- Konu Sahibi winx perisi
-
Günaydın canıııım. Diyet nasıl gidiyor bakalım?
Canım kahvaltın gayet iyi bu arada kahveyi sade içinde hem iyi yağ yakıyor hemde bağırsaklara iyi geliyorıı gdıyoda cnm bgun kahvaltı gecıktı bıraz menumu yazayım:
sabah kahvaltı..11,00:2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs lıght kasarlı sosıslı domateslı yagsız tost
1fıncan cay
derotu maydonoz salatalık
öğle yemegı gbı oldu bıraz ama napıyım alısverıs dı toparlanmaydı derken bu saat oldu....
kafeınsız kahve aldım kızlar onu ıcıcem bırazdan sutlu saat 1gbı
aksam gene müslim var.....
6ya kdr bısey yemem
Canım kahvaltın gayet iyi bu arada kahveyi sade içinde hem iyi yağ yakıyor hemde bağırsaklara iyi geliyor
Aaaa çok şaşırdım ilk kez senden duyuyorum. Kime sorduysam bağırsaklarımı çalıştırıyor der.lıgt sutlu ıcıyorum cnm ben sut tozu kullanmıyorum sade ıcemıyorum kabız yapıyo......
Aaaa çok şaşırdım ilk kez senden duyuyorum. Kime sorduysam bağırsaklarımı çalıştırıyor der.Süt tozu kullanma canım çok iyi yapıyorsun çok sentetik şeyler onlar
canım nabersin yaaa görüşemedik bugün
ohhhh sen kilocuklarını verdin de serbest günmü yaptın bakim kendineeeee oooooo yakışır valla arkadaşıma :)
günaydın şeker:)
ohhhh benimolar sosisler havalarda uçuşmuş valla dün yenmiş artık afiyet olsun diyelim bari :):)
sen kendini bilirsin canım nerde ne yapman ne yemen ne yememen gerektiğini herkesten çok sen bilirsin o yüzden sana bişe diyemem tabiki yeterki sonraki dönemlerinde dengeli gitsin,her zaman yapmıyorsun neticede
bende dün kaçamak yapmaya çok müsaittim ama zaten yediklerimin dışında birtek gözleme ve reçel vardı
onlardan da gerçekten canım istemediği için yemedim bu aralar ne olduysa iştahım kapandı :) ne güzeeeeeel :)
güççük emrah olmuşun ama nuri favorim benim yaaa :)
hgeldın cnm dun esım almıstı markette saten en son 6ay once yemıstım bıdahaada yemem....ne guzel ıstahın kapanmıs ya...bende regl olacagım galıba 2 hafta var daha ama cnm şrbetlı tatlııstıyor ama yemem kesınlıkle......
al sana nuriiiiii:)))))))adamım yaaaaa...:)))))adamın dibisin nuri:)))))
büyüksüüünnnn pericim :)
hah şöyle işte keyfimiz yerine gelsin yaaaaa adamım nuri be
kız valla bizi sapık sancaklar haaa
şişşttt burayı okuyan üçüncü şahıslar size diyorum aklınıza garip şeyler gelmesin sakın :)
bizim pericimle yaşam felsefemiz oldu artık
kasma kendini yavrucum :) sizde öyle yapın kasmayın :) böyle daha iyi der nuri abimiz :) hahahahahah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?