- Konu Sahibi winx perisi
-
:)))))))))))))))))))))))))))))))) kızım bu ne yaaaa daha yeni farkettim yok kıvamına bakmak için yok ısısına bakmak için :))))))))))
hahahahahaha
ayyyyyyyyy ilahi fundaaaaa çok güldüm kızzzzzzzzz :)
yaaaa bende bugün öğlen arkadaşların söylediği kebaptan yedim---hepsini----acısına bakmak için :)))
sonra pizzanın da tuzuna bakmak için 5 dilim yedim
haaaaa bide dondurma yeteri kadar soğukmu diye onun tadına baktım 1 magnum hüplettim
nasılllllllll?????????????
hey baby :)
nabersin
Ya neden kımsecıkler yokk yaaaa sıkılıyorum kızlar ayran içe içe uyukladım hep yaaa:))))bıseyler ıceyım dıyorumda ne ıcsem acaba...
arkadaşlar ofise baklava getirmişler 1 kutu
10 dilim yedim (ama ben gerçekten içinde fıstık varmıydı onu anlamak için!!!yedim yani yanlış anlaşılmasın)
hahahahahah:)
evett ogle yemegımı yedım kızımada patlıcanı yedırdım 2/3 catalda ben aldım2 lokma ekmekle 1 corba kasesı yogurd ıcıne 8 adet altınbasak kırdım kasıkladım.....aksamada cılbır yıyem barı yogurtlu yumurta ılk once sırkelı suya yumurtayı kırıyorum sonrada sarımsaklı yogurt doker kasıklarım...
Ben de çılbırı çok seviyorum, sık sık da yapıyorum. Hatta birkaç gündür sürekli çılbır yiyorum nerdeyseAfiyet olsun canım. Hem lezzetli hem de sağlıklı.
Bu arada o nasıl bir avatardır Allah aşkına, gülmekten alamıyorum kendimi. Çok yaşa emi :90::90:
aksam yeegım..3 yumutalı cılbır
muhallebı
bgun ekmek yemedım kızlar 3/4 lokma sadece bıskuvılerı ekmekten sayarsan 2 dılım anca eder......onu ıcın muhallebı yedım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?