- Konu Sahibi winx perisi
-
dahamı uyuyosun beeeee
kalk akşam oldu
yaptınmı akşam sporunu çağır lesli bacıyı başlayın bakem :)
nerden anladın kıs uyudugumu:))))cok acıktım yaaaaa yarım saat gecede yesem yemegımı.....
baktım ses seda yok dedim mayıştı kaldı heralde :):):):)
akşama senin çıtır müsliden yiyeyim diyorum yaaa hiç canım öyle yemek falan istemiyor
zaten çıkışı yok :) bide yemiyim dimi :):)
ayy bıhter ya acayıp iştahlıyım ben yaaaaa.....ben yedım suan dayanamadımmm......uyyup uyandıktan sonra kendımı cok ac hıssedıyorum yaaaa....bence ye cokk guzellll.....yatarken bende ılacımdan alıcamm..ben ona kabızlık ıcınya..ona ben hayat kurtaran hap dıyorum:))))
böyle zamanlarda işte kayısı kakao çok işe yarıyor bende bazen öğleden sonra evde olduğumda haftasonu kestiriyorum
uyandığımda ver bana bi danayı yerim yani o derece ama hemen kakao muz yada kayısı
hemen iştahımı kesiyor
ne yedin sen bakim ?
kg..69
sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli
ara..10,40 sütlü nescafe
öğle..12,00..fırında kasarlı patates
lımonlu kıvırcık salata
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))
ara...sütlü nescafe
aksam..17,00..2 çorba kasesı cıtır müsli
bugunku menum bu canım...cokmu olmus yaaaa
bumuydu yediğin
bende uyandım karnım acıktı dayanamadım yedim deyince
bir fil,bir boğa bide balina yedin sandım yaaaa :):)
yok be fazla değil AMA BEN MESELA HİÇ PATATES YEMİYORUM ŞEKER VAR ÇÜNKÜ FAZLASIYLA ONDA ONUN YERİNE SEBZE.
AMA ARALARA MEYVE EKLE BENCE
ÖZELLİKLE MEYVEYLE SÜT YADA YOĞURDU BİRLEŞTİR
sımdı markete gdeyımde sutle ekmek alayım ya aralarda meyva yemem lazımda fazla olur dıye yıyemıyorumm yarın muslısız bı gun gecıreyım bakalım vucudumu sasırtayım sut urunlerınden bıraz uzak kalayım yarınada geldıkten sonra kabak yemegı yapayım yogurtta alayım 0 kan grubtakıler sut ve sut urunlerınden uzak durmamalılarmıs.....bıde normal yememk yıyım bakalım belkıde muslıye alıstı mıde ondan acıkıyorum sureklı kızımı hazırlayımda cıkayım canım gelınce yazarım gelırım 1 saate yoluda uzatayım barı bıraz baska markete gdeyım:))))
bencede akşam sporu olur hem
görüşürüz canım
aaa bende kabak alim kıymalı kabak yapem bari iyi getirdin aklıma
mersi şekerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?