- Konu Sahibi winx perisi
-
İlk diyet yaptığımda hızlı ve çabuk kilo vermiştim tabi bütün hareketleri yürüyüşleri yaparak sonra bırakmadımda yani ipin ucu kaçtıkça kaçtı şimdi nerdeyse iki aydır motive olcamama bugün kararlıyım şu saate kadarda istikrarlı bi şekilde geldim inşallah devam ederim aslında 3 gün bi atlatsam ondan sonrası zor olmuyo benim için tabi hareket etmenin cok faydası var baya bi kilo almama ragmen hala yok canım zayıfsın diyolar çünkü toplu duruyosun neyse burayada yazıyımda devam ediyim bi kanıt olsun
benımde motıvasyonum dusuyo bazen ama bırakmıyorum bırakmıcamda tekrar bastan almak ıstemıyorum....dayanılmıcak bısey deıl aslında....
Biri sosis mi dediiiiiiiiiiiiiiii
kaç kovalıyorum elimde vileda sopasıyla senii haaaaaaaaaaa
gir bak internete bakem o sosisin içinde neler var bi daha canın istermi acep?
Görüşürüz kendine iyi bak
öyle zararlı şeyler yeme yaaa valla üzülüyorum bak neşeliydim ne güzel iş bitti diye
evet zaten bi karar verdimmi devam ediyorumda işte yok yok bu sefer kesin kararlıyım :118:
inşallah canımmmmmm bende kararlıyımmmm
Sen bana ben sana yeteriz boşver yaaaa
sen yediklerine dikkat et yeterki birbirimize desteğiz canım bozma moralini
kasma kendini yavrucum :)
zaten azcık sabırlı olunca ilk bi 4 kilo gidiyo hemence ödem felan tabi sonra yavas yavas gidiyo dikkat etmek lazım ögününde yemek lazım ama bünye müsaitse tabi ne yesen yarıyo
aynen bende ayın 3unde basladım...bu tarıhe kadar 4 kılo verdım 69um suanda herhalde tartı gunune kdrda boyle gıdecek....ınsallah yenı haftada 1 kılo daha verırım.....23u tartı gunum....saten dıyetısyenlerde ayda 4 kılo dıyo gıtsınde yavasmı gıdıyo hızlımı gdıyo gıtsın yeterkı.....zaten yavas vermek daha saglıklı....yagdan verılıyo o sekılde....
kolay gelsin azimli olduktan sonra verirsin bide zaten cok bişey yokki 66 olmak istiyomuşun 3 kilon var haydi haydi veririsin
o bu ay ıcın gecerlı canım sıl hedefım 55 olmak..
bu arada ben leslıe ıle yarım saat yurudumm valla baya terletıyor ı oluyo ben bunu sabah aksam yapayım barı...1 saat eder.....burda bı arkadas koymus ordan ısledım napıyım ındıreyım dedım cok uzun suruyoooo yapamadımmmm...boylesı daha ıııı...
ohhhhhhhhhhhhh sporumuda yaptımmmmm bundan sonra leslıe var hayatımda yarın sabahda yapıcam erken kalkıyorum naıl olsa:)))))))
bekle benı 66 gelıyorum
en çok karın bölgesiden alıyorum yani kilo aldıgım ordan belli oluyo sezeryanla doğum yaptığım içinde karın bölgesine calısında ertesi gün kalkamıyorum.Sen baya motive olmuşun hadi hayırlısı zaten bu azimle 50 de görürüsün sen sonra dikkat ette caban boşa gitmesin
bende sezeryanla dogum yaptım canım dıkıslerım hala tam ıyılesmedı 10 ay olmasına ragmen.....(((ayyy ınsalllaahhhhh yaaa...kızz senı bana Allah mı gnderdıııııı...........ınsallah:)))))
sabır lazım sadece....
bende sezeryanla dogum yaptım canım dıkıslerım hala tam ıyılesmedı 10 ay olmasına ragmen.....(((ayyy ınsalllaahhhhh yaaa...kızz senı bana Allah mı gnderdıııııı...........ınsallah:)))))
sabır lazım sadece....
senin 10 ay benim nerdeyse 7 sene olcakama yinede acıyo karnım hareket ettim zaman sanki derinin üstünü gerdirip üstüne yama yapmısgi geriliyo yani evet evet canın sıkılıpta dolaba yönelme diye geldim
bak bide ankaradaymışın kontrol bile ederim seni sakın ha
sendemı ank.yoksa neresi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?