Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

irmik tatlısını bende çok seviyoruuummmm

buzdolabında bekleyince soğuk soğuk süper oluyorrrr

dur bende akşam yapayım yaaaa

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr nerelerdısınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

off gdemede mutfaktakı bulasıkları halledem napıyım....

bu arada 13,00de ırmık tatlısı bır fıncanda sut ıctım...

selam güzel anne ve anne adayı winx
valla güzel gidiyorsun ne diyim
ben de bugun geç kaldım kkya girmek için ben de evi topladım mutafğı topladım anca
hey Allahım yaaaa
evli değilim ama ev kadını gibi oldum
bi de cnm dediğin doğru dytler meyveyle yoğurt ya da süt yenebilir diyorlar, bir de şu var cnm misal 1 kase sütlaç yedin o da süt
ekmek+meyve yerine geçir ona göre de menünün kalan kısmını bunları göz önüne alarak düzenlemek gerek

bihter senden naber cnm?

db55, cnm sen evli miydin yaaaa bi de hamilesin
ay cnm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm yaaaaamaşallah burası hamiş topiği oldu çıktı

aksama tam bugdaylı erişte var yogurtlu hazırladım dolabta sogumakta........yanınada karpuz.....

oh ne güzel, kız bak yanına salata falan da ye cnm, karpuzu da ardından yersin istersen 1 saat sonrasındahem meyve niyetine ara gibi olur hem de yemekle yenirse çabuk acıktırırmış zaten erişte de k.hidrat gerçi tam buğday o bi nebze işi kurtarıyor

bekarken annem toplardı kulakları cınlasın..hele mutfaga hıc sokmasdı cok dagıtıyoruz dıye.....aksam bende ekmek yemıycem zıra yogurtlu tam bugday erıstem var 1 tabak:))))))))))

uwwwwwwww ozaman domates dograyım yanına ya degısebılır patlıcan yemegıde olabılır yanına haslama tavuk gogsu ve bulgur pılavı ıle bence bu daha ıı deemı erısteden vazgectım 4 kasık patlıcan...2 kaksık tavuklu bulgur pılavı neyıme yetmıyo yanınada dereotlu yogurt uwwwwww:))))

kız beni de annem okuldayken sokmazdı lise bitti, hiçbişey bilmeyen ben, ev işleri sorumlusu oldum, temizlik, bulaşık, çamaiır, ütü... oo yap yap bitmiyor... annem tv izler ben bulaşık yıkarım ya da makineye atarım ama sonuçta ben yapıyorum
öğreneyim diye değil inan ben ondan daha iyiyimdir bazı konularda yemekleri yaptırmaz az yağlı yapıom die... ya da yaparım işte idare ederler mecbur kalınca
yani o yüzden evlenmek mi? yok kalsın
hani işim olsa, sallamıcam ev işi falan biraz hayatımı yaşıcam
eş kaçmıyor ya elbet bigün olur, ama o gün bugun değil

bencede cnm acele etme 18 yasında ılk evlılıgımı 20 yasındada 2,evlılıgımı yaptım.....evlılık cok zor..bı kadın anne olunca deıl evlenınce cocuk bakmaya baslıyor.....:))buyuk sorumluluk..bı evı cekıp cevırmek aksam yemegını dusunmek cocukların bakımı okulu bunların hepsını anneler dusunuyor.....aynaya bakmaya fırsat bıle bulamıyosun bazen:))))ONUN ICIN BOSVER TAKIL BOYLE:)))

BU ARADA AKSAM YEMEKLERIM HAZIR PILAV PISTI...TAVUK HASLANDI PATLICANDA TAMAM....SDECE DOMATESLE BIBER KOZLICEM ONUDA YIYECEGIMIZ ZAMAN YAPARIM.....

bı parca haslanmıs tavuk gogsu(kıvamına bakmak ıcın)
ısısına bakmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar kızımın corbasından

2 kuru kayısı+1 fıncan sut....asıl aram bu:)))

bihter bugün totosuna motor taktı çalışıyor :))))))))))))))))))) dur durak yok bacılar bugün bana

daha yeni kolayladım işleri e bi zahmet değilmi akşam oldu yani :))))))))))))

bende akşama kırmızı biber közlücem ama bizim yanda bi fırın vardı kapandı ben hep orda közletiyodum sen nasıl yapıyorsun evde hımmmmmmmmm?

bende akşama kırmızı biber közlücem ama bizim yanda bi fırın vardı kapandı ben hep orda közletiyodum sen nasıl yapıyorsun evde hımmmmmmmmm?

yanmaz tavaya koyuyorum kısık ateste yagsız kozlenıyo domatesı de aynı bazen fırında yapıyorum bende ama ugrasamam sımdıtavada daha kolay yesıl bıber kolzlıcem ben...kırmısıyıda yaptıgım zaman fırında yapıp kabuklarını soyuyorum ustune seytınyagı lımon gezdırıyorum kahvaltıda super oluyo...

winx perisi kullanıcısından alıntı
sen kac kılo almıstın toplam...

bacım ben 15 kilo ile kapatmıştım ama sezeryan olduğu için doğumda çok gitmedi bide,

doğum sonrası emzirirken baya verdim ama emzirdiğim dönemde çok yedim ben yaaaaaaaaaaaaaaa eşim sağolsun emziriyorum diye hep tatlı getirirdi ama aslında kendi sever bende hep bahanesi oldum ye ye şiştim

en çokta şu şeker sucuğu varya ondan yedim hem pekmez hem ceviz diye ama nurtopu gibi kilolarım oldu :)

bı parca haslanmıs tavuk gogsu(kıvamına bakmak ıcın)
ısısına bakmak ıcın 1 tatlı kasıgı kadar kızımın corbasından

2 kuru kayısı+1 fıncan sut....asıl aram bu:)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))) kızım bu ne yaaaa daha yeni farkettim yok kıvamına bakmak için yok ısısına bakmak için :))))))))))

hahahahahaha

ayyyyyyyyy ilahi fundaaaaa çok güldüm kızzzzzzzzz :)

yaaaa bende bugün öğlen arkadaşların söylediği kebaptan yedim---hepsini----acısına bakmak için :)))

sonra pizzanın da tuzuna bakmak için 5 dilim yedim

haaaaa bide dondurma yeteri kadar soğukmu diye onun tadına baktım 1 magnum hüplettim

nasılllllllll?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…