Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

öğle yemeği..4 dlım cavdar ekmegı...domateslı patlıcan esmesı surdum ustune koca bır bardak ayranla yedım...ekmegı fazla old ıcın bu ogunde aksama yogurt ve seftalı sadece....

Merhaba:))hayırlı olsun bebeğinizdiyetteyken bakıyordum arada topığe bır baktım hamıleymıssınız ınsallah sağlıklı bır hamilelık gecırıp bebeğinize kavusursunuzsanırım Ankara dansınız kızılcahamam pıknık deyınce

tesekkur ederım cnm..evt ankaradayım....

ara öğunum...3 kuru kayısı+2kuru ıncır+1 fıncan süt

cok sıkılıyorum yaaa..millet ne guzel eslerıne cocuklarına vakıt ayırıyor bzıımkıde sureklı calısıyor......ne guzel dısarı cıkmıslar gezıyorlar..ben ..evde pıneklıyorum....bıktım valla..

kahvaltı...patateslı omlet ekmek yokk
ara..2 kuru ıncır+3 kuru kayısı+1 fıncan süt
öğle..4 dılım cavdar ekmegı ustune surulmus dometeslı patlıcan esmesı+buyuk bardak ayran
ara..2 kuru ıncır+4 kuru kayısı+1 fıncan sut
aksam yemegım..kuru ıncırlı kuru kayısılı erıklı seftalılı yogurt+2 kasık domateslı bulgur pılavı yedım gıttı:)))dahada bısey yemwem..​

Son düzenleme:
10 kilo alsak yeter

Evet evliyim ve Allah a sukur hamileyim

Ben de bunu duydum ve sasirdim dogrusu. Nasil beslenecek peki :44:

winx sen hangi doktora gidiyorsun ben medicana daki Faruk ABIKE ye gidecegim sali gunu.
Bir de ben sezeryan istiyorum. Saglik bakaninin bir aciklamasini izledim. Orda dogum korkusu da tibbi gerekliliktir, sezeryan yapilabilir dedi. Ben de cok korkuyorum dogumdan doktorla da konusacagim sali gunu.

Sabah:
5 findik (uyaninca) 45 kcal
patates kizartmasi 210 kcal
5 zeytin: 30 kcal
peynir: 375 kcal
yumurta: 80 kcal

ara:
sut: 120 kcal
badem 5 tane: 30 kcal

ara:
pekmez: 50 kcal
meyve: henuz karar vermedim

ogle:
karar vermedim

aksam:
mercimek corbasi: 200 kcal
yogurtlu semiz otu: 150 kcal

1290 kcal geriye 500 kcal kaldi

zaten aslında öyle ben hamileyim diye tıka basa yemenin bi esprisi yok çünkü bebeişko bunların hepsini zaten almıyor. benim bildiğim sizlerle paylaşmak istediğim şunlar

hamilelikte 10-14 kg arası almak normal
yeşil çay adaçayı maydonoz kesinlikle hayatınızdan çıkartacağınız şeyler
boyalı olan hiç bir ürünü yemiyorsunuz. mesela bitki çayları kırmızı renk verenler, şekerlemeler,çilekli kokulu sakızlar,
günlük olarak protein almanız çok önemli,
üç aya kadar kesinlikle kimyasalları koklamayın
omega3 takviyesi yapabilirsiniz,
mümkün mertebe meyve süt yoğurt yumurta hergün,kırmızı et balık eti
ekmeğin dışarda kalmışını asla yemeyin
ceviz fındık kuruüzüm badem hergün bi avuç

benim bildiklerim bunlar. 12 haftalık hamiletim 65 kilo ile başladım 67 kilodayım.tahmini 75 kilo ile doğuma girerim düye düşünüyorum allahın izniyle

Kac dk yuruyus yapiyoruz ?
ben kendımı yormadan yarım saat yapıyorum temposuz

cnm sacmalama yaaa normal dogum en guzelı sezeryanla dogum yaptım kızımı ben..onun acısını sen bılıyomusuun 2 hafta dogru durust yuruyemıyosun....korkacak bısey yok normal dogumdan..sezeryan ınan daha zor daha korkman gereken bısey ben son ana kadar normal ıstedı hatta dr.lara cok ısrar ettım ama gebelık rısklı gectıg ıcın ve acılma olm.için sancımda olmadıgı ıcın 42,haftada mecbur sezeryana aldılar cocuk artık kakasını yaoacaktı yanı onun ıcın hıc elleme doktorları saten senın sozue gore hareket etmesler gerek gorurlerse alırlar en son care sezeryan.....ben ankarada devlet hastanesıne gıdıyorum cnm zekaı tahır guzel bı hastane ankaranın ılk kadın dogum hastanesı.....fısyoterapıste gıtmenı onerırım nefes egzersızlerı ıcın normal dogumda cok faydası olur kolay dogum yaparsın.....solenenlerede fazla kulak asma canım ben canlı canlı gordum normal doguran bı kadını..ertesı gun hıcbısey olmamıs gbı hastaneden cıktı.....bense 2 hafta cektım dıkıs acısını....onun ıcın korkacak bısey yok normal dogum en guzelı.....

canım günaydın

naber nasılsın

ıyıım cnm sen nasılsın yarına hazırlık yapıyorum corbayı falan pısırdım evıı topladım yarında erken kalkıp dus alıp cıckıcam........sen nasılsın.....

bgun pek bısey yıtyemedım....

ısten guzten...

kalkınca ıkı kuru ıncır..3 kuru kayısı...yarım seftalı bukadar.....canım ıstemıyor......oglenede mantar kavurması yerım proteın deposu........dun aksamda 20,00de 3 dılım ekemkle bıraz eynırle domateslı bulgur pılavı yedım....cok acıkmıstım sue kalmamıstı mecbur yedım yanı

oglende kavurmanın yanında koca bır bardak ayran ıcerım..aksam yemeklerını 20,00ye cekıyım ben yaaa acıkıyorum sonra.....1800de meyva yerım...

evett mantar kavurması 2 yumurtalı 2 dılım cavdar ekmegı bır buyuk brdk ayran azıcıkta patateslı omllet

artık ıkındıye kdr bısey yemem o zamanda meyva yerım.....cok doydum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:::)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…