliyoruzBunu lisede yapardık :) Hala kaldı mı ya. Eski anılar canlandı gözümde ne güzeldi
biz kızlar böyle numaraları yeriz de onlar yemez canım ya :) yinede makul bi yöntem :)
Kadınlar aramaz bu taktik erkeklere has bi durum bunu yapma canım.Canim hatirlayamadim bu numara bende ekli
Kim oldugunuzu anlamak icin aradim dersin emin ol yerler
Bence kadinlar bu konularda daha uyanık
bence en mantıklısı bunumaram yoktur sanmıyorum,yanlışlıkla bişey yazmış gibi yazsam sonradan malzeme temini için almıştım yanlışlıkla yazdım desem çokmu kek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?