Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

benımde boyum 1,60 kılom hastaneden dogumdan cıkarken 85ıdım 73le dıyete basladım ayın 3unde ıste suan 69 kıloyum:(((

kızzzzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kg..69

sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli

öğle..12,00..fırında kasarlı patates
lımonlu kıvırcık salata

ara...sütlü nescafe

aksam..1 tatlı kasesı cıtır müsli​

umarım yenı hafatada 68e düşerimmm ekmek artık yemıycem kızlar

Son düzenleme:
geldim geldim günaydın bu menüyle ayda kaç kilo veriyosun

valla sımdıye kadar 4 kılo verdım....menumu guncelleyımm:

kg..69

sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli

ara..10,40 sütlü nescafe

öğle..12,00..fırında kasarlı patates(2 adet)(nette tarıfı yaglı ve sütlü ikisinide kullanmadım...dereotu-maydonoz ve lıght kasarla yaptım)
lımonlu kıvırcık salata(tabakta 4 kasık kadar kaldı--yıyemedım)
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))

ara...sütlü nescafe

aksam..1 tatlı kasesı cıtır müsli

ben ne yıyorsam yagsız yıyorum bakalım buay kac kılo vercem ınsallah ay sonuna kadar 68 olurum:))))66 olamayacagım bellı oldu bu ay:)))

Son düzenleme:
marulun vücüdu yağlandırdığını duymuştum

selam güzellik naber

kendini vurmuşun çıtır müsliye yine :):)

ama en azından kilo veriyosun ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelll bendeki problem devam ediyor o yüzden tartılmadım

selam güzellik naber

kendini vurmuşun çıtır müsliye yine :):)

ama en azından kilo veriyosun ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelll bendeki problem devam ediyor o yüzden tartılmadım

napıyım canım onu yıyınce dusenlı gdıyır ogunlerım kolaylasıyor....sen naptın...
bende sımdı 30 dk sporumu yaptım evde dınlenıyodum....leslıyle yurudum:))))acayıp terletıyor ya dısarda yururmus gbı oluyorum

bende daha yeni öğle yemeğimi yedim
bugün o kadar yoğunki hangi işe koşturacağımı şaşırmış durumdayım herşey beni bekliyor

şı lesliyi bende deneyim diyorum yaaa bazen sıkılıyorum yürü yürü eğlenceli olur bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…