resimleri yoktur :)Ama benim numaramin olamayacagi kisilerin resmini hic goremedim
Yok canim onun ayari var isterse kayitli olmayana durumuda resmide kapatiyo mesela baskasindan kaytedip bakabilirsinyok canım o öyle değil, rehbere kaydedince resmi çıkar onda ekli olman gerekmiyo
Ya hala buraya yaziyosun senden daha çok ben merak ettim.resimleri yoktur :)
Tum tezlerinizi curutebilirimresimleri yoktur :)
ay psikolojik baskı uygulamayın hazır değilimmmm ama dahaYa hala buraya yaziyosun senden daha çok ben merak ettim.git de adama yaz
Bi nevi ayni durumdayiz.
O ne oluyo kız bana da de az.ay psikolojik baskı uygulamayın hazır değilimmmm ama dahaayrıca astrolojiye falan bakiyimde Venüsün Retro yaptığı döneme falan denk gelmesin
valla dürüstçe yaz derim canım ben öyle yapıcam ergen gibi oyunlara girmeye gerek yok ne olucaksa olur en azından cesur kızmış bahanelere oyunlara sığınmadan yazdı diyip takdir eder :)O ne oluyo kız bana da de az.
Yav hadi yaz boşver retroyu falan
Sen bu taktikle basarirsan bende deniycem
bu çok komik tam bi abaza dersin ya.valla dürüstçe yaz derim canım ben öyle yapıcam ergen gibi oyunlara girmeye gerek yok ne olucaksa olur en azından cesur kızmış bahanelere oyunlara sığınmadan yazdı diyip takdir eder :)
yazarım önümüzdeki hafta içinde, bakalım ne olucak bende çok merak ediyorum :)Ya
bu çok komik tam bi abaza dersin ya.yada öyle bi tipi var bilmiyorum
Ama büyük ihtimalle ben yazmam.
Senin olayı merak ediyom
valla dürüstçe yaz derim canım ben öyle yapıcam ergen gibi oyunlara girmeye gerek yok ne olucaksa olur en azından cesur kızmış bahanelere oyunlara sığınmadan yazdı diyip takdir eder :)
valla merhaba numaran bende kayıtlıydı bi merhaba diyim dedim falan diye giricem numaramı nerden aldın dersede malzeme temin ettiğin için tüm elektrik hocalarında numaranız vardı derim, nasıl??Canım tam olarak ne yazmaya karar verdin...
Bence çok da dürüst olma saçma sapan bir cevap alırsın tanimiyorsun kişiliğini sonra çok üzülürsün...
Yine de şöyle genel bişeyler yaz kii duruma göre devam edersin...
Nacizane fikrim buu
valla merhaba numaran bende kayıtlıydı bi merhaba diyim dedim falan diye giricem numaramı nerden aldın dersede malzeme temin ettiğin için tüm elektrik hocalarında numaranız vardı derim, nasıl??
yok tabi kiEvettt böyle yazabilirsin ...
Ben direk duygularını anlatacaksin zannettim
Pekii var mı gerçekten bütün hocalar da numarası yani kafasında soru işareti olmasın .....
aynen, numaranızda vardı merhaba demek istedim diye girerim inceden :)Merhaba ben X,
Geçen sene sizinle tanışma fırsatımız olmamıştı. falanlı filanlı bir mesaj olabilir.
yok tabi kisadece elektrik -elektronik zümre başkanlarında olurdu ama çokta alakasız imkansız değil sonuçta bende elektrik öğretmeniyim ucından köşesinden onun işiyle alakam var :)
valla canım 40 taklada atsam bin yalanda söylesem anlayacak çünkü alakamız yok iş olarak numarasını normal yollarla bende olması imkansız bunu o da biliyo :) kaybedicek bişeyim yok yapiyim bi çılgınlık diyorum işin sonu ne olur bende kestiremiyorum :)Yaa bu işler gaza gelip yapınca sonradan pişman olacağın durumlar yanii.
Hani malzeme falan tedarik etme amaçlı olsun mesajin sebebi kii çok kendini ortaya çıkarma zaten niyeti varsa o senin peşini bırakmaz....
Yoksa sen de netlestirmis olursun. .
Ayy ben de merak ediyorum...
Sonu nereye varacak...
Bunu lisede yapardık :) Hala kaldı mı ya. Eski anılar canlandı gözümde ne güzeldiKomik bi fotoyu samimi arkadaşlarınızla paylaşırken atıyorum arkadaşının adı merve bunun adı da murat sanki pat diye ona göndermişsiniz gibi şoka girin aaaa çok pardon murat bey merve diye bi arkadaşıma atıyodum siz de tam altındasınız kbkmayın gibisinden o da illaki sorcak kimsiniz diye derken başlasın muhabbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?