- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
Dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.bu sevgilisi zorla spiral taktirmaya calisan uye bibicimben de sonradan fark ettim. sasirmadim o yuzden tepkisine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.bu sevgilisi zorla spiral taktirmaya calisan uye bibicimben de sonradan fark ettim. sasirmadim o yuzden tepkisine.
Keşke kavga işe yarasa yok ya böyle durumlarda ne kavga ne konuşma işe yaramıyor .O zaman güvenmiyorsunuz bu kişiye. Ben sizin yerinizde olsam net bi şekilde kavgasını yapardım. İlgilenmek istemeyebilir o anda ama meşgul olduğun söylemez zorunda
yazdiklarimi okumus dememiski cevrim iciydi demis sadeveBilgisayarda açık bıraksa bile sizin sayfanız açık olmalı ki yazdığınızı okusun onda da wp sonradan niye kapansın? Yalan söylemiş işte.
Ben instadan yazmıştım ona. Ordan konuşuyorduk en son çünkü bende ordan yazdım. Onu gördü ama tekrar wp de çiçi olduyazdiklarimi okumus dememiski cevrim iciydi demis sadeve
Yanlışınız var mesajı gördü demiş ama instadan attığı mesajmış. Yani demek ki telefon elinde, mesajları görüyor cevap yazmıyor.yazdiklarimi okumus dememiski cevrim iciydi demis sadeve
Yanlışınız var mesajı gördü demiş ama instadan attığı mesajmış. Yani demek ki telefon elinde, mesajları görüyor cevap yazmıyor.yazdiklarimi okumus dememiski cevrim iciydi demis sadeve
Peki niye berabersiniz?Keşke kavga işe yarasa yok ya böyle durumlarda ne kavga ne konuşma işe yaramıyor .
neden zavallı olunsun ki? sevgiliniz tabii ki canınız isterse takip edeceksiniz. dürüst olmayan da kimseyle ilişki falan kurmasın bi zahmet.Şöyle ki zaten iş hattı var . Ordan çevrimiçi olsa yine iş icabı olduğunu düşünebilirdim. Özel hattı ayrı . Özel hattından gece 2 saat boyu çevrimiçi olmak bana normal gelmedi. Tabi bu benim bildiğim belki öncesinde de çevrimiçiydi ben girdiğim saat ve sonrasına hakimim. Yeni uyandım mesaj atmış gördüm sadece ifade bıraktım cevap yazmadım. Aradı beni sevimli sevimli konuşuyor gece bana kızdın sen neden konuşmadın benle fln dedim çok yorgundum konuşasım yoktu. Yine çok konuşmadım ama bişe de demedim . Kötü oldum ya nasıl konuşayım ki nasıl sıcak olayım. Açık açık sorsam ne olacak faydasız . Hangi erkek bunu sorduğumda gerçeği söyler ki ! Daha da kötü bi de gözünde onu takip eden zavallı moduna düşücem
Bir temizlik 2 saat boyu sürmez ama herhalde . Bir de neden uyuyordum dedi. Zaten esas kafa karıştıran kısmı bu ayakta olmasına rağmen uyuyordum demesi.
Kader karşınıza hep düzgün adamları çıkarmış olabilir ve bu nedenle dürüstçe açık iletişimin işe yarayacağını böyle olması gerektiğini düşünebilirsiniz ama erkeklerin çoğu açık açık konuştuğunuzda doğru cevabı vermiyorlar. Bende sizin gibi düşünmeyi isterdim . Ama yok gerçekler öyle değil.
Wp ını yanında açan birinin telefon ekranına gözüm kaydığında bir kadının defalarca görüntülü arama yaptığını ve ona bir şeyler yazmakta olan eski bi erkek arkadaşımın bunu gözümle görmüş olmama rağmen öyle bir şey yok diye inkar edişine şahit oldu bu gözler bu kulaklar![]()
açık açık sormaktan başka çaren yokMerhabalar , bugün arkadaşlarımla şehir dışında bi yere gittim . Erkek arkadaşım da biraz erken dönsem beni görmeye bi gelmek istediğini söyledi. Benim gelmem akşam 11 i buldu. 11 de ona instadan mesaj attım geldim diye. Bu mesajı gördü ama cevap vermedi. Bu hareket bana ilginç geldi. Wp a girdim bi baktım orda çevrimiçi he dedim bitirince yazacak herhalde . Tabi o saatte gelmesini beklemiyorum geç olmuştu bende istemiyordum . Bekledim bekledim yazmadı girdim wp a yine çevrimiçi. Bu böyle 2 saate yakın sürdü. Gece 1 de bana mesaj attı. O saate kadar sinir küpü olmuştum. 2 saat aralıksız biriyle çevrimiçi gece vakti . Mesaja bakmadım aradı açtım . Uykulu uykulu konuşuyo. Aa dedim sen uyumadın mı ben seni uyudun sandım. Yok dedi uyuyamadım. Sonra bişilerden bahsettik ne hatırlamıyorum. Ama ben biraz soğuk ve uzak konuştum çünkü inanılmaz sinirliydim wp da çevrimiçi olduğunu söylememek için zor tuttum kendimi. Tabi o bi tavrım olduğunu anladı. Biraz seni sevmek için aramıştım ama konuşasın yok galiba dedi.Bugün ne yaptın nası geçti fln dedi . Bende muhteşemdi ayrıca yeni insanlarla tanıştım dedim. O da ooo dedi telefonlar verildi mi kim bunlar vs dedim herşeyi yalnış yere çekmeye ne meraklısın kızlarla tanıştık konsept olarak minik ve herkesin birbiriyle kaynaşabilceii bi yerdi dedim. Öyle konuştuk. Konu benim mesaja geldi. Dedim mesaj atmıştım ama gördün cevap yazmadın. Ay dedi gözümü açamıyorum ki yarım gözle okudum onu bi o koltuk bi bu koltuk yattım yattım kalktım. Tabi o an başımdan aşşa daha bi kaynar sular indi . Uyuyorum diyen insan 2 saat boyunca wp de bi fiil online dı. Bişe demedim. Hadi yat uyu dedim . Yorgunum bende dedim. Hemen kapadım telefonu. O da bana tavırlıydın ama anlamadım yazmış cevap fln vermedim. Galiba aldatılıyorum . Uyku girmedi gözümeSiz olsanız böyle mi düşünürdünüz ?
Ben olsam direk sorardım wp ta çevrim iciydin bana gelince mi yazamadin diye ciddi ciddi sorardım sonrası ayrılığa giderdi büyük ihtimal kolpaci yaMerhabalar , bugün arkadaşlarımla şehir dışında bi yere gittim . Erkek arkadaşım da biraz erken dönsem beni görmeye bi gelmek istediğini söyledi. Benim gelmem akşam 11 i buldu. 11 de ona instadan mesaj attım geldim diye. Bu mesajı gördü ama cevap vermedi. Bu hareket bana ilginç geldi. Wp a girdim bi baktım orda çevrimiçi he dedim bitirince yazacak herhalde . Tabi o saatte gelmesini beklemiyorum geç olmuştu bende istemiyordum . Bekledim bekledim yazmadı girdim wp a yine çevrimiçi. Bu böyle 2 saate yakın sürdü. Gece 1 de bana mesaj attı. O saate kadar sinir küpü olmuştum. 2 saat aralıksız biriyle çevrimiçi gece vakti . Mesaja bakmadım aradı açtım . Uykulu uykulu konuşuyo. Aa dedim sen uyumadın mı ben seni uyudun sandım. Yok dedi uyuyamadım. Sonra bişilerden bahsettik ne hatırlamıyorum. Ama ben biraz soğuk ve uzak konuştum çünkü inanılmaz sinirliydim wp da çevrimiçi olduğunu söylememek için zor tuttum kendimi. Tabi o bi tavrım olduğunu anladı. Biraz seni sevmek için aramıştım ama konuşasın yok galiba dedi.Bugün ne yaptın nası geçti fln dedi . Bende muhteşemdi ayrıca yeni insanlarla tanıştım dedim. O da ooo dedi telefonlar verildi mi kim bunlar vs dedim herşeyi yalnış yere çekmeye ne meraklısın kızlarla tanıştık konsept olarak minik ve herkesin birbiriyle kaynaşabilceii bi yerdi dedim. Öyle konuştuk. Konu benim mesaja geldi. Dedim mesaj atmıştım ama gördün cevap yazmadın. Ay dedi gözümü açamıyorum ki yarım gözle okudum onu bi o koltuk bi bu koltuk yattım yattım kalktım. Tabi o an başımdan aşşa daha bi kaynar sular indi . Uyuyorum diyen insan 2 saat boyunca wp de bi fiil online dı. Bişe demedim. Hadi yat uyu dedim . Yorgunum bende dedim. Hemen kapadım telefonu. O da bana tavırlıydın ama anlamadım yazmış cevap fln vermedim. Galiba aldatılıyorum . Uyku girmedi gözümeSiz olsanız böyle mi düşünürdünüz ?
ama sonuçta siz bunu mesela her akşam yapmazsınız, değil mi? her gün her gün böyle yapmıyorsunuz.bilmem. ben bazen sileceğim şeyleri silmeden okuyorum, fotolara bakıyorum tek tek. geçiyor zaman.
açıklama yapmak istememiştir, ondan uyuyordum demiştir. yada elinde telefonla uyuyakalmıştır.
ama sonuçta siz bunu mesela her akşam yapmazsınız, değil mi? her gün her gün böyle yapmıyorsunuz.
bu ihtimale karşın zaten tekrarı olacak mı başka bir gün diye düşündüm mesela ben de. bir kereye mahsus her ihtimal olabilir ama tekrarlanıyorsa bu gir çık yapıp yapıp konu sahibine yazmaması, özellikle birkaç kez daha olursa düzenli biçimde, o zaman pis kokular gelmeli burna.
Evet denemiştim. Hem normal wp aramasında hem görüntülü wp aramasında çevrimiçi görünmüyor. Zaten ekranda konuşulan kişi çıkıyor, o konuşma ekranında kaldığı sürece çevrimiçi görünmez.Buna emin misiniz peki ? Wp aramasında çevrimiçi olmuyor dimi
Adamın düzgün olmadığının farkındasın, ama üç beş taktikle yola getiririmin hesabını yapıyorsun. Neden hayatına düzgün adamlar giremiyor, neden kendini böyle tuhaf tuhaf tiplere layık görüyorsun?Kader karşınıza hep düzgün adamları çıkarmış olabilir ve bu nedenle dürüstçe açık iletişimin işe yarayacağını böyle olması gerektiğini düşünebilirsiniz ama erkeklerin çoğu açık açık konuştuğunuzda doğru cevabı vermiyorlar. Bende sizin gibi düşünmeyi isterdim . Ama yok gerçekler öyle değil.
Wp ını yanında açan birinin telefon ekranına gözüm kaydığında bir kadının defalarca görüntülü arama yaptığını ve ona bir şeyler yazmakta olan eski bi erkek arkadaşımın bunu gözümle görmüş olmama rağmen öyle bir şey yok diye inkar edişine şahit oldu bu gözler bu kulaklar![]()
Bugün ben uyanınca aradı işte o sevimli konuştu ben yine mesafeliydim ama bu saat oldu ne arama var ne sorma üstelik nerdeyse bir haftadır birbirimizi görmüyoruz. Sanırım şüphelerimde haklıyım .ama sonuçta siz bunu mesela her akşam yapmazsınız, değil mi? her gün her gün böyle yapmıyorsunuz.
bu ihtimale karşın zaten tekrarı olacak mı başka bir gün diye düşündüm mesela ben de. bir kereye mahsus her ihtimal olabilir ama tekrarlanıyorsa bu gir çık yapıp yapıp konu sahibine yazmaması, özellikle birkaç kez daha olursa düzenli biçimde, o zaman pis kokular gelmeli burna.