- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi winx perisi
-
saçlarım uzamıyo cildim bozuldu tırnaklarım kırılıyo
bunların hepsi sağlıksız we işlenmiş yiyeceklerden
önceden ayda bir saç keserdim ben hemde kendim keserdim
şimdi 2 sene olucak neredeysi 10 cm uzamadı yaa
yyaaaafff amma konuştum haaa
biri bna bişi desiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
saglıksız bslendıgınden ve suyu az tukettıgınden cıldın bozulur canım estetısyenım ben su ıcerde bol sebze meyva yersen cıldını ıcten duzeltmıs olursun dıstanda gunluk losyonla temıslemen lazım nemlendırıcı kullanman lazım..tırnaklarının kırılması d vıtamını eksıklıgını gosterıyo bı kan sayımlarını yaptır....d vıtamınıne(folat)çinko degerıne baksınlar...kansız olup olmadıgın arastırılsınnn
kızz peri sen estetisyen misin anaaaaaaa
günaydın kuzucuklar
yarım yağlı sütle yapılmış kocaman neskafemi höpürdetirkene siz çıtır olma yoluna başkoymuş kader arkadaşlarıma da slm edim didim..
kahvaltı da ne yapacağım konusunda zerre kadar fikrim yok
ama bi razdan işe gitmek üzere ewden çıkacağım için yarım peynili simit we çay düşünüyorum
iş yerinde yazamassam akşama görüşürürz
az yiyin bebişleeerrrr
npıyım bıhtercim yaaaa işte herzamankı seyler......sabahkı aramdakı nesafemı ıcemedım kızlar kızım huysuzlandı...
menumu guncelleyım ;;;;
sabah 7,00 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su
kahvaltı 7,30:1 tatlı kasesı çıtır müsli
öğle yemeği saat 12,00..1 tabak yogurtlu makarna
15,00...1 fıncan lıght sutlu nescafe
akşam17,30/18,00..1 tatlı kasesı lıght sütlü çıtır müsli
umarım makarna kılo yapmaz ya(((bırden cok acıkmıstımmm ama Allahtan yag yok ıcınde lıght yogurtluydu:)))))
her zaman yemiyorsan problem değil canım yaaa
yanında da ekmeksiz yersen salata yada yoğurtla güzel bir menü olur işte :) takma kafana
nuricim nerdesin yawwww :)
ıyıyımde cnm sıkılıyorrrr...ıstersenn ara öğününde sana naneli gazoz ısmarlayabilim:)))))ferahlarsın))))))kokolu musda olabılır yanında:)))))
ayyyyy evet çok isterdim gerçekten ya karşılıklı hüpletirdik
ben sana yeni tarifler uydururdum :)
ne oldu şeker yaa neden canın sıkkın anlat bulalım çaresini
yok cnm moral bozuklugu deılll:))))yapacak bı ıs olmamasındannn...esra erolu ıslıyorum ıste napıyım kızım uyuyo......bgun 3lt su ıctım....sabah 69 gosterıyodu tartı cok mutlu oldum....ama ayın 23u onemlı tabıkı:)))))
sen ögretmenmısın
yok canım bizim firma yurt dışı ortaklı bir firma
ama hafta sonları arkadaşıma ait olan kapalı yüzme havuzunda benim bıdıklar var 5-6 yaş onlara yüzme dersi veriyorum çok seviyorum
lisanslı yüzücüyüm
ayy cnm dıyete ıhtıyacın yokk ozaman:))sadece yuzerek formuna kavusursun yagdan undan sekerden uzak kalarak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?