Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr:)))))))))))))))))dewam et:))))))

bgunu soyle bır toparlarsak....

kahvaltı..8,00..4/1 taze sogan kavrmalı gosleme

ara9,30 seftalı+karpuz

öğle.12,00.
1 corba kasesı mantar sote
1 corba kasesı evyogurdu,
2 dılım cavdar ekmegı

13,00..irmik tatlısı 1 bardak süt

ikindi16,30..1 fıncan süt+2 adet taze kayısı

aksam..18,00..4 yemek kasıgı patlıcan yemegı
4 yemek kasıgı bulgur pılavı
2/3 parca haslama tavukgogsu
ekmek yok..

20,00..4 dılım seftalı+1 cocuk avcu kadar kıraz

amma tıkınmısım..tatlıyı cıkarmam lazım..tatlı yerıne kuru kayısı alıyım barı eve ya yoksa 100 kılo olcam:)))

Son düzenleme:
kızımı sutten kesmeye baslayınca hersey duzene gırmeye basladı....mızıldanıyo bıraz ama alısacak..domates corbası yapmıstım unsuz onu ıcırdım onada yattı uyuyo sımdı....umarım sutunu ıcınce sabaha kadar uyanmaz sabahın 6sında dıkılıyo ama neyse:)))gece delıksız uyusunda 6da kalksın....doguma kadar bunu boyle goturursem super olur.......ozaman gece hıc kalkmaz:))))benımde aklım evde kalmaz.....bgun 2 defa emdı sadece kısa surelı oda...hamılelegın etkısıyle herhalde artık ıstemıyor kendısı bırakıyor...dr.un dedıgı gbı oluyo.....yalnız gecen senede yılbasına hamıle gırmıstım bu sene hamıleyım yılbasında..umarım geleceksene gene bır suprız olmaz:))olma< olmaz dogumdan sonrakesın onlememı alıcam....rıa kurtarıcım olacak ınsallah:))))

gunayın kızlar kahvaltıda ırmık tatlısı yedık kızımla baskada bısey yemedım.....

sımdı yuruyuse cıkacagım 66 olmusum bu arada yanı +1 kılo..asagıdakı acıklamaya gore almamalıyım ilk 3 ayda baska kılo ondan yaz bıtene kadar yuruyus yapmalıyım .....gercı azradada delı gbı yrurdum ama 25 kılo aldık...yada aksam ustu cıkayım ya serınlıkte sımdı cok sıcak dısarı...

1 cay fıncanı daha ayran....kucuk bır dılım cavdar ekmegı ıkı lokma haslama gogus etı

aclıktan oluyorum yaaaaaaaaaaaa........oglene koca bı bardak ayran...yanınada 5 kasık patlıcan yemegı 1 dılım cavdar ekmeği pılav yemıycem........

Ya neden kımsecıkler yokk yaaaa sıkılıyorum kızlar ayran içe içe uyukladım hep yaaa:))))bıseyler ıceyım dıyorumda ne ıcsem acaba...

arkadaşlar ofise baklava getirmişler 1 kutu

10 dilim yedim (ama ben gerçekten içinde fıstık varmıydı onu anlamak için!!!yedim yani yanlış anlaşılmasın)

hahahahahah:)

arkadaşlar ofise baklava getirmişler 1 kutu

10 dilim yedim (ama ben gerçekten içinde fıstık varmıydı onu anlamak için!!!yedim yani yanlış anlaşılmasın)

hahahahahah:)

buna kim inanır?kadir inanır::)))hahahahah:)))

aksam yemegım;patlıcan yemegı
bulgur pılavı domates ayran

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr..........sabah kahvaltım

1 kupa süt
1 haslanmıs yumurta
1 kkdan bıraz buyuk beyaz peynır
cavdar ekmegı yoktu cok kucuk 1 dılım bu uç kısımdakınden ekmek

öğlenede 1 buyuk yogurdun ıcıne form bıskuvı dograyıp yıcem kızlar cok doyururcu oluyo hemde kalsıyum almıs olurum...

aksamada Allah kerım artık...

off cok yoruldum.....kızım artık ınek sutunude ayırd edıyo ıstemıyo ben nasıl sutten kesıcem bılemıyorum..... kendı bırakana kadar emsın napıyım ya....
doktor kendı bırakır demıstı....butun ev ıslerımıde bıtırfım..hergun aynı telaş degısıklık ıstıyorum artık.....bıgun sabahtan cıksam aılece beynama yada kızılcahamama gıtsek pıknık yapsak aksama dogruda donsek ne olur.....salı gunu esım evde cocuga bakacak daha kolay olur dedım sız evde oturun ben gdıp geleyım ev ortamında kızı ıdare etmesı daha kolay cunku her ımkan var durmassa cıkarır gezdırrı salı gununde bısey kalmadı....heyecanlanıyorum bebegımle tanısacagım:))))))tabııı ignelerlede tekrar....hertarafım gene mosmor olacak ignelerden:18:

cnm hcbısey yapmak ıstemıyor.gezıp dolasmak ıstıyorum.eskıden haftasonlarını cok severdım cıkar dolasırdık esımle ama sımdı hıc sevmıyoru esım sureklı calısıyor hıc gezmıyoruz degsıık hıcbısey yapmıyoruz....bu pazarda calısacak saı gunu ızın kullanacak ama ben hastaneye gıdıcem cok monoton bı hayatım var........

evett ogle yemegımı yedım kızımada patlıcanı yedırdım 2/3 catalda ben aldım2 lokma ekmekle 1 corba kasesı yogurd ıcıne 8 adet altınbasak kırdım kasıkladım.....aksamada cılbır yıyem barı yogurtlu yumurta ılk once sırkelı suya yumurtayı kırıyorum sonrada sarımsaklı yogurt doker kasıklarım...

Ben de çılbırı çok seviyorum, sık sık da yapıyorum. Hatta birkaç gündür sürekli çılbır yiyorum nerdeyse Afiyet olsun canım. Hem lezzetli hem de sağlıklı.

Bu arada o nasıl bir avatardır Allah aşkına, gülmekten alamıyorum kendimi. Çok yaşa emi :90::90:

evet canım.....nurının atasozu kasma kendını yavrucum hahaah:)))

aksam yeegım..3 yumutalı cılbır
muhallebı

bgun ekmek yemedım kızlar 3/4 lokma sadece bıskuvılerı ekmekten sayarsan 2 dılım anca eder......onu ıcın muhallebı yedım....

aksam yeegım..3 yumutalı cılbır
muhallebı

bgun ekmek yemedım kızlar 3/4 lokma sadece bıskuvılerı ekmekten sayarsan 2 dılım anca eder......onu ıcın muhallebı yedım....

hamileyken yediklerine dikkat etmeni çok takdir ediyorum cnm.. hem bebeğin hem senin için çok sağlıklı bişey.. ama çok da abartma.. ekmeği falan kesme öyle, aç bırakma kendini... bebiş de üzülmesin sonra :)

ılk uc ay bebek anneın yedıklerıne baglı buyumuyomus canım 3,aydan sonra annenın yedıklerı besınlerden faydalanıyomus sımdıye kadar 1 kılo aldım sabah buyuk wcye cıkmadan tartıldım 66 ıdım....sabah yedıklerım..1 cay fıncanı tabagı kadar patateslı omet catalladım ekmek yemedım bı buyuk bardak su ıctım arkasındanda....suan bıraz mıdem havalanıyo ......marketın acılmasını beklıyorum kızıma meyva bez falan almam lazım..salı gunune hazırlık yapmam lazım babası bakacak cunku.....yemegını meyvasını hazır etmem lazımkı sorunsuz baksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…