• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wp online sorunu

burada çok yanlış bilgiler var. webde açıksa sürekli çevrimiçi görünür yazmışlar ama bu doğru değil. web'de açıksa sadece whatsapp'ın olduğu sekmede kalındığı zaman çevrimiçi gösteriyor. başka sekmeye geçiş yapıldığında 1 dk daha çevrimiçi gösteriyor ama sonra göstermiyor. sonra tekrar wp sekmesine geçildiğinde çevrimiçi gösteriyor. ben de devamlı kullanıyorum, aklıma takıldığı için test edip bu sonuca ulaştım. kaldı ki siz sürekli online değildi bi girdi çıktı vs dediniz.

buna direkt aldatılmak denemez eğer sadece 1 kez olduysa. yalan söylemesi çok rahatsız edici. bir arkadaşıyla vs konuşmuş da olabilir ama size cevap vermeyecek kadar önemli ne var onu anlamak lazım. bence takip edin bakalım sürekli olacak mı.

bir de whatsappı iş için kullanan biri midir? bizim iş yazışmalarının yarısı nerden baksanız wp'tan olur ve bazen gecenin saçma saatlerinde yazışmak gerekebiliyor. ama gece vakti 2 saat boyunca olmuyor elbette. yakın takibe alın ve tekrar yaparsa yüzüne vurun. arada sırada olabilir bu tarz uzun online olmalar ama bir erkek sürekli yapıyorsa onu yapma sebebi bir kadınla konuşuyor olmasıdır.

burada çok yanlış bilgiler var. webde açıksa sürekli çevrimiçi görünür yazmışlar ama bu doğru değil. web'de açıksa sadece whatsapp'ın olduğu sekmede kalındığı zaman çevrimiçi gösteriyor. başka sekmeye geçiş yapıldığında 1 dk daha çevrimiçi gösteriyor ama sonra göstermiyor. sonra tekrar wp sekmesine geçildiğinde çevrimiçi gösteriyor. ben de devamlı kullanıyorum, aklıma takıldığı için test edip bu sonuca ulaştım. kaldı ki siz sürekli online değildi bi girdi çıktı vs dediniz.

buna direkt aldatılmak denemez eğer sadece 1 kez olduysa. yalan söylemesi çok rahatsız edici. bir arkadaşıyla vs konuşmuş da olabilir ama size cevap vermeyecek kadar önemli ne var onu anlamak lazım. bence takip edin bakalım sürekli olacak mı.

bir de whatsappı iş için kullanan biri midir? bizim iş yazışmalarının yarısı nerden baksanız wp'tan olur ve bazen gecenin saçma saatlerinde yazışmak gerekebiliyor. ama gece vakti 2 saat boyunca olmuyor elbette. yakın takibe alın ve tekrar yaparsa yüzüne vurun. arada sırada olabilir bu tarz uzun online olmalar ama bir erkek sürekli yapıyorsa onu yapma sebebi bir kadınla konuşuyor olmasıdır.
Bu arada evt ben de wpweb sürekli kullanıyorum ve o sekmede olmadığım sürece online görünmüyorum (kontrol ettim çok defa). Bilgiler çok yanlış. Hadi sekme açık kaldı diyelim bu sefer ekran koruyucusu devreye girdiğinde online dan düşer wp.

Ben wp bilgisayardan girip açık unuttuğunu düşünmüyorum. Neticede Instagramdan atılan mesajı görmüş. Uykulu da olsa cevap vermemek garip. Neticede sevgili yani bakkalın çırağı değil.
Belli ki uyuyordum demek için bilerek cevap vermemiş. Wp dan göreceğinizi hesap edememiş olsa gerek. Erkekler bi iş çevirdiğinde profesyonelce hareket edemezler zaten. İlla planın bi tarafını düşünmeyi unuturlar.

Bu arada evt ben de wpweb sürekli kullanıyorum ve o sekmede olmadığım sürece online görünmüyorum (kontrol ettim çok defa). Bilgiler çok yanlış. Hadi sekme açık kaldı diyelim bu sefer ekran koruyucusu devreye girdiğinde online dan düşer wp.
kesinlikle zaten çoğu bilgisayar belli bir süre kullanılmadığında uyku moduna geçiyor eğer ayarlarından müdahale edilmediyse falan.

gerçekten webde başka sekmeye geçiş yapıldığında 30 sn ya da 1 dk daha çevrimiçi gözüküyor ve sonra gidiyor.

hatta iphone'da, wp uygulaması arka planda açık ama siz atıyorum instagramda gezinmeye başladınız, bi 10 sn sonra çevrimiçi yazısı düşüyor. hani uygulama arka planda açık kaldı kişi başka şeyler yaptı telefonda diyemeyiz. tek açıklaması biriyle yazışmak ya da en azından wp uygulaması içinde olmak.

yani düşünüyorum, biz kadınlar dedikodu grubuna bakarız bazen, bazen temizlik yaparız, bazen eski yazışmaları okuruz ya da sileriz zaman zaman böyle de kullanırız ama bir erkeğin bu amaçlarla girme ihtimali bence çok çok düşük.

atıyorum yarım saat boyunca birisini sürekli, aralıksız wp'ta online görsem görüntülü konuşuyor diye düşünürüm ben. bi girip bi çıkma sonra tekrar girme gibi şeyler normal mesajlaşma oluyor.

atıyorum yarım saat boyunca birisini sürekli, aralıksız wp'ta online görsem görüntülü konuşuyor diye düşünürüm ben. bi girip bi çıkma sonra tekrar girme gibi şeyler normal mesajlaşma oluyor.
Görüntülü konuşma yapıldığında çevrimiçi olunmuyor diye biliyorum. O an wpda sayılmıyorsunuz yani. Onun dışında dediklerinize katılıyorum

Şöyle ki zaten iş hattı var . Ordan çevrimiçi olsa yine iş icabı olduğunu düşünebilirdim. Özel hattı ayrı . Özel hattından gece 2 saat boyu çevrimiçi olmak bana normal gelmedi. Tabi bu benim bildiğim belki öncesinde de çevrimiçiydi ben girdiğim saat ve sonrasına hakimim. Yeni uyandım mesaj atmış gördüm sadece ifade bıraktım cevap yazmadım. Aradı beni sevimli sevimli konuşuyor gece bana kızdın sen neden konuşmadın benle fln dedim çok yorgundum konuşasım yoktu. Yine çok konuşmadım ama bişe de demedim . Kötü oldum ya nasıl konuşayım ki nasıl sıcak olayım. Açık açık sorsam ne olacak faydasız . Hangi erkek bunu sorduğumda gerçeği söyler ki ! Daha da kötü bi de gözünde onu takip eden zavallı moduna düşücem

en canım ciğerim insanlarla bazen sırf modum yok diye yazdıkları anda konuşmuyorum. ama mesela o an whatsappta temizlik yapıyor olabiliyorum.
hangi mesajlardan ne fotolar gelmiş, geçmiş ne gruplar ne muhabbet olmuş.
online'ım ama kimseyle konuşmayıp temizlikteyim
bana cevap vermemek normal geldiği için ben büyütmüyorum böyle şeyleri
çünkü aldatmak isteyen ohhhooooo
Bir temizlik 2 saat boyu sürmez ama herhalde . Bir de neden uyuyordum dedi. Zaten esas kafa karıştıran kısmı bu ayakta olmasına rağmen uyuyordum demesi.

Sormak istemedim çünkü direk onu takip ettiğimi düşünecekti ve bu çok kötü bir imaj
Yani ben iş için birine yazsam takip ederim gördü mü görmedi mi diye sorarımda çevrimiçi bana cevap vermediniz diye birde girip çıkıyorsa
Sevgiliniz size yalan söylemiş bence kötü imaj bu birde ciddeye alıp yazmamış kolay kolay demem ama ya aldatılıyorsunuz ya da zerrece önemsenmiyorsunuz.
Önemsediğim insana ark. işim var sana sonra döneceğim ben derim. Bu kadar imajınızı falan düşünmeniz sabretmeniz falan bence yanlış bu kadar önemsemeyin başkalarının duygularını sizin hakkınızdaki yoksa çok üzülürsünüz.

Açık açık sorsam ne olacak faydasız . Hangi erkek bunu sorduğumda gerçeği söyler ki ! Daha da kötü bi de gözünde onu takip eden zavallı moduna düşücem
saka misiniz ya? boyle taktiklerle falan nasil bir iliski yurutmeyi dusunuyorsunuz? size acik acik sorsaydiniz diyenler zavalli mi yani gozunuzde?

guvenmedigini adamla isiniz olmasin bence. daha kafaniza takilan seyleri sormaktan cekiniyorsunuz. bu sekilde asla saglikli bir iliski yurutemezsiniz siz cunku iletisimin temeli olan diyalogdan kaciyorsunuz. kafanizda kurup ona gore anca hareket edersiniz.

adam sizi aldatiyor olsa deli mi sizin whatsappta gormus olacaginizi bilir ve bir bahane uydururdu. ama siz sormadan pesin hukum veriyorsunuz bir de burada size verilen fikirleri “zavalli” diye goruyorsunuz.

Yani ben iş için birine yazsam takip ederim gördü mü görmedi mi diye sorarımda çevrimiçi bana cevap vermediniz diye birde girip çıkıyorsa
Sevgiliniz size yalan söylemiş bence kötü imaj bu birde ciddeye alıp yazmamış kolay kolay demem ama ya aldatılıyorsunuz ya da zerrece önemsenmiyorsunuz.
Önemsediğim insana ark. işim var sana sonra döneceğim ben derim. Bu kadar imajınızı falan düşünmeniz sabretmeniz falan bence yanlış bu kadar önemsemeyin başkalarının duygularını sizin hakkınızdaki yoksa çok üzülürsünüz.
Hangi erkek bunu ona sorduğumuzda doğruyu söyler ki . Klasik cevap ne olacak biliyomusunuz , sen kafanda kuruyosun 😂

Hangi erkek bunu ona sorduğumuzda doğruyu söyler ki . Klasik cevap ne olacak biliyomusunuz , sen kafanda kuruyosun 😂
O zaman güvenmiyorsunuz bu kişiye. Ben sizin yerinizde olsam net bi şekilde kavgasını yapardım. İlgilenmek istemeyebilir o anda ama meşgul olduğun söylemez zorunda

saka misiniz ya? boyle taktiklerle falan nasil bir iliski yurutmeyi dusunuyorsunuz? size acik acik sorsaydiniz diyenler zavalli mi yani gozunuzde?

guvenmedigini adamla isiniz olmasin bence. daha kafaniza takilan seyleri sormaktan cekiniyorsunuz. bu sekilde asla saglikli bir iliski yurutemezsiniz siz cunku iletisimin temeli olan diyalogdan kaciyorsunuz. kafanizda kurup ona gore anca hareket edersiniz.

adam sizi aldatiyor olsa deli mi sizin whatsappta gormus olacaginizi bilir ve bir bahane uydururdu. ama siz sormadan pesin hukum veriyorsunuz bir de burada size verilen fikirleri “zavalli” diye goruyorsunuz.
Kader karşınıza hep düzgün adamları çıkarmış olabilir ve bu nedenle dürüstçe açık iletişimin işe yarayacağını böyle olması gerektiğini düşünebilirsiniz ama erkeklerin çoğu açık açık konuştuğunuzda doğru cevabı vermiyorlar. Bende sizin gibi düşünmeyi isterdim . Ama yok gerçekler öyle değil.
Wp ını yanında açan birinin telefon ekranına gözüm kaydığında bir kadının defalarca görüntülü arama yaptığını ve ona bir şeyler yazmakta olan eski bi erkek arkadaşımın bunu gözümle görmüş olmama rağmen öyle bir şey yok diye inkar edişine şahit oldu bu gözler bu kulaklar 😂😂

Yorumları okudum sonra dedim cıks yorum yapmaya gerek yok kafa başka çalışıyor daha 2 kelime soramıyor sevgilisime çok değişik

Kader karşınıza hep düzgün adamları çıkarmış olabilir ve bu nedenle dürüstçe açık iletişimin işe yarayacağını böyle olması gerektiğini düşünebilirsiniz ama erkeklerin çoğu açık açık konuştuğunuzda doğru cevabı vermiyorlar. Bende sizin gibi düşünmeyi isterdim . Ama yok gerçekler öyle değil.
Wp ını yanında açan birinin telefon ekranına gözüm kaydığında bir kadının defalarca görüntülü arama yaptığını ve ona bir şeyler yazmakta olan eski bi erkek arkadaşımın bunu gözümle görmüş olmama rağmen öyle bir şey yok diye inkar edişine şahit oldu bu gözler bu kulaklar 😂😂
ee ne yapcaksiniz yani adam whatsappta online oldu diye ayrilacak misiniz? bilmiyorum guvenmediginiz, tek ayak uzerinde kirk yalan soyleyecegine ihtimal verdiginiz birine neden sevgilim dediginizi anlayamadim cidden.

ha bu arada simdi hatirladim sizin sevgilim dediginiz adam sizi spiral taktirmaya zorlayan kisiydi. bence bu whatsapp isi bahane olsun da bu adamdan ayrilip kurtulun.

Yorumları okudum sonra dedim cıks yorum yapmaya gerek yok kafa başka çalışıyor daha 2 kelime soramıyor sevgilisime çok değişik
bu sevgilisi zorla spiral taktirmaya calisan uye bibicim :D ben de sonradan fark ettim. sasirmadim o yuzden tepkisine.

Back
X