- Konu Sahibi winx perisi
-
pericim süper gidiyorsun, ben daha başlayamadım diyete ne durumdayım bilmiyorum bile
günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese
7de kalktım kahvaltımıda sımdı bıtırdım....
7,00 3 adet kuru kayısı yarım lıtre su
7,30..1 tatlı kasesi lıgt sütlü çıtır müsli
valla sabah aksam müsli yıyıncede cok guzel kılo verılıyor....yalnız ben 65e duseyım normal kahvaltımı yapıcam aksamları sadece muslı yıcem hafıf gecırmek ıcın bu ne kardesım bıkkınlık gelmeye basladı...müsliyi gorunce ıstahım kapanıyor ama surda 65e ne kaldı 4 kılocuk:))))yarında serbest gun dusunuyorum kızlar abartmadan herseyden yesem ptesı dewam etsem hem vucutta sasırmıs olur.....oglene yagsız menemen dusunuyorum yanında 1dılım ekmekle..dun esıme yapmıstım 2 lokma aldım yaglıydı hemen kestı...demekkı yaglı yemeye yemeye vucut alıstı..yaglı yıyınce rahatsız oluyorum....onun ıcın yagsız menemen oglen bekle benı cok pis geliyorum.....:))))bgun hava cok guzel ama ben cıkamıcam evde temıslık gunu bgun yarın esım ıızn kullanırsa mogana gıderız ınsallah hepınızı sevıyorum kızlar öğle saatlerınde tekrar gelırım.....öpüldünüzz....
bir nuri alço atasözü derki:
kasmayın kendinizi yavrularım:))))))
ay periiiiiiiiiii kopardın beni peri yaaaa kızım bu neeee ay çok güldüm yaaaa açar açmaz koptum valla çok güzel olmuş:)
ay millet bizi sapık sanacak valla ama napim yaaaaa çok komik :)
ay ilahi yaaaa hala gülüyorum avatarına alemsin canım yaaa
sen napıyon
al bebeişini dışarı çık biraz hava süper
bende biraz dinleneyim dedim akşam üstü biraz çarşı pazar dolanırım belki
eve biraz sebze almam lazım zeytinyağlı bişeler yapayimde hazır olsun hafta içine
ankaradamısın bıhter sen;saclarım kirli cnm
kız saç kirli olunca dışarı neden çıkılmasın :) al bi şapka çık nolcek
ben izmirdeyim canım
sen ankaradamısın?
nıye canımmm bende yarın serbest gun dusunuyodum ama vazgectım daha kac kılo verdımde kendımde o hakkı buluyosam taylan kumelınn sıtesınde dıyet kızartma tarıfı gordumm butun malzemelerı bı kapta topluyosun 1 ykasıgı yag ve baharatlarla harmanlayıp fırın teosısınde dızıp fırında pısıyo gercek kızartma gbı oluyomus:))))yarın yaparım belkı ama ben yagı 1 tatlı kasıgı yaparım ne olur ne olmaz demı:)))))69 olmusum valla cok mutluyum.....bakalım tartı gununde ne gostercek....ınsallah ozamana kadr 68 olurum
Bilmiyorum nedense hiç diyet yapasım gelmiyo ama bugün mesela iki öğün yedim kahvaltıda çok yedim acıkmayınca öğlen yemedim akşam yedim yine dikkat ediyorum ama aşırı değil yani dengeliyorum 6dan sonra da yemeyi bırakıyorum
Bi süre böyle gitcek gibiyim
Ama senin kesinlikle süper gidiyo yakında 50leri de görürsün böyle giderse aynı kiloda olcaz
Bilmiyorum nedense hiç diyet yapasım gelmiyo ama bugün mesela iki öğün yedim kahvaltıda çok yedim acıkmayınca öğlen yemedim akşam yedim yine dikkat ediyorum ama aşırı değil yani dengeliyorum 6dan sonra da yemeyi bırakıyorum
Bi süre böyle gitcek gibiyim
Ama senin kesinlikle süper gidiyo yakında 50leri de görürsün böyle giderse aynı kiloda olcaz
kıs al benden de o kadar hiç diyet yapasım yook ben napçam bööle yaff .. ahanda haziranda geldii
göbek pörtlek ben göbekten pörtlek ne etceem..
bi moda giremedim .. daha doğrusu modumu bulamadım
ama ben bulim o modu çok pis gelecem hee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?