Tatil sonrası önce kolumda sonra da dudak üstümde beyaz leke görünce dedim Chek bi dermatoloğa git.
Dermatolog wood ışığı denen mavi ışıkla vitiligo olup olmadığına bakacaktı.
Dudak üstündekine bakarken gözlerimi açmış bulundum.
Şimdide kafayı taktım göze zarar veren bi ışık mıydı diye.
Bilen duyan varsa bilgi verebilir mi?
Not: Bu ara bu tarz küçük şeylere çok takılmaya başladım hastalık hastası olmaya doğru gidiyorum sanki kendime dur demem lazım(
ben de sizin gibiydim sonra hastalık hastası oldum. hastanelere ciddi rakamlar harcadım. defalarca o tehlikeli tomografilere gidirm bu takıntım yüzünden ama kendime dur dedim. en fazla ölürsün ecel geldiyse de yapacak bir şey yok dedim.
ben zararlı olduğunu sanmam. sonuçta dr öyle bir zarar görse göze bir kapatıcı kullanırdı. olmadı sizi defalarca uyarırdı.
Koluma baktı kolumdan dudağıma geçerken gözünü kapa dedi ama ışık yüzüme yakın olacağı için mi yoksa zararlı olduğu için mi dedi anlamadım
El fenerinin büyüğü gibi bir şeyle bakıyor
ben de sizin gibiydim sonra hastalık hastası oldum. hastanelere ciddi rakamlar harcadım. defalarca o tehlikeli tomografilere gidirm bu takıntım yüzünden ama kendime dur dedim. en fazla ölürsün ecel geldiyse de yapacak bir şey yok dedim.
ben zararlı olduğunu sanmam. sonuçta dr öyle bir zarar görse göze bir kapatıcı kullanırdı. olmadı sizi defalarca uyarırdı.
Bu ara küçük bulduğum umursamadığım şeyler yüzünden birkaç kez doktorluk olunca hepsi de üst üste gelince ben artık yine bir şey çıkacak kesin diye diye kendimi şartlıyorum.
Kurtulamazsam bu durumdan mecbur gidicem psikologa
Bu ara küçük bulduğum umursamadığım şeyler yüzünden birkaç kez doktorluk olunca hepsi de üst üste gelince ben artık yine bir şey çıkacak kesin diye diye kendimi şartlıyorum.
Kurtulamazsam bu durumdan mecbur gidicem psikologa