- Konu Sahibi winx perisi
-
aksama tam bugdaylı erişte var yogurtlu hazırladım dolabta sogumakta........yanınada karpuz.....
selam güzel anne ve anne adayı winx
valla güzel gidiyorsun ne diyim
ben de bugun geç kaldım kkya girmek için ben de evi topladım mutafğı topladım anca
hey Allahım yaaaa
evli değilim ama ev kadını gibi oldum
bi de cnm dediğin doğru dytler meyveyle yoğurt ya da süt yenebilir diyorlar, bir de şu var cnm misal 1 kase sütlaç yedin o da süt
ekmek+meyve yerine geçir ona göre de menünün kalan kısmını bunları göz önüne alarak düzenlemek gerek
bihter senden naber cnm?
db55, cnm sen evli miydin yaaaabi de hamilesin
ay cnm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm yaaaaamaşallah burası hamiş topiği oldu çıktı
oh ne güzel, kız bak yanına salata falan da ye cnm, karpuzu da ardından yersin istersen 1 saat sonrasındahem meyve niyetine ara gibi olur hem de yemekle yenirse çabuk acıktırırmış zaten erişte de k.hidrat gerçi tam buğday o bi nebze işi kurtarıyor
kız beni de annem okuldayken sokmazdı lise bitti, hiçbişey bilmeyen ben, ev işleri sorumlusu oldum, temizlik, bulaşık, çamaiır, ütü... oo yap yap bitmiyor... annem tv izler ben bulaşık yıkarım ya da makineye atarım ama sonuçta ben yapıyorum
öğreneyim diye değil inan ben ondan daha iyiyimdir bazı konulardayemekleri yaptırmaz az yağlı yapıom die... ya da yaparım işte idare ederler mecbur kalınca
yani o yüzden evlenmek mi? yok kalsın
hani işim olsa, sallamıcam ev işi falan biraz hayatımı yaşıcam
eş kaçmıyor ya elbet bigün olur, ama o gün bugun değil
selam güzel anne ve anne adayı winx
valla güzel gidiyorsun ne diyim
ben de bugun geç kaldım kkya girmek için ben de evi topladım mutafğı topladım anca
hey Allahım yaaaa
evli değilim ama ev kadını gibi oldum
bi de cnm dediğin doğru dytler meyveyle yoğurt ya da süt yenebilir diyorlar, bir de şu var cnm misal 1 kase sütlaç yedin o da süt
ekmek+meyve yerine geçir ona göre de menünün kalan kısmını bunları göz önüne alarak düzenlemek gerek
bihter senden naber cnm?
db55, cnm sen evli miydin yaaaabi de hamilesin
ay cnm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm yaaaaamaşallah burası hamiş topiği oldu çıktı
bihter bugün totosuna motor taktı çalışıyor :))))))))))))))))))) dur durak yok bacılar bugün bana
daha yeni kolayladım işleri e bi zahmet değilmi akşam oldu yani :))))))))))))
bende akşama kırmızı biber közlücem ama bizim yanda bi fırın vardı kapandı ben hep orda közletiyodum sen nasıl yapıyorsun evde hımmmmmmmmm?
bı parca haslanmıs tavuk gogsu(kıvamına bakmak ıcın)
ısısına bakmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar kızımın corbasından
2 kuru kayısı+1 fıncan sut....asıl aram bu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?