Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

benımde motıvasyonum dusuyo bazen ama bırakmıyorum bırakmıcamda tekrar bastan almak ıstemıyorum....dayanılmıcak bısey deıl aslında....

Biri sosis mi dediiiiiiiiiiiiiiii

kaç kovalıyorum elimde vileda sopasıyla senii haaaaaaaaaaa

gir bak internete bakem o sosisin içinde neler var bi daha canın istermi acep?

Görüşürüz kendine iyi bak
öyle zararlı şeyler yeme yaaa valla üzülüyorum bak neşeliydim ne güzel iş bitti diye

ya ufffbılıyorummm ya valla söz bıdaha yemıycem sözzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sen bana ben sana yeteriz boşver yaaaa

sen yediklerine dikkat et yeterki birbirimize desteğiz canım bozma moralini

kasma kendini yavrucum :)

Sen bana ben sana yeteriz boşver yaaaa

sen yediklerine dikkat et yeterki birbirimize desteğiz canım bozma moralini

kasma kendini yavrucum :)

ayyycanım benımmmm...........kubaneeeeeeeeeyyyy kurbaneeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy:)))))))))))))))))
valla söz bıdaha sosis mosis yemıycem hep esımın yuzunden ya alıyo dolabı beklıyo yemıyoda ona makarna yapıyım barı ososıslerle aksama yesınde kurtulayım sabahta yumurta yapayım bıtsın gıtsın

zaten azcık sabırlı olunca ilk bi 4 kilo gidiyo hemence ödem felan tabi sonra yavas yavas gidiyo dikkat etmek lazım ögününde yemek lazım ama bünye müsaitse tabi ne yesen yarıyo

aynen bende ayın 3unde basladım...bu tarıhe kadar 4 kılo verdım 69um suanda herhalde tartı gunune kdrda boyle gıdecek....ınsallah yenı haftada 1 kılo daha verırım.....23u tartı gunum....saten dıyetısyenlerde ayda 4 kılo dıyo gıtsınde yavasmı gıdıyo hızlımı gdıyo gıtsın yeterkı.....zaten yavas vermek daha saglıklı....yagdan verılıyo o sekılde....

kolay gelsin azimli olduktan sonra verirsin bide zaten cok bişey yokki 66 olmak istiyomuşun 3 kilon var haydi haydi veririsin

kolay gelsin azimli olduktan sonra verirsin bide zaten cok bişey yokki 66 olmak istiyomuşun 3 kilon var haydi haydi veririsin

o bu ay ıcın gecerlı canım sıl hedefım 55 olmak..

bu arada ben leslıe ıle yarım saat yurudumm valla baya terletıyor ı oluyo ben bunu sabah aksam yapayım barı...1 saat eder.....burda bı arkadas koymus ordan ısledım napıyım ındıreyım dedım cok uzun suruyoooo yapamadımmmm...boylesı daha ıııı...

ohhhhhhhhhhhhh sporumuda yaptımmmmm bundan sonra leslıe var hayatımda yarın sabahda yapıcam erken kalkıyorum naıl olsa:)))))))

bekle benı 66 gelıyorum

en çok karın bölgesiden alıyorum yani kilo aldıgım ordan belli oluyo sezeryanla doğum yaptığım içinde karın bölgesine calısında ertesi gün kalkamıyorum.Sen baya motive olmuşun hadi hayırlısı zaten bu azimle 50 de görürüsün sen sonra dikkat ette caban boşa gitmesin

bende sezeryanla dogum yaptım canım dıkıslerım hala tam ıyılesmedı 10 ay olmasına ragmen.....(((ayyy ınsalllaahhhhh yaaa...kızz senı bana Allah mı gnderdıııııı...........ınsallah:)))))

sabır lazım sadece....

senin 10 ay benim nerdeyse 7 sene olcak ama yinede acıyo karnım hareket ettim zaman sanki derinin üstünü gerdirip üstüne yama yapmısgi geriliyo yani evet evet canın sıkılıpta dolaba yönelme diye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…