Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

pericim bu tarif çok güzelmiş ben de denicem canım
doğadanın beri bi yerde çayını aldım onu içiyorum bakalım faydası olcak mı
ama iki gündür sirkeli su içiyorum ondan mı bilmem tuvalete çok rahat çıkıyorum

ya ben izleyemiyorum öyle haberleri kendime gelemiyorum çünkü uzunca bir süre
Allah korusun hepimizi yavrularımızı,kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah yüce rabbim

sende çok izleme boşver insan kafayı yiyo sonra

al kızını dışarı çık sabah sporu yaparsın hem...

amınn..valla butıp haberlerı gordukce bebgımı nasıl koruyacagımı sasırdım..evet canım kapattım zaten maılı attıktan sonra....hava yagmurlu canım yagıslı olmasaydı cıkacaktım bgun

shezofrenım.....sırkelı su wcye cıkarıyor evt bende zorluk yasamıyodum ıcerken....

sabah aç karnına ılık suya koyup mu içiyosun ? ben her akşam salatama bol bol koyuyorum aslında hiç limon sıkmam sirke koyarım.
bende bu aralar tuvalet sorunu başladı ya

sabah aç karnına ılık suya koyup mu içiyosun ? ben her akşam salatama bol bol koyuyorum aslında hiç limon sıkmam sirke koyarım.
bende bu aralar tuvalet sorunu başladı ya

ben ıcmıyorum cnm shezofren ıçıyo....ama 1 su brdgına ılk su 1 tatlı kasıgı bal..1tatlı kasıgı sırke galıba

ben ıcmıyorum cnm shezofren ıçıyo....ama 1 su brdgına ılk su 1 tatlı kasıgı bal..1tatlı kasıgı sırke galıba

onu bi dönem denemiştim pek etki etmiyor bende
aslında son dönemde pek yiyemiyorum ya ondan başladı bende bu problem

bugün eczaneye sorcam bakalım belki bişeyler önerebilir

onu bi dönem denemiştim pek etki etmiyor bende
aslında son dönemde pek yiyemiyorum ya ondan başladı bende bu problem

bugün eczaneye sorcam bakalım belki bişeyler önerebilir

dulcolax kullanıyorum ben ama sueklı kullanınca faydası olmuyor.....hem anne sütüne gecmıyo bu ılac guvenlı...

ayy kızlar bu yemek cok doyurucu yaaa tabagımın yarısı kaldı salatamın yarısı kaldı akemgımınde yarısı kaldı......supeeeeeeeeeerrrrrrrrr

Son düzenleme:
uyanınca yarım lıtre su

kahvaltı 7,30:1 tatlı kasesı cıtır müsli

öğle yemeği 12,00..yarım pasta tabagı fırında lıght kasarlı patlıcan
lımonlu mevsım salata
1 dılım çavdar ekmegı

15,00..sütlü nescafesabırsızlıkla beklıyorum...

aksam 17,30/18,00..1 tatlı kasesı cıtır müsli

kıslaar slm

sabah geç kalktım bugün isinliyim

kedim kucağımda mırlarkene bende nescafemi içip % 70 çikomu kıtlıyorum yanında

diyetle uzaktan yakından alakam yok

ama mrk etmeyin başlicam

çok yakında kk de :)))))

en sütlüsünden bi kayfe içtim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh kendime geldim::))))bırasdan evım şahane baslıcak bende kacayım berı kımsecıkler yok gelırım bırzdan......mucks

nedense bu tarz şeyler beni pek gaza getirmiyor yaa napsam
bi hızlanmam lazım yavaş gidiyor
e tuvalette sorun tabi bu aralar ondan sanırım

bencede cnm....kabız oldugumda benımde oyle oluyo...ama 2,linki oku derım......delımıyız neyız başlığı....blogun sahbı tıp doktoru 4 kere master yapmıs kadın:)))))

uyanınca yarım lıtre su

kahvaltı 7,30:1 tatlı kasesı cıtır müsli

öğle yemeği 12,00..yarım pasta tabagı fırında lıght kasarlı patlıcan
lımonlu mevsım salata
1 dılım çavdar ekmegı

14,00..sütlü nescafe

aksam 17,30/18,00..1 tatlı kasesı cıtır müsli
4 adet parmak sosis:18:
yarım dilim cavdar ekmegı

2,5 lt su ıcıldı.........

İlk diyet yaptığımda hızlı ve çabuk kilo vermiştim tabi bütün hareketleri yürüyüşleri yaparak sonra bırakmadımda yani ipin ucu kaçtıkça kaçtı şimdi nerdeyse iki aydır motive olcam ama bugün kararlıyım şu saate kadarda istikrarlı bi şekilde geldim inşallah devam ederim aslında 3 gün bi atlatsam ondan sonrası zor olmuyo benim için tabi hareket etmenin cok faydası var baya bi kilo almama ragmen hala yok canım zayıfsın diyolar çünkü toplu duruyosun neyse burayada yazıyımda devam ediyim bi kanıt olsun

bütün üyeler dagıldı...tablo da yapmıcam artık.....cok uzuluyorummmmm......grub murubda ıstemıyom artık...kendı kendıme dewam edıcem burdan...

gunluk bılıyorummm sosısı yememem lazımdı ama doymamıstım napıyım saten 0 yag ıle beslenıyorum dengeler onu.....ekmekte bgun hepsı 1,5 dılım oldu...bence ıı gdıyorummmmm...ufff acayıp yemek yemek ıstıyorum ya ama yemıycem.....tekrar sıl bastan yapmıcam verıcem kurtulcam bu esaretten.....özgürlüğüme kavuşcam biran önce.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…