Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

biz kızlar böyle numaraları yeriz de onlar yemez canım ya :) yinede makul bi yöntem :)

Ara bence mesela adı ahmet, alo ahmetcim buraya gel falan de ,
sonra o konuşucak ,
aaa ahmet sen değil misin falan dersin yanlış ahmeti aramış gibi sonra a pardon işyerindeki herkesi lazım olur diye kaydetmistim yanlış aramisim falan yuvarlar uzatirsin konusmayi

Güzel sözler vb. Ya da radar gurubu gibi bir grup kur kafana yatkın arkadaşlarını ekle onuda ekle sonra guzel paylaşımlar yap

Cuma mesaji at bencede sonunada adini soyadini yaz bana oyle mesajlar geliyor normal bisey bence :)) Whatsappinada guzel bir durum falan yaz kendini hatirlat sonra mesaj at bence :) Elektrik ogretmeniymissin malzeme falan almak icin mesaj atarsin

yada cuma mesajı en sona ad soyad topluya sıkıntı olmaz. ona özel mi attın canımmmm

işle ilgili sor numaranızı x birinden aldım malzemeler hakkında bilgi soracagım de gir muhabbete bir yerden ne var ki ya dünyanın sonu değil söyle gitsin

numaranız bende kayıtlıda şimdi farkettim tanışıyormuyuz çıkaramadım kusura bakmayın diye msj at.ben olsam kesinlikle öyle yapardım

Ben numaran bende kayıtlıymış kimsiniz diye arama yöntemini beğenmedim söyliyim .Yani telefunuzda kayıtlı ve kim olduğnu bilemedinğinz her erkeği aradığınız sonucuna götürür bu sizi ki bencede bu yöntem erkeklere göre ..
Ben malzeme vs konularda yani önceki okulda muhattap olduğunuz konular ile ilgili olarak aranmasının daha doğru bir taktik olduğnu düşüünyorum
Ayrıca direkt itiraf ediyim dediğiniz yöntemde ise cesaretinize hayran kaldım doğrusu ..

Adamın rehberinde kayıtlı değilseniz görmeyecek bile.. Toplu mesaj, tebrik vs. mesajı atılabilir. Ama sakın bu mesajı 100 kişye iletirsen harika bir şey olur temalı bir şey atma. Bir malzemeyi nereden alabileceğinizi sorun, öğretmenseniz çocuklara şunu mu bunu mu aldırsam iyi olur deyin. Eski şirketten birinin numarasına ulaşmak için yazın..
Ama en temizi doğruca denk gelmişken aramak istedim, nasılsın demek yalana gerek yok. :)
Hem mutasıp biri sana uyar mı baştan iyi düşün, istiyorsun şu ana belki de heves..
Bir de o da gerçekten istese sizi bulurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…