Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ayyyy acayıp uyku bastı ya spordan sonra...bı kahve ıceyım barııı kendıme gelırım belkı.......

yaalnız ben ınceldıgımı farkedıyorum yaaa daha hafıf oluyorum sabahları daha hafıfı hıssedıyorummmm cok guzel bı duyguuuuuuuu

Son düzenleme:
kahvaltıınar Organik Light Süt0.25 LİTRE--85
Lifalif Müsli50 GRAM--180.5 kahvaltı toplam 265,5

öğle yemeği--
1]Yürümek (Asfalt)30 dak--165.6
[2]Çavdarlı Ekmek1 DİLİM--55
[3]Kıvırcık Salata1 PORSİYON--84
[4]Fırında Patates1 PORSİYON--263

Toplam : 236.4 kal.

akşamınar Organik Light Süt0.25 LİTRE--85
Lifalif Müsli50 GRAM--180.5 kahvaltı toplam 265,5

toplam gunluk alınan kalorı mıktarı.....767,4 kalorı kızlar:))))))))))))))))))))))
-----------------.

Kilonuz : 69 kg. güncelle Kilo Takibi

Normalde ki Günlük kalori ihtiyacınız : 2207 Kal.

hedef kilonuz55 : kg.

Hangi tarihe kadar? Örn: 2012-8-01

Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori: 688 Kal
-----------------

Son düzenleme:
kg..69

sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli

ara..10,40 sütlü nescafe

öğle..12,00..fırında kasarlı patates
lımonlu kıvırcık salata
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))

ara...sütlü nescafe

aksam..17,00..2 çorba kasesı cıtır müsli

baktım ses seda yok dedim mayıştı kaldı heralde :):):):)

akşama senin çıtır müsliden yiyeyim diyorum yaaa hiç canım öyle yemek falan istemiyor
zaten çıkışı yok :) bide yemiyim dimi :):)

ayy bıhter ya acayıp iştahlıyım ben yaaaaa.....ben yedım suan dayanamadımmm......uyyup uyandıktan sonra kendımı cok ac hıssedıyorum yaaaa....bence ye cokk guzellll.....yatarken bende ılacımdan alıcamm..ben ona kabızlık ıcınya..ona ben hayat kurtaran hap dıyorum:))))

böyle zamanlarda işte kayısı kakao çok işe yarıyor bende bazen öğleden sonra evde olduğumda haftasonu kestiriyorum
uyandığımda ver bana bi danayı yerim yani o derece ama hemen kakao muz yada kayısı
hemen iştahımı kesiyor

ne yedin sen bakim ?

canım çok kullanma
bağırsakların zarar görür
çünkü bu tarz ilaçlar bağırsaklarda kalması gereken herşeyi silip süpürüyor ve tembelleştirir ilaç olmadan tuvalete çıkamaz hale gelirsin

o yüzden doktorlar uzun süren detokslarıda önermiyor

düşün yani vücudun bağırsaklardaki şeylere bile ihtiyacı varmış

kg..69

sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli

ara..10,40 sütlü nescafe

öğle..12,00..fırında kasarlı patates
lımonlu kıvırcık salata
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))

ara...sütlü nescafe

aksam..17,00..2 çorba kasesı cıtır müsli

bugunku menum bu canım...cokmu olmus yaaaa

Son düzenleme:
yok canı fazla almıyorum.....cokmu olmus yedıklım yaaaaaaaaaaa...........ama zaten bısey yemıycem baska...yarın normal yemek yıyım barıı..gıyınıyımde ekmek almaya gdeyımmmmmm.....sabah usenmıstımmmm...

bumuydu yediğin
bende uyandım karnım acıktı dayanamadım yedim deyince
bir fil,bir boğa bide balina yedin sandım yaaaa :):)

yok be fazla değil AMA BEN MESELA HİÇ PATATES YEMİYORUM ŞEKER VAR ÇÜNKÜ FAZLASIYLA ONDA ONUN YERİNE SEBZE.
AMA ARALARA MEYVE EKLE BENCE
ÖZELLİKLE MEYVEYLE SÜT YADA YOĞURDU BİRLEŞTİR

sımdı markete gdeyımde sutle ekmek alayım ya aralarda meyva yemem lazımda fazla olur dıye yıyemıyorumm yarın muslısız bı gun gecıreyım bakalım vucudumu sasırtayım sut urunlerınden bıraz uzak kalayım yarınada geldıkten sonra kabak yemegı yapayım yogurtta alayım 0 kan grubtakıler sut ve sut urunlerınden uzak durmamalılarmıs.....bıde normal yememk yıyım bakalım belkıde muslıye alıstı mıde ondan acıkıyorum sureklı kızımı hazırlayımda cıkayım canım gelınce yazarım gelırım 1 saate yoluda uzatayım barı bıraz baska markete gdeyım:))))

bencede akşam sporu olur hem
görüşürüz canım
aaa bende kabak alim kıymalı kabak yapem bari iyi getirdin aklıma
mersi şekerrrrrr

bencede akşam sporu olur hem
görüşürüz canım
aaa bende kabak alim kıymalı kabak yapem bari iyi getirdin aklıma
mersi şekerrrrrr

geldım canım yarım saatte bu sekılde yurudum trafık cookk kalabalık ya ıs cıkısı saatıya bıde markette yogundu.....yemege gırısıyım canım......muslıyı gorunce mıdem kalkıyor......:))))

Yağ Yakımını Hızlandıran Yiyecekler?

Uzman Diyetisyen Rabia Yurdagül Bazı yiyecekler metabolizmayı hızlandırırken yağ yakımını da tetiklemektedir. Kilo vermek bazı kişiler için gerçekten zor olabilmekte bu nedenle diyetlerine uygun miktarlarda belirli yiyecekleri ekleyerek bunu hızlandırmak mümkün.
Yağsız et Protein sindirimi daha geç tamamlandığından zayıflama diyetlerinde yağsız et tüketimi kalori yakımını %5 daha fazla artıracaktır. Ayrıca proteinler yağ ve karbonhidratlara göre daha fazla tokluk hissini artırmakta. Derisi alınmış tavuk, hindi, balık, dana eti kızartılmadan haşlama veya ızgara tercih edilebilir.
Light süt ve süt ürünleri
Yapılan araştırmalar gösteriyor ki günde 1000-1300mg kalsiyum tüketimi kilo kaybını 2 kat daha fazla artırmaktadır. Kalsiyumun yağ hücrelerini hacmen azaltıcı etkisi olduğu araştırmalarca desteklenmektedir. Light yoğurt, süt ve peynirleri tercih edin.
Tam buğday unu ve yulaf
Yüksek oranda lif içermesi ve düşük glisemik indekse sahip olması nedeniyle beyaz unlu mamuller yerine tam buğday unuyla yapılmış ürünleri tüketmek sizi daha fazla tok hissettirecektir. Böylelikle kan şekerinizi daha regüle olacak ve kendinizi daha tok hissedeceksiniz
Narenciye ve ahududu, böğürtlen
Bu meyveler özellikle C vitamininden ve flavonlardan zengindirler. Flavonlar ise metabolizmayı ve yağ yakımını hızlandırmaktadır. Özellikle spor öncesi tüketilen C vitamininden zengin meyveler yağ yakımını %30 artırmaktadır.
Yeşil çay
En fazla yeşil çayda bulunan kateşin adlı antioksidan maddenin kilo kaybını hızlandırdığı ve özellikle karın bölgesindeki yağlanmayı azalttığı, metabolizmayı hızlandırdığı araştırmalarca desteklenmekte. Günde 2-3 fincan yeşil çayı mümkünse limonlu içmeye çalışın.
Kurubaklagiller
Kuru fasulye, nohut, yeşil mercimek, soya fasulyesi, bakla, barbunya bitkisel protein içeren ve demirden zengin besinlerdir. Protein olarak etle kıyaslandığında yağ miktarı daha az ve kan şekerini yükseltme etkisi daha düşüktür. Soya ayrıca kolin denilen bir enzimden de zengindir, kolin karaciğerden yağ atımını hızlandırmaktadır.
Yağlı balıklar, fındık, badem, keten tohumu
Yağlı balıklar ve yağlı tohumlar yağ yakımını hızlandıran esansiyel yağ asitlerinden zengindir. Her gün tüketilen 10-15 adet fındık, badem, ceviz, 1 yemek kaşığı kadar salata, çorba, yemek veya yoğurdunuza katabileceğiniz keten tohumu ve haftada en az 2 kez tüketilen balık sağlıklı bir zayıflama programı ile beraber kilo kaybını hızlandırmaktadır. Balığın özellikle kadınlarda leptin seviyesini dengelediği de bilinmektedir. Leptin, iştahı baskılayan, insulin salınımını etkileyen bir hormondur.
Tarçın
Günde tüketilen yarım çay kaşığı kadar tarçının en başta şekeri dengelediği artık bilinmekte, bunun yanı sıra tarçın tükettiğiniz yiyeceklerin yağa dönüşümünü de azaltmaktadır. Tarçını tek başına tüketmek biraz zor olabilir, günlük tüketmeniz gereken süt veya yoğurt içerisine katarak daha rahat tüketebilirsiniz.
Acı biber
Acı biber içerisinde bulunan kapsaisin adlı madde metabolizmayı %23 hızlandırmaktadır. Günlük aynı kaloriyi alıp ama yemeklerine acı biber ilave edenlerin etmeyenlere göre daha hızlı kilo verdiği yapılan araştırmalarca da desteklenmekte.
Köri ve hardal
Hardal ve köri yağın depolanmasını azaltıp, kan şekerini dengelemektedir. Salata veya sandviçlerinize yağ yerine ilave edebilirsiniz.
Zencefil ve sarımsak
Zencefil ve sarımsak vücutta vazodilatör olarak etki gösterir yani damarları genişletip vücut ısısını artırmaktadır. Böylelikle metabolizmayı da %20 civarında hızlandırabilmektedir.

en dereotlusundan kabak yemegım hazır........yarın zıyafet var:))))))))))))))))yarınkı menum kızlar...

kahvalti-7,00/8,00...2 kıtır dılım cavdar ekmegı
bıraz beyaz peynır--domates--salatalık--maydonoz---
şekersiz çay

ara...sütlü nescafe

öğle..12,00..4 y.kasıgı kabak yemegı
2 kasık lıght yogurt-salata
1 dılım cavdar ekmegı

ara..sütlü nescafe

aksam:17,30/18,00..4 y.kasıgı kabak yemegı...
2 kasık yogurt
salata
1 dılım ekmek

bu sekılde dusunuyorum kızlar degısırse yazarım gun sonunda

sabah kahvaltı.:.
7,30..2 dılım cavdar ekmekle yapılmış kasarlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay--domates salatalık-maydonoz--2ad zeytın

hala 69 kıloyum.....(((

ya kızlar ıkı gundur tuvalete cıkamıyorum dun yatarkenılac aldım umarım cıkabılrım onun ıcın 69 cıkmısımdır demı....gercı gecen hafta 70 ıdım bu ahafta 69um yanı bı haftada 1 kılo vermısım bırazdan ortalıgı toparlayım leslıe yapacagım.....sabah sporu...bgun yagıslı dıyor hava....eger ılerleyen saatlerde yagmassa acarsa hava dısarı cıkarımmm....offf bu hafta ınsallah 1 kılo daha verırım ya......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…