Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkese

7de kalktım kahvaltımıda sımdı bıtırdım....

7,00 3 adet kuru kayısı yarım lıtre su
7,30..1 tatlı kasesi lıgt sütlü çıtır müsli

valla sabah aksam müsli yıyıncede cok guzel kılo verılıyor....yalnız ben 65e duseyım normal kahvaltımı yapıcam aksamları sadece muslı yıcem hafıf gecırmek ıcın bu ne kardesım bıkkınlık gelmeye basladı...müsliyi gorunce ıstahım kapanıyor ama surda 65e ne kaldı 4 kılocuk:))))yarında serbest gun dusunuyorum kızlar abartmadan herseyden yesem ptesı dewam etsem hem vucutta sasırmıs olur.....oglene yagsız menemen dusunuyorum yanında 1dılım ekmekle..dun esıme yapmıstım 2 lokma aldım yaglıydı hemen kestı...demekkı yaglı yemeye yemeye vucut alıstı..yaglı yıyınce rahatsız oluyorum....onun ıcın yagsız menemen oglen bekle benı cok pis geliyorum.....:))))bgun hava cok guzel ama ben cıkamıcam evde temıslık gunu bgun yarın esım ıızn kullanırsa mogana gıderız ınsallahhepınızı sevıyorum kızlar öğle saatlerınde tekrar gelırım.....öpüldünüzz....

bir nuri alço atasözü derki:

kasmayın kendinizi yavrularım:))))))

Son düzenleme:
kımsecıkler ugramamıs gunlugum sana....yalnız kalmıssın bgun canım benımmm....:))))menumu guncelleyım barı

sabah kalkınca saat 7,00..4 adt kuru kayısı yarım lıtre su

kahvaltı 7,30..1 tatlı kasesi çıtır müsli

12,00öğle yemeği...1 yumurtalı menemen(yaklasık 4 kasık)
2 dılım çavdar ekmeği

15,00 ara..sütlü nescafe..şekersiz yanında belkı yersem 1ad yulaflı kepekli bıskuvı....

akşam17,30/18,00..1 tatlı kasesi çıtır müsli

toplamda 3lt su içilcek kızlar ve benım 2 tane 0,5lık sısem kaldı.

bu aralar bende kahveye ıı sardım haaa......yesıl cay ıcılmıyor ya onun ıcındede kafeın var nasıl olsa aynı etkı:))))görüşürükk canlar

Son düzenleme:
pericim süper gidiyorsun, ben daha başlayamadım diyete ne durumdayım bilmiyorum bile

nıye canımmm bende yarın serbest gun dusunuyodum ama vazgectım daha kac kılo verdımde kendımde o hakkı buluyosam taylan kumelınn sıtesınde dıyet kızartma tarıfı gordumm butun malzemelerı bı kapta topluyosun 1 ykasıgı yag ve baharatlarla harmanlayıp fırın teosısınde dızıp fırında pısıyo gercek kızartma gbı oluyomus:))))yarın yaparım belkı ama ben yagı 1 tatlı kasıgı yaparım ne olur ne olmaz demı:)))))69 olmusum valla cok mutluyum.....bakalım tartı gununde ne gostercek....ınsallah ozamana kadr 68 olurum

ay periiiiiiiiiii kopardın beni peri yaaaa kızım bu neeee ay çok güldüm yaaaa açar açmaz koptum valla çok güzel olmuş:)
ay millet bizi sapık sanacak valla ama napim yaaaaa çok komik :)

ay periiiiiiiiiii kopardın beni peri yaaaa kızım bu neeee ay çok güldüm yaaaa açar açmaz koptum valla çok güzel olmuş:)
ay millet bizi sapık sanacak valla ama napim yaaaaa çok komik :)

bencede yaaaa napıyım bencede cok guzel aslında fenerbahce formalı kucuk emrak koycaktım yanınada bızım hıc kupamıs olmadı abi diye yazcaktımda vazgectım :))))

al bebeişini dışarı çık biraz hava süper
bende biraz dinleneyim dedim akşam üstü biraz çarşı pazar dolanırım belki

eve biraz sebze almam lazım zeytinyağlı bişeler yapayimde hazır olsun hafta içine

ben yavaştan çıkayım canım öğle yemeği faslımız başlıyor benim bıcırıkta çok acıktı
görüşürüz inşallah
kendine iyi bak :)

kasma yavrucum kendini :):) hahahahahahah :):)

KIZLAR SÜTTEN HERHALDE GAZIM VAR BIRAZ..BİDE MÜSLİM BİTMİŞ SÜTTE ÇOK AZ AKSAM YEMEGIMI DEGISTIRDIM

MENUMU GUNCELLEYIM:

sabah kalkınca saat 7,00..4 adt kuru kayısı yarım lıtre su

kahvaltı 7,30..1 tatlı kasesi çıtır müsli

12,00öğle yemeği...1 yumurtalı menemen(yaklasık 4 kasık)
2 dılım çavdar ekmeği

15,00 ara..sütlü nescafe..şekersiz 3 ADET KEPEKLİ BİSKÜVİ

akşam17,30/18,00..DOMATESLİ PEYNİRLİ YAGSIZ TOST(2 DİLİM ÇAVDAR EKMEGIYLE YAPILMIŞ)
SALATALIK-BELKI 1 ADET ZEYTIN

MÜSLİYE BIRAZ ARA VEREYIM EN IYISI:))))YOKSA GAZDAN UÇUŞA GEÇECEĞİM::))))

Son düzenleme:

Bilmiyorum nedense hiç diyet yapasım gelmiyo ama bugün mesela iki öğün yedim kahvaltıda çok yedim acıkmayınca öğlen yemedim akşam yedim yine dikkat ediyorum ama aşırı değil yani dengeliyorum 6dan sonra da yemeyi bırakıyorum
Bi süre böyle gitcek gibiyim
Ama senin kesinlikle süper gidiyo yakında 50leri de görürsün böyle giderse aynı kiloda olcaz

az kaldı canım sana yetıscemmmm:::::)))50lılerı bı gorsem anayolda parende atıcam valla:)))))sen zayıfsın zaten canım 6dan sonra yeme az yaglı ye bıde yuruyus yaptınmı vermek ıstedıın kıloyuda verırsın bence benım gbı dıyetlık deıl senı durumun benım daha uzunca bı yolum var daha yenı gordum 60ları ben 69um haftaya ınsallah 68 olurum....bu sekılde gderse temmusun sonlarında mezunoyetımı ılan ederım bende:)))))

ayy karnımdan sabahtan berı garıb sesler gelıyo yaaaa cok komık:)))))))

Son düzenleme:

kıs al benden de o kadar hiç diyet yapasım yook ben napçam bööle yaff .. ahanda haziranda geldii
göbek pörtlek ben göbekten pörtlek ne etceem..

bi moda giremedim .. daha doğrusu modumu bulamadım

ama ben bulim o modu çok pis gelecem hee...

bıdaha kabızlık ıcın ılac alırsam 2 olsun......bgun mahvoldum yaaaa....hala wcden kurtulamadım sabahtan berı karnım agrıyo....(14:

bı baslasanız alıskanlık oluyo azcık yesenız sucluluk oluyo aslındasuan ben oyleyım......ama genede hıcbısey yapamıyosanız 6dan sonra yemeyın kıslar....busekılde bıle haftada 1 kılo farkedıyomus....

bu arada kıslar ınternetım 90 mb kaldı...yarın yokum daha dogrusu yukletene kadr yokum haberınız olsun......en kısa surede yukletıp dewam edıcez burdan....ama dıyete dewam tabıkı toplu menumu yazarım yavrular....:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…