Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

Ben altıdan sonra yememeye çalışıyorum en iyisi böyle yapalım biz şekercim yoksa bu işin sonu hayır değil.
Pericim zayıfladıkça biz şişicezz

Günaydın canıııım. Diyet nasıl gidiyor bakalım?

ıı gdıyoda cnm bgun kahvaltı gecıktı bıraz menumu yazayım:

sabah kahvaltı..11,00:2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs lıght kasarlı sosıslı domateslı yagsız tost
1fıncan cay
derotu maydonoz salatalık

öğle yemegı gbı oldu bıraz ama napıyım alısverıs dı toparlanmaydı derken bu saat oldu....

kafeınsız kahve aldım kızlar onu ıcıcem bırazdan sutlu saat 1gbı

aksam gene müslim var.....

6ya kdr bısey yemem

Canım kahvaltın gayet iyi bu arada kahveyi sade içinde hem iyi yağ yakıyor hemde bağırsaklara iyi geliyor

Aaaa çok şaşırdım ilk kez senden duyuyorum. Kime sorduysam bağırsaklarımı çalıştırıyor der.Süt tozu kullanma canım çok iyi yapıyorsun çok sentetik şeyler onlar

işte beıde gabız yapıyor::))))

pazar günü.....

sabah kahvaltı..11,00:2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs lıght kasarlı sosıslı domateslı yagsız tost
1fıncan cay
sütlü nescafe

saatt 15,40 1 adet haslanmıs tavyk pırzola--1 adet parmak sosıs--salatalık
1 fıncan sütlü nescafe--3 adet benımo bisküvi

aksam17,30/18,00:1 tatlı kasesi stlü müsli

bgun hep şaştı ya satlerımmm sımdı bıde nescafe ıceyım barı nası olsa kafeınsızÇ:)))))

Son düzenleme:
benbgun cok dengesız beslendım yaaa....bgun serbest gun gbı bısey oldu artık napıyım yarın tam gaz devam aksam yatarken gene ılacımdan alıyım 3 tane alıyodum 2 tane alıyım busefer ya ne olur ne olmaz gecen seferkı gbı mahvolmayım.......sabah gune nasıl baslarsan gercekten oyle gdıyor....eşimede fırında patates kızartıyım barı karısık olarak basında beklemem en azından....ınternet yukletmeye cıkmıstı gdeyımde fırın ıcın hazırlık yapayım gelıyorum bırazdan ayavrular:))))))

leslıyı ındırıyorum kızlar hepsı ınmeden acılmıyomus 4 dosyayı ındırıcez bırlestırınce acılıyomus bakalım ınsallaha acılırda evde sporumu yaparım....

kızlar bgunu serbest gun artık bıraz fazla gıttı 6dan sonrada bırazcık haslanmıs tavukla kasar peynırı yedımkızımın corbasında bıkac kasık aldımama yarın dıyete dewam......

canım nabersin yaaa görüşemedik bugün

ohhhh sen kilocuklarını verdin de serbest günmü yaptın bakim kendineeeee oooooo yakışır valla arkadaşıma :)

canım nabersin yaaa görüşemedik bugün

ohhhh sen kilocuklarını verdin de serbest günmü yaptın bakim kendineeeee oooooo yakışır valla arkadaşıma :)

haftada 1de olsa yapak yawwwww:))))vucutu arada sasırtmak lazım zaten faslada yemedım kiiiiiiii

aksam cayımın yanındada 3 adet benımo yedımmmm....

pazar günü.....

1fıncan cay
sütlü nescafe

saatt 15,40 1 adet haslanmıs tavyk pırzola--1 adet parmak sosıs--salatalık
sütlü nescafe--3 adet benımo
aksam:1 tatlı kasesi stlü müsli

19,00gbı..1 dılım ekmekle 1 lokma lıght kasar,bırazda haslama tavuk etı 2 yemek kasıgı kdr...
20,00de cayımın yanında 3 adet benımo bıskuvı....

vallahada hepsı bukadar:)))))))yavruuuuuuuuuuuuulaaaaaaaaaaaaaar......

Son düzenleme:
günaydın herkeseeeeeeeeeee

uyanınca 1 bardak suyumu ıctım 7,30dada 1 tatlı kasesi cıtır müslimi yedım......

kızlar öğle yemeğimde fırında kasarlı patlıcanım var yanındada lımonlu mevsım salata...

tarını yazayım belkı denersınız dıyetısyen tarıfı farklı yesıllık falan yok ama ben kullandım...
2yemek kasıgı yag var ama ben kullanmadım.....

2 adet patlıcan...kasar(lıhgt kullandım)dereotu maydonoz pulbıber

patlıcanları tuslu suda beklettıkten sonra tuzlu suda hasladım

kasar rendesının ıcıne maydonozla dereotu ve pulbıberı ekledım harc yaptım...fırın tepsısıne yaglı kagıdın uzerıne patlıcanları dısdım ustune kasarlı harctan koydum fırınca uzerılerı kızarana kadar pısıcek...yanındada belkı 1dılım cavdar ekmegı yerım aksam toplu menumu yazıcam nasıl olsa yersem eklerım canlar....

kızlar dıyetı bıraktınız dıye nıye gırmıyosunuz ugrayında ıkı sohbet edelım bos vakıtlerınızde...

günaydın şeker:)

ohhhh benimolar sosisler havalarda uçuşmuş valla dün yenmiş artık afiyet olsun diyelim bari :):)

sen kendini bilirsin canım nerde ne yapman ne yemen ne yememen gerektiğini herkesten çok sen bilirsin o yüzden sana bişe diyemem tabiki yeterki sonraki dönemlerinde dengeli gitsin,her zaman yapmıyorsun neticede

bende dün kaçamak yapmaya çok müsaittim ama zaten yediklerimin dışında birtek gözleme ve reçel vardı
onlardan da gerçekten canım istemediği için yemedim bu aralar ne olduysa iştahım kapandı :) ne güzeeeeeel :)

güççük emrah olmuşun ama nuri favorim benim yaaa :)

hgeldın cnm dun esım almıstı markette saten en son 6ay once yemıstım bıdahaada yemem....ne guzel ıstahın kapanmıs ya...bende regl olacagım galıba 2 hafta var daha ama cnm şrbetlı tatlı ıstıyor ama yemem kesınlıkle......

al sana nuriiiiii:)))))))adamım yaaaaa...:)))))adamın dibisin nuri:)))))

Son düzenleme:

büyüksüüünnnn pericim :)
hah şöyle işte keyfimiz yerine gelsin yaaaaa adamım nuri be

kız valla bizi sapık sancaklar haaa
şişşttt burayı okuyan üçüncü şahıslar size diyorum aklınıza garip şeyler gelmesin sakın :)
bizim pericimle yaşam felsefemiz oldu artık

kasma kendini yavrucum :) sizde öyle yapın kasmayın :) böyle daha iyi der nuri abimiz :) hahahahahah:)

alemsin kız.......ne yazacagımı unuttum valla:)))

ayyy canım neskayfe istiyorç bağişiklık kazandım sanırım kahveye karşı yenıden:))))))

tatlı serti izliyorum suanda...2,5 yasındakı yakub bebegın ölüsü bulunmuş....cınsel ıstısmar ettıken sonra öldürmüş vicdansız....umarım en yakın surede yakalanır ve cezasını ceker.....eyyy vıcdansız,,şereften namustan nasıp almamıs kısılıksız ne ıstedın o yavrucaktan...daha altını bezlenen bı bebek....

müge anlınında özlemi pastane açmakmış.....kadınların sosyalleşebilecegı bı pastane hemde....sende adamımsın muge anlı:)))))
bu kadın gercekten cok dogru konusuyor..kitabın ortasından konuşuyor hemde.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…