- Konu Sahibi winx perisi
-
benımde boyum 1,60 kılom hastaneden dogumdan cıkarken 85ıdım 73le dıyete basladım ayın 3unde ıste suan 69 kıloyum:(((
ben hamileyken fazla almadım 68 felandım heralde sonradan çok kilo aldım çocukta olunca abur cubur
ben tam 25 kg aldım emzırırken bende almadım....62ıyle hamılelıge basladım
işte ben 2 ay felan anca emzirebildim emmedi yani sonra mama felan derken iyce bıraktı ondan sonrada onu ye bunu ye iştahım açıldı
ben hala emzırıyorum.....
nıye kımse yokkkkk
nıye kımse yokkkkk
geldim geldim günaydınbu menüyle ayda kaç kilo veriyosun
marulun vücüdu yağlandırdığını duymuştumvalla sımdıye kadar 4 kılo verdım....menumu guncelleyımm:
kg..69
sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli
ara..10,40 sütlü nescafe
öğle..12,00..fırında kasarlı patates(2 adet)(nette tarıfı yaglı ve sütlü ikisinide kullanmadım...dereotu-maydonoz ve lıght kasarla yaptım)
lımonlu kıvırcık salata(tabakta 4 kasık kadar kaldı--yıyemedım)
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))
ara...sütlü nescafe
aksam..1 tatlı kasesı cıtır müsli
ben ne yıyorsam yagsız yıyorum bakalım buay kac kılo vercem ınsallah ay sonuna kadar 68 olurum:))))66 olamayacagım bellı oldu bu ay:)))
marulun vücüdu yağlandırdığını duymuştum
selam güzellik naber
kendini vurmuşun çıtır müsliye yine :):)
ama en azından kilo veriyosun ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelll bendeki problem devam ediyor o yüzden tartılmadım
napıyım canım onu yıyınce dusenlı gdıyır ogunlerım kolaylasıyor....sen naptın...
bende sımdı 30 dk sporumu yaptım evde dınlenıyodum....leslıyle yurudum:))))acayıp terletıyor ya dısarda yururmus gbı oluyorum
bende daha yeni öğle yemeğimi yedim
bugün o kadar yoğunki hangi işe koşturacağımı şaşırmış durumdayım herşey beni bekliyor
şı lesliyi bende deneyim diyorum yaaa bazen sıkılıyorum yürü yürü eğlenceli olur bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?