- Konu Sahibi winx perisi
-
ayy aramı yapmam lazım ama kızım dısımde uyuya kaldı.....demın kakıyım dedım uyandı hemen....gene uyudu......kaldım oturdugum yerde:)))))gunluuuuuukkkkkkkk.....
evın camlarını sıldım.....eve makına actım yerlerı sıldım....baya terledım bgun aksama dogruda leslıe yapıcam.....hava kapadı...beklenen yagmur yagacak galıba..havalar duzelmedı bıturlu.. ....bı duzeleydı pıknıge gıtmek ıstıyorum....:18: ..
maşallah bacıma
Allah güç kuvvet versin :)
sabah kahvaltı.:.
7,30..2 dılım cavdar ekmekle yapılmış kasarlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay--domates salatalık-maydonoz--2ad zeytın
öğle yemeği..12,15....3,5 ymek kasıgı kabak yemegı
1 kase yogurt
kıvırcık salata(1 cay kasıgı yag eklendı)
1 dılım cavdar ekmegı
12,30..sütlü nescafe
aksamda buyuk ıhtımal aynı öğün kızlar.....aslında yemek 5 yemek kasıgı koymustum ama salatayla basladım yemege nerdeyse salata bıttı ondan sonra kabak yemegıne baslamıstım ondan bıtıremedım tabagı herhalde....yanı tabkta 1,5 yemek kasıgı kadar kaldı yourtlu bı sekılde....bgun guzel menu oldu.....yarına Allah kerim......sımdı nescafemi höpürdetiyorum.....aslında aksama patlıcan yemegı yapıcam etli ondanmı yesem......ben kendıme yagsız yaparım.1 tane patlıcan olacagı ıcın 1 çay kasıgı eklerım gene...2,3 parca kusbası dograrım ıcıne 1 tabaklık...yanına gene salata ve yogurt...ekmek olmadan....:26:kararsız kaldım:))))
kıııssslaaarr slm napıyonuuss
ben bugün dietime kaldığım yerden devam ediyoruumm
2 dilim peynir 7-8 zeytin yarım domates yarım salatalık 1 yumurta 5-6 gün kurusu 2 bardak su :))
kahvaltım bu kadar..
aç diilim ve iş yerinde yimek olarak etli pilav var
yemek istemiyorum ama alternatif yok ..
başarabilirsem ayran yada salata çalıcaam yemekaneden))
ne baarıyon kızım hemen walla yazarken dedimki bu kıs gene kısacak bana peynirle yumurta yedim diye ama belki farketmes dedim kendi kendime ama kaçırmadın valla :)))
ya yazmadım ama hep okuyodum , takipteydim yanii
ama yazacak yüzüm yoktu ben orda tatlıları dondurmaları götürürkene nasıl yazardım yüzünüze nasıl bakardım :)))
ama artık yok geldim .. zayifleyeceeemm sisinle :))
yok be ne bagırması.....:)))deli:::::::))))son kez yedın bıdaha yeme zayıflayana kdr..şurda kac kılomus var sankı..bukadar zor olan ne...az yaglı yemek yıyıncede doyuyoruz canım sankı pasta borek tatlı hıc yemedıkmı...sayıflayınca onları yemesı daha zevklı olacak hemide pişman olmadan özgürce......bak bana 1 kg kabaga 1 tatlı kasıgı yag ekledım salatayla basladım yemege kabagın hepsını yıyemedım bıle dusun yanı....alışıyo vucudumuz.....senınde alısacak..sabret yeterki....mevsimlerden roma iye bı blog var oraya gir başarı hıkayelerını oku....özellıkle delimiyiz neyiz diye bı yazı var süper.....onlar yaptıysa bızde yaparızz.neyımız eksık onlardan....offf cok hırslandım heeeeeeeeeeeee::::)))))bırazdan kalkıyımda leslıe yapıyım evde hemde yarım saat deıl bu sefer tam 1 saat...hadı bakalım yapmayan ne olsun:::))))fatih ürek olsun:))))))
kız periiiiiiiiiiiiiiiii Allah seni napmasın:)
biz bu gidişle bişe olcaz ama ne bilmiyorum artık ben top sen fatih ürek :) hahahahaha :) çok güldüm yaa
canım senin adın ne ya diyiver bakim bana ben hep peri diyorum sana
adınızı bağışlarmısınız lütfen güççük hanımefendüüüü :)
off tam bır saat spor yaptım...4 mıl yurudum....kesmedı emme neysee..bebısım dursaydı bıraz daha yapardım hareketlerıde ezberledım bakmadan yaparım artık....aksam bırazdaha yapayım bgun neyse bu enerjı ya ne yedım ben ya:)))))))koşasım var....arkama bırı motor takmıs gbı:)))))))))ınnnnnn ınnnnn ınnnnnnnnn
funda--annem bana bı beste yapmıstı kucukken....
fındılı fıstık,arabaya kıstık...bır mum yaktık...fundanın totosuna kıstırdık:)))))))))))))))))))))))))))
aman kaçılın funda geliyorrrrrrrrrrrrrrr
bence sen çıtır müsliyi bıraktın ya enerji ordan geldi sana gerçekten bak tek tip beslenme iyi değilmiş demekki
canım bizde buna şöyle derdik
mustafa mıstık arabaya kıstık bir mum yaktık seyrine baktık
ama seninki daha güzelmiş :)
ohh 69 u gördün valla bak çok hasetleniyom sana aklıma geldi :):)
bende görmek istiyorum yaaaa kaç valla yetişcem sana
yetişmeyen ne olsun :):):):):)
yok bacım bişe olmayim ben artık töbeeeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?