Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

bu arada öyle bebek arabasıyla yokuş yukarı çok yürüme tehlikeli olur aman haaa
düz yolda yürü işte illa ne yoruyosun kendini bak valla sinirliyim zati seni döverim heeeee :)

bu arada öyle bebek arabasıyla yokuş yukarı çok yürüme tehlikeli olur aman haaa
düz yolda yürü işte illa ne yoruyosun kendini bak valla sinirliyim zati seni döverim heeeee :)

pttye gıtmem lazımdı canım fatura yatırcaktım gıt gıt bulamadım pttyı....markete ugrayım gerı dondum napıyım......faturayı da yatıramadım:)))))

kızma yaaaa tamam:))))sen nıye sınırlısın bakım:))yoksaaaaa kırmızı karttanmı:)))))))))

ay bilmiyorum yaaa ondanmı valla asabiyet tavan yaptı benim bugün

herbişeyler sıkıyo beni hiç keyfim yok darallar geldi bana hep aynı hep aynı

3 kaşık kabak , yok çavdar yok yeşil çay :)

hayır yemeklere saldırasım da yok iştahımda yok ama ne bilim ben

yarına düzelir inşallah ilk gün ya belki ondandır

66 oldunya 1 kılo kaldıgı ıcın sabırsızzın bence ondan..bıde adetten .....saten bu kadınlar hamıle kalır asabılesır adet olur asabılesır menapoza gırer asabılesır....gercekten bazen erkeklere hak vermıyo deılım....kadınları ıdare etmek cok zor.....

geçen gün beni ofiste dellendirdilerdi gene bende farkında değilim masada topuklarımı yere vuruyomuşum ama hiç farkında değilim

bu sabahta yan odadan bi arkadaş geldi sabah beni yine aynı şekilde görünce masasına geri dönmüş mail atmış çok güzel bir deniz ve kumsal var altınada yazmış sinirin geçince konuşalım diye :)

bugün kimse yanıma yaklaşmıyo

ateşle yaklaşma :)

ben iş çıkışı 1 saat yürüyeyim diyorum yaaaa

senin bebiş nasıl oldu bu arada iyileştimi kulacığı

evt canım ıyılestı de sımdı koltugun ustunde yastıkla oynuyo :))

Arkadaşım ben ilk hamileliim ve 70 kg hamile kaldım börek pasta yememeye çalışıyorum onun dışında dikkat etmiyorum sebze meyve sınır yok bol yoğurt süt içiyorum bence çok kasma kendini hamilelikte herşeyden vitamin alman lazım

yok cnm cok kasmıyorumda genede tatlı cok ıstıyo bu aralar cnm.....ucundan almaya calısıyorum ıste yoksa bende senın gbıyım kılolu hamıle kalanlar fazla almıyo dıyolar ınsallah oyledır...umarım 75le doguma grerım en fazla.....oda saten ılk kırk gunde gdıyo ben kızımın logusalıgında 15 kıloya yakın kaybetmstım emzırerek...

fıstıkolar nerelerdesınız yawwwwww yalnız kaldım

yenı hamılelerı beklerım grup olusturabılırız..........

canım, nasılsın?
mübarek Beraât kandilini kutlarım cnm
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hürmetine evlatlarını bağışlasın yaptığın duaları kabul etsin cnm
inşallah hayırlı evlatlar olurlar ailesine
bu arada tatlım bitki çayını kes bence, ıhlamur falan tamam da yeşilçay içme cnm riskliymiş de...

tesekkur ederım....

herkese gunaydınnnnnnnnnnnn....guzel bı gun gecırelım İNŞALAH

yas 25,hamıle kalınan ay hazıran...baktım erkek dıyo:)))))))))))
Benim de yasim 25 ben de haziran da hamile kaldim bana da erkek diyor saglikli olsun da :)
Diyetine ben de katilmak isterim. Fikrini degistirmene cok sevindim. Her ogunumde ayran iciyorum ara ogunlerde sut kuruyemis. Khvaltida yesil biber de yiyorum. Pekmezi meyvenin uzerine dokuyorum oyle yiyorum.

günaydın güzel anne :)

neler yapıyosun bakalım

napam bıhter yaaa marketten geldım gene:)))gece kızıma ınek sutu ıcırdım delıksız 6 saat uyudu:)))tabı bende:))))))

gel cnm bakalım kac kılo alacagız

sbh yedıklerım....4/1 taze sogan kavurmalı gozleme.

ara..seftalı

öğlen..mantar sote 1 tabak
yogurt yada ayran
1 yada 2 dılım cavdar ekmegı

ara..süt yada yogurt

aksam..bellı deıl

Son düzenleme:

öğle yemeğin bence biraz az olmuş mantarla ayranın yanına başka birşeylerde ekleseydin

öğle yemeğin bence biraz az olmuş mantarla ayranın yanına başka birşeylerde ekleseydin

canım ıkı dılım ekmek 1er corba kasesı mantar sote ve yogurt 15,00de sütle 1 dılım ırmık tatlısı yıcem canım ona saklıyorum tatlı yerıne meyvada yıyebılırım....bebısımıde uyuttum....umarım 2 saat uyanmaz:)))))))

irmik tatlısını bende çok seviyoruuummmm

buzdolabında bekleyince soğuk soğuk süper oluyorrrr

dur bende akşam yapayım yaaaa

yapcnm sutlu tatlı 1 dılımınde 200 calorı bunu zaten ara ogunde yersek meyvadan aldıgımız kalorıyı alıyoruz.....dıyetısyenler tatlıların yanında süt için dıyor sekerın kana karısma suresını uzatıp gec acıktırıyomus....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…