Whatsapptan birinin dikkati nasıl çekilir

Ya hala buraya yaziyosun senden daha çok ben merak ettim.git de adama yaz
Bi nevi ayni durumdayiz.
ay psikolojik baskı uygulamayın hazır değilimmmm ama daha ayrıca astrolojiye falan bakiyimde Venüsün Retro yaptığı döneme falan denk gelmesin

ay psikolojik baskı uygulamayın hazır değilimmmm ama daha ayrıca astrolojiye falan bakiyimde Venüsün Retro yaptığı döneme falan denk gelmesin
O ne oluyo kız bana da de az.
Yav hadi yaz boşver retroyu falan
Sen bu taktikle basarirsan bende deniycem

O ne oluyo kız bana da de az.
Yav hadi yaz boşver retroyu falan
Sen bu taktikle basarirsan bende deniycem
valla dürüstçe yaz derim canım ben öyle yapıcam ergen gibi oyunlara girmeye gerek yok ne olucaksa olur en azından cesur kızmış bahanelere oyunlara sığınmadan yazdı diyip takdir eder :)

Ya
valla dürüstçe yaz derim canım ben öyle yapıcam ergen gibi oyunlara girmeye gerek yok ne olucaksa olur en azından cesur kızmış bahanelere oyunlara sığınmadan yazdı diyip takdir eder :)
bu çok komik tam bi abaza dersin ya. yada öyle bi tipi var bilmiyorum
Ama büyük ihtimalle ben yazmam.
Senin olayı merak ediyom

Canım tam olarak ne yazmaya karar verdin...
Bence çok da dürüst olma saçma sapan bir cevap alırsın tanimiyorsun kişiliğini sonra çok üzülürsün...
Yine de şöyle genel bişeyler yaz kii duruma göre devam edersin...
Nacizane fikrim buu

valla merhaba numaran bende kayıtlıydı bi merhaba diyim dedim falan diye giricem numaramı nerden aldın dersede malzeme temin ettiğin için tüm elektrik hocalarında numaranız vardı derim, nasıl??

valla merhaba numaran bende kayıtlıydı bi merhaba diyim dedim falan diye giricem numaramı nerden aldın dersede malzeme temin ettiğin için tüm elektrik hocalarında numaranız vardı derim, nasıl??

Evettt böyle yazabilirsin ...
Ben direk duygularını anlatacaksin zannettim
Pekii var mı gerçekten bütün hocalar da numarası yani kafasında soru işareti olmasın .....

Evettt böyle yazabilirsin ...
Ben direk duygularını anlatacaksin zannettim
Pekii var mı gerçekten bütün hocalar da numarası yani kafasında soru işareti olmasın .....
yok tabi ki sadece elektrik -elektronik zümre başkanlarında olurdu ama çokta alakasız imkansız değil sonuçta bende elektrik öğretmeniyim ucından köşesinden onun işiyle alakam var :)

Merhaba ben X,
Geçen sene sizinle tanışma fırsatımız olmamıştı. falanlı filanlı bir mesaj olabilir.

yok tabi ki sadece elektrik -elektronik zümre başkanlarında olurdu ama çokta alakasız imkansız değil sonuçta bende elektrik öğretmeniyim ucından köşesinden onun işiyle alakam var :)

Yaa bu işler gaza gelip yapınca sonradan pişman olacağın durumlar yanii.
Hani malzeme falan tedarik etme amaçlı olsun mesajin sebebi kii çok kendini ortaya çıkarma zaten niyeti varsa o senin peşini bırakmaz....
Yoksa sen de netlestirmis olursun. .

Ayy ben de merak ediyorum...
Sonu nereye varacak...

valla canım 40 taklada atsam bin yalanda söylesem anlayacak çünkü alakamız yok iş olarak numarasını normal yollarla bende olması imkansız bunu o da biliyo :) kaybedicek bişeyim yok yapiyim bi çılgınlık diyorum işin sonu ne olur bende kestiremiyorum :)

Komik bi fotoyu samimi arkadaşlarınızla paylaşırken atıyorum arkadaşının adı merve bunun adı da murat sanki pat diye ona göndermişsiniz gibi şoka girin aaaa çok pardon murat bey merve diye bi arkadaşıma atıyodum siz de tam altındasınız kbkmayın gibisinden o da illaki sorcak kimsiniz diye derken başlasın muhabbet

Bakin size ex aşkımın bana nasil yürüdüğünü anlatayim:

Benim numaram onda varmış ama o bende yoktu. Whatsappta filan da görmüyordum haliyle. Doğal olarak dikkatimi çekememiş olacak ki beni aradı. Ben siz kimsiniz filan dedim.
Adımı soyadımı söyledi moskovakizi diye biri bende kayıtlı ama kim olduğunu hatirlayamiyorum bir türlü o yuzden aradım dedi
Ben de çok saf oldugum icin o benim siz kimsiniz dedim adını söyledi. Aa biz tanışıyoruz dedim. Yaa nerden ki dedi. Bunun üzerine ben nereden tanıştığımızı anlatmaya başladım

O da sanki ben aramışım gibi ikna oldu ve tamam hatirladim iyi akşamlar filan dedi kapattik.
Ertesi gün whatsapptan yazmış hatırladım evet filan diye. Öyle öyle muhabbet ilerledi

Aylar sonra itiraf etmisti ya ben senle konuşmak için öyle bi bahane uydurmustum demişti. Siz de öyle bir şeyler yapabilirsiniz

Bunu lisede yapardık :) Hala kaldı mı ya. Eski anılar canlandı gözümde ne güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…