XL'dan M'e yolculuk

3 günde sadece 300 gr vermiş olmak beni çok üzdü ya bırakmak gibi bir niyetim kesinlikle yok ama bir an önce ikili rakamlara düşmek istiyorum artık o zaman o kadar huzurlu olcam ki 99.900 bile görsem içim o kadar rahatlayacak ki vücudum direniyor olabilir ama kusura bakmasın bu kilolar için direnmesini gerektirecek en ufak bir mazereti olamaz ona da zararı var bunu biliyor olmalı

su içmeyi azalttım sporu da aksattım kendimi kınıyorum şimdi daha fazla su içip günlük bir saat yürüyüşüme devam edicem bu işe bir kere girdim şimdi yapamazsam bir daha buna cesaret edemem

ve en önemlisi yeşil çay resmen hafta oldu tuvalete gidemiyorum bari biraz ona etkisi olur ödemim azalır falan filan elimden geleni yapmaya devam ayrıca ben bu işi sevmeye de başladım kendimi hem sağlıklı hissediyorum hem de kendim için bir şeyler yapıyorum

kahvaltı: 2 dilim tam buğday ekmeği
light peynir

öğle: elma

akşam: elma

2 bardak yeşil çay 2 lt su 30 dk zumba

bugün verimliydi yarına vermiş olurum heralde artık elma kadar doyurucu bir şey yokmuş bunu nasıl şimdi fark ettim yeşil elma sonrası canım hiçbir şey istemiyor

100 gr sonra 10 kilo vermiş olcam hayatımda ilk defa 10 kilo vermiş olcam

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
light peynir domates salatalık

öğle: 5 nugget
2 dilim tam buğday ekmeği

akşam: yeşil elma

1 bardak yeşil çay içtim akşam bir saat yürüyüşümü yaparım ve suyumu da 1.5-2 lt yaparım

vazgeçmek yok

10 kiloya ramak kalmış Çok tebrik ederim

Tartıdaki 3 günlük duraklamayı umursama. Birkaç gündür ben de aynı kilodayım, insan her gün 200-300 gram vermiş olmak istiyor, değil mi? Ama tartı nereye kadar dayanacak? Ya sen pes edeceksin ya da o :) Sen pes etmezsek hiç şansı yok, kaybeden o olacak

ayy nasıl mutlu oldum anlatamam hayatımda ilk defa kilo vermek için çabalıyorum bu kadar 3-4 kiloda sıkılır bırakırdım o da su ve kas olurdu zaten ama biz pes etmeyeceğiz bu sefer :13:

acayip acıkıyorum az önce 8 gibi limonlu formun yarısını yedim ama hala doyamadım :26:
hiç böyle olmamıştım acıkıyorum keşke uykum olsa da uyusam :44:

bu sabah klasik kahvaltıyla güne başladım
şuan soda içiyorum o kadar düzensiz uyuyup uyanıyorum ki bu beni olumsuz etkiliyor napıcam bilmiyorum :26:
biraz daha erken uyumam lazım işlerimi de sabah uyanınca halletmeliyim
neyse güzel gidiyor diyetim bu sefer hedefime kadar durmak yok

az önce üzerime dar olan kıyafetlerimin bollaşmaya başladığını gördüm sanırım mutluluktan ağlıycam
bir tane pantolon almıştım mangodan 44 beden ama mangonun ölçüleri biraz dar olduğu için ve ben şuan 44 bedene giremediğim için o pantolonla sorun yaşıyoruz onu giyebildiğim gün halay çekicem vallahi

günlük ben dün baya sapıttım tüm gün iyi gidiyordum akşam dışarı çıkıp aldığım iki paket bisküviyi 9 gibi mideme indirene kadar :26:

bu sabah da bozdum psikolojisi ve kahvaltı hazırlamaya üşenmem sebebiyle dışarda dereotlu poğaça yedim ve meyve suyu
sonra az şekerli çay
sonra limonlu soda
akşam da 4 nugget+2dilim ekmek+yoğurt (7ye varmamıştı saat yediğimde)

ay neyse ki akşam toplayabildim bundan sonra bana dışarda yemek yemek haram beceremiyorum ben öyle şeyleri yemiyim daha iyi çıkınca en fazla meyveli soda içicem onu da keşke meyvesiz içebilsem ama beceremiyorum

bir de yine yeşil çayı ve suyu aksattım yarın tam gaz devam lahana diyeti yapçaktım ama yapamadım çünkü beyaz lahana burda bulamadım
neyse kendime bir liste hazırladım gün be gün günlüğümde de paylaşıcam her şey güzel olacak çok umutluyum her şey yoluna girecek

5 gündür kendimi kaybedip yemek yemelerim sonucu bu hale geldim yarından itibaren elma diyetine tekrar başlıycam iki hafta onda olcam buraya yazmama gerek olmaz menülerim standart olcak ama kaçamak ve sporumu bir de suyumu ruh halimi yazarım
bugün de minicik bir sapıttım gerçi ama akşam 8den sonra bişi yemedim toplamışımdır diye umuyorum :26:

eveeet ben uzun bir aradan sonra yarın tekrar diyete girme kararı aldım gerçi bugün de yemek yemedim abur cubur bir şeyler atıştırmasam bugün ilk günüm bile sayılabilirdi yarın sabah tartıma çıkarım ve sonrası gelir bu arada artık haftada bir tartılcam öyle daha çok motive olurum belki mesela böyle her gün tartıya çıkınca bir gün vermediğini veya 100 gr fazla olduğunu görünce insanın hevesi kaçıyor haftada bir ideal cumartesiler de benim tartı günüm olur bana şans dileyin bu sefer ipin ucunu kaçırmadan hedefime doğru yürüyeyim bi 15-20 kilo versem yaz tatilinde dahil bana yeter şimdilik sonrasında yavaş yavaş devam ederim neyse kilo hesabı yok bir şekilde gider tabii ben duygusal travma yaşayıp kendimi yemeğe vermezsem :26:

bu arada diyetine dört elle sarılanlara da selam olsun, saygılar. hepiniz idol oldunuz benim için

ben ne kadar da boşladım seni değil mi günlüğüm? sınavlar filan derken hiç vakit bulamadım ama diyet yapmamakla birlikte kilo da almadım hatta aynaya baktığımda daha da vermişim gibi hissediyorum ama tartıda oynama olmuyor
neyse bugünden itibaren elmalarımla diyetime hazırım belki tam elma diyeti yapmam arada farklı şeyler de yerim emin değilim yarına kadar kararımı vericem
ama şu var elma diyetiyle verdiğim kilolar o yediğim onca cipse çikolataya rağmen dönmedi adet sonrası yine aynıydım şuan bile aynıyım ki kaç günlerdir makarnayla besleniyorum belki de bu yöntem iyidir bana iyi geliyor en azından

çok uzun zamandır yokum ve açıkçası anlatabileceğim çok fazla şey de olmadı. hesaba girdim çünkü yine diyet yapanları okudum diyette başarılı olanlar benim gibi deneyenler üzülenler kısaca şişmanlık üzerine okuma yaptım yine ama faaliyet derseniz ı ıh. 106.6'da kaldım ne ileri ne geri oynayamıyorum yapamıyorum yani büyük bir çaba da göstermedim açıkçası ama yapamadım da çabasız nasıl yapacaktıysam.
yaklaşık 2 saattir ağlıyorum çünkü oje sürüyordum abim gelip neden sürüyorsun ki önce git tipini düzelt biraz kilo vermeye çalış bunu yapınca güzel mi olduğunu sanıyorsun bence hatta iğrenç oluyor gibi birçok şey söyledi ağlayarak sildim ojeyi ve uyuyamıyorum üzüntüden bunu hak edecek ne yaptım ben? tamam yemeyi seviyor olabilirim ama bu ailemdeki herkesin her bulduğu fırsatta bana laf çarpmasını mı gerektirir? ya gerçekten okuyan varsa söyleyebilir mi bu normal mi? herkes ama herkes benim kiloma takmış durumda ben çocukluğumdan beri böyleyim ama kimse alışmıyor herkes takıntılı ve ben çok üzülüyorum artık gerçekten
üstüme geliyorlar sürekli nolurdu öyle demesiydi nasıl da heveslenmiştim aşık olcaktım ben bir çocuğu gözüme kestirmiştim aşık olmak istedim ama şişmansan olamazsın. şişmansan süslenemezsin oje süremezsn makyaj yapamazsın. neden kurallar mı var bunu vücudunda yağ olanlar yapamaz diye. ya çok mutsuzum ama aynı zamanda kızgınım da sinirliyim ve sinirli olunca yemek yiyesim geliyor herkes gibi ama yemedim gerçi bu saatte neyse konu o da değil kilo verilir ya da verilmez benim hayatım böyle gider veya zayıflarım öyle gider sorun beni kırlmaları. değer mi? cidden değer mi acaba kafalarında ne var acaba. neyse sustum bu kadar içimi boşalttığım yeter gerçi içimi boşaltmak için ona bir tane çarpmam gerekirdi.

Bence Abi'n bariz saçmalamış ve kaba davranmış . Onları duymamaya çalış canım . Önemseme takma sen diyetine konsantre ol boşver . Bol şans

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence abinin bu kaba davranışını fırsata çevirmelisin
yani hırslanıp azimli bir şekilde kilo vermelisin
abin patavatsızlık yapmasa bir başkası yapar toplum içinde alaycı konuşur falan insanların ağzı torba değil ki büzesin
sen üzülme hırslan. kendinden emin bir şekilde diyetini sporunu yap inancını kaybetme başarılar canım..

çok üzüldüm canımm

Öncelikle kendine güven. herşey için. güzel olduğuna dair, becerilerine dair, kendi kararlarını kendin alabilmene dair.
bunlardan sonra kilo verebileceğine de daha iyi inanırsın.

Bu sadece kendi kararın olduğunda yapabilirsin.

eminimki şu anda çok güzelsindir. Zaten açıkçası bana kilolu insanlar çok güzel gelir:) özellikle de yüzleri çok güzel olur:)

Ama sağlıklı bir kiloda olmakta çok çok önemli.

Kesinlikle kilo vermelisin. Bunu kendin için yapmalısın.
Kilo verme/sağlıklı beslenme işini seçenek olarak görme.
Bugünden itibaren sağlıklı olacağın kiloya dek kendine iyi bakmalısın.
Bu beden senin, bizlere emanet. Hem bedenini hem ruhunu beslemek için kendine iyi bakmalısın.

Ben de yapamıyorum tabi çoğu zaman.
Ama şimdi fikirlerimi değiştirdim.
Seçenekleri kaldırdım. Böyle yapmak zorundayım diye düşünüyorum.
Yarın öbür gün anne olacağım zaman çocuğuma vücudumdaki aburcuburlardan gelen zararlı maddeleri geçirmek istemiyorum.
Artık her zaman kendime iyi bakıcam.
Ve bikaç gündür böyle yaptıüım için kendimi çok iyi hissediyorum
Sana da tavsiye ederim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize çok teşekkür ederim kızlar evet benim kendi kararlarım var hiçbir zaman kimseyi umursamadım ben ama dün gece duygusal anıma denk geldi üzüldüm baya ve hırslandım da şimdi mesela bir sebebim daha var bu yolda yürümek için
açıkçası insan isterse başarır ve çıkmayan candan da ümit kesilmez o yüzden bu doğrultuda devam edip hedefime ulaşana kadar zorluklara meydan okumaya çalışacağım ve sorunlar olsa da bunu atlattıktan sonra hedefim aynı kalır :)
şimdi spor yapma isteğim filan da arttı bu yaşadığım olay beni ciddi kızdırdı hırs yaptım sporumu da ekleyip biraz dikkatle kilomu vericem her verdiğim kilo da ona kapak olcak ve bunu hak etti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…