• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wood ışığı göze zararlı mı??Bilen var mı aranızda:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.330
498

Kızlar merhaba.

Tatil sonrası önce kolumda sonra da dudak üstümde beyaz leke görünce dedim Chek bi dermatoloğa git.
Dermatolog wood ışığı denen mavi ışıkla vitiligo olup olmadığına bakacaktı.
Dudak üstündekine bakarken gözlerimi açmış bulundum.
Şimdide kafayı taktım göze zarar veren bi ışık mıydı diye.
Bilen duyan varsa bilgi verebilir mi?

Not: Bu ara bu tarz küçük şeylere çok takılmaya başladım hastalık hastası olmaya doğru gidiyorum sanki kendime dur demem lazım:KK43:(

ben de sizin gibiydim sonra hastalık hastası oldum. hastanelere ciddi rakamlar harcadım. defalarca o tehlikeli tomografilere gidirm bu takıntım yüzünden ama kendime dur dedim. en fazla ölürsün ecel geldiyse de yapacak bir şey yok dedim.
ben zararlı olduğunu sanmam. sonuçta dr öyle bir zarar görse göze bir kapatıcı kullanırdı. olmadı sizi defalarca uyarırdı.

Önce bir psikoloğa git derim.
Gerçekten hastalık hastası olmak çok zor.
Daha büyük problemlere yol açabilirsin sağlığında.

Veteriner hekim benim kedimde kullanmisti o isigi göze zararli degildir muhtenelen cunku ciplak gozle bakiyor doktorda dahil. Kedinin direk gozune tutulmadi tabi ana onunda gozu acikti. Muhtemelen size de bisey olmaz, olsa gozluk filan verilirdi heralde.

uyarmışmıydı gözünü kapa diye

Lazer de uygulanıyor cilde ama hani direk bakmak sakıncalı ya öyle düşündüm.
lazer ışını göze zararlı mesela o yüzden gözlükle kapatıyolar zaten ama dediğiniz şeyi bilmiyorum da doktor yapmazdı zararlı olsa.

Veteriner hekim benim kedimde kullanmisti o isigi göze zararli degildir muhtenelen cunku ciplak gozle bakiyor doktorda dahil. Kedinin direk gozune tutulmadi tabi ana onunda gozu acikti. Muhtemelen size de bisey olmaz, olsa gozluk filan verilirdi heralde.

Ben de yazacaktım kediye bile tutuyorlar bizimkinin tam gözünün üstüne baktı

Kapatmadı vs gözünü

Gözünüze bir şey olmaz muhtemelen ama bu evham için doktora gitmeniz şart

uyarmışmıydı gözünü kapa diye

Koluma baktı kolumdan dudağıma geçerken gözünü kapa dedi ama ışık yüzüme yakın olacağı için mi yoksa zararlı olduğu için mi dedi anlamadım
El fenerinin büyüğü gibi bir şeyle bakıyor

Ben de yazacaktım kediye bile tutuyorlar bizimkinin tam gözünün üstüne baktı

Kapatmadı vs gözünü

Gözünüze bir şey olmaz muhtemelen ama bu evham için doktora gitmeniz şart

ben de sizin gibiydim sonra hastalık hastası oldum. hastanelere ciddi rakamlar harcadım. defalarca o tehlikeli tomografilere gidirm bu takıntım yüzünden ama kendime dur dedim. en fazla ölürsün ecel geldiyse de yapacak bir şey yok dedim.
ben zararlı olduğunu sanmam. sonuçta dr öyle bir zarar görse göze bir kapatıcı kullanırdı. olmadı sizi defalarca uyarırdı.

Önce bir psikoloğa git derim.
Gerçekten hastalık hastası olmak çok zor.
Daha büyük problemlere yol açabilirsin sağlığında.

Bu ara küçük bulduğum umursamadığım şeyler yüzünden birkaç kez doktorluk olunca hepsi de üst üste gelince ben artık yine bir şey çıkacak kesin diye diye kendimi şartlıyorum.
Kurtulamazsam bu durumdan mecbur gidicem psikologa

Bu ara küçük bulduğum umursamadığım şeyler yüzünden birkaç kez doktorluk olunca hepsi de üst üste gelince ben artık yine bir şey çıkacak kesin diye diye kendimi şartlıyorum.
Kurtulamazsam bu durumdan mecbur gidicem psikologa

kardeşim dr tesadüf geldi yanıma sordum. güneş ışığı gibi bir şey zararı yok onun dedi. içini ferah tut

Back
X