- Konu Sahibi winx perisi
-
1 saate yakın yururdum market yolunu uzattım..yokus yukarı arabayla....4,5lt yogurt mayaladım:)))))))
bıdaha yemıycem canım ya
tam bugday erıstesı aldım ondan yesıl mercımk corbası yapıcam lımonlu guzel olur demı ama yesıl mercımek kalmamsı ya ben var zannedıyodum yarına kaldı....aksama sadece sut ve meyva var baska bısey yok....
bu arada öyle bebek arabasıyla yokuş yukarı çok yürüme tehlikeli olur aman haaa
düz yolda yürü işte illa ne yoruyosun kendini bak valla sinirliyim zati seni döverim heeeee :)
ay bilmiyorum yaaa ondanmı valla asabiyet tavan yaptı benim bugün
herbişeyler sıkıyo beni hiç keyfim yok darallar geldi bana hep aynı hep aynı
3 kaşık kabak , yok çavdar yok yeşil çay :)
hayır yemeklere saldırasım da yok iştahımda yok ama ne bilim ben
yarına düzelir inşallah ilk gün ya belki ondandır
geçen gün beni ofiste dellendirdilerdi gene bende farkında değilim masada topuklarımı yere vuruyomuşum ama hiç farkında değilim
bu sabahta yan odadan bi arkadaş geldi sabah beni yine aynı şekilde görünce masasına geri dönmüş mail atmış çok güzel bir deniz ve kumsal var altınada yazmış sinirin geçince konuşalım diye :)
bugün kimse yanıma yaklaşmıyo
ateşle yaklaşma :)
ben iş çıkışı 1 saat yürüyeyim diyorum yaaaa
senin bebiş nasıl oldu bu arada iyileştimi kulacığı
Arkadaşım ben ilk hamileliim ve 70 kg hamile kaldım börek pasta yememeye çalışıyorum onun dışında dikkat etmiyorum sebze meyve sınır yok bol yoğurt süt içiyorum bence çok kasma kendini hamilelikte herşeyden vitamin alman lazım
canım, nasılsın?
mübarek Beraât kandilini kutlarım cnm
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine evlatlarını bağışlasın yaptığın duaları kabul etsin cnm
inşallah hayırlı evlatlar olurlar ailesine
bu arada tatlım bitki çayını kes bence, ıhlamur falan tamam da yeşilçay içme cnm riskliymiş de...
Benim de yasim 25 ben de haziran da hamile kaldim bana da erkek diyor saglikli olsun da :)yas 25,hamıle kalınan ay hazıran...baktım erkek dıyo:)))))))))))
günaydın güzel anne :)
neler yapıyosun bakalım
gel cnm bakalım kac kılo alacagızBenim de yasim 25 ben de haziran da hamile kaldim bana da erkek diyor saglikli olsun da :)
Diyetine ben de katilmak isterim. Fikrini degistirmene cok sevindim. Her ogunumde ayran iciyorum ara ogunlerde sut kuruyemis. Khvaltida yesil biber de yiyorum. Pekmezi meyvenin uzerine dokuyorum oyle yiyorum.
napam bıhter yaaa marketten geldım gene:)))gece kızıma ınek sutu ıcırdım delıksız 6 saat uyudu:)))tabı bende:))))))
gel cnm bakalım kac kılo alacagız
sbh yedıklerım....4/1 taze sogan kavurmalı gozleme.
ara..seftalı
öğlen..mantar sote 1 tabak
yogurt yada ayran
1 yada 2 dılım cavdar ekmegı
ara..süt yada yogurt
aksam..bellı deıl
öğle yemeğin bence biraz az olmuş mantarla ayranın yanına başka birşeylerde ekleseydin
irmik tatlısını bende çok seviyoruuummmm
buzdolabında bekleyince soğuk soğuk süper oluyorrrr
dur bende akşam yapayım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?