XL'dan M'e yolculuk

bugün kızlar bana sen zayıflamışsın oha filan dediler çok mutlu oldum yaaa

bu arada benim midem küçüldü heralde ya da bir şey oldu ben artık hiç açlık hissetmiyorum hissetsem de bir şey yemeden durabiliyorum ve yorgun da hissetmiyorum :26:

sevinilcek bir şey ama neden böyle oldu 5 günde anlamadım belki de çok çok az yediğim için çünkü kendimi biliyorum önceden olsa o kazandibi tarzı tatlıdan sonra zaten bozuldu diyip salardım ama salmadım ve onu toplamak için de o saatten sonra bir şey yemedim sanırım akıllanıyorum ben kızlar

birazdan dışarı çıkıp kalan son günüm için elma alıcam ve su almam lazım bir de pH yükseltici damlalardan alıcam marketten zaten detoks gibi besleniyorum bir de alkali yapayım vücudumu hem sağlığım açısından yararı olur hem belki verdiğim kiloyu da etkiler
bir de markette bulabilirsem geçen okuduğum kürü deniycem ama malzemeleri bulabilir miyim emin değilim bulursam burda paylaşırım

canım 8 9 ay olmus sanırım baslayalı.kaç kilo oldun merak ettim

ya aslında günlüğü açalı evet o kadar oldu ama bir süre ara verdim ben 113.4 ile başlamıştım sonra 110.5 oldum bir bıraktım ipin ucunu ancak geçen hafta aklım başıma geldi elma diyetine başladım 109 ile başlamıştım diyete şimdi sabah 105.3 olmuştum yani elma diyetim iyi gidiyor o zamandan bu yana bırakmasaydım şuan hedefime ulaşmış olurdum heralde :26:

sen de başlamışsın galiba imzadan anladığım kadarıyla da yeni kolay gelsin canım umarım en kısa sürede hedefimize ulaşırız

ben artık acıkma duygusunu unutmaya başladım bir de bugün ekstradan formun altınbaşak ürünü var ya ondan yedim en hafif olan yarısını yedim ama ondan bile pişmanlık duydum çok akıllı bir kız olmaya başladım kendimi böyle daha çok seviyorum

selammmm canımmmm

elma diyetinemi başladın? nasıl gidiyor?

kaç kilo verdin, günlük menün nasıl elma diyetinnn deeee

çok sordummm :18:

selammmm canımmmm

elma diyetinemi başladın? nasıl gidiyor?

kaç kilo verdin, günlük menün nasıl elma diyetinnn deeee

çok sordummm :18:

benim bir haftam dolcak bugün güzel gidiyoor

6günde 109dan 104.8e düştüm 4.2 kilo verdim bence iyi

menülerim genellikle aynı kahvaltı sonrasında 4 elma filan yiyorum zaten elma acayip tok tutuyor canım bir şey istemiyor

sor nolcak ki sen de mi başlıcaksın?

evet bugün bende başlayacağım dün elma aldım...

4 günde maşallah çok iyi kilo vermişsin, kilo vermem durdu bu ara sinir oluyorum yaaa

ne yapmam lazım

evet bugün bende başlayacağım dün elma aldım...

4 günde maşallah çok iyi kilo vermişsin, kilo vermem durdu bu ara sinir oluyorum yaaa

ne yapmam lazım

ben bir topikte görmüştüm 2 kaşık yoğurt ve bir çay kaşığı zencefil, zerdeçal, tarçın. kızlar bunlarla metabolizmasını hızlandırıyordu. ben deneyemiyorum aktar bulamadığım için bulursam hemen alcam istersen sen de dene

bir de biz senle yulaf diyeti sayfasında karşılaşmamış mıydık işe yaramadı mı o? :26:

evet canım benim topiğime geldin :)

o zencefili zerdaçalı yiyemiyorum ya öyle :18:

yulaf sayesinde ödemimde kilomda gitti ama düzenli yapamadım...

ne zaman yapsam kesin 1-2 kilo farkediyor 2 günde...

2 gündür devam ediyorum 1 kilo 700 gr verdim

elma bana detoks gibi gelecek..

1 hafta yapıp yulafa geri dönmeyi düşünüyorum. sence nasıl olur?

bence güzel olur elma cidden detoks gibi oluyor arındırıyorsun vücudu 1 hafta olcak yağlı hiçbir şey yemedim elma harici fazla karbonhidrat almadım
dene bakalım yararını görürsen arada uygularsın neden olmasın ki

kaç bardak içtin?

nasıl beslendin?

listedeki gibi beslendim hep kahvaltı ama orda yumurta yazıyor ben yumurta yemedim yurtta hazırlaması zor oluyor diye
sonrasında 4 elma yedim günde
bir iki kaçamağım da oldu ama toparlamaya çalıştım mesela bir gün kaçamak yapınca akşam yemedim
yeşil çayı da 3 bardak içiyodum tekrar başlıycam gerçekten kilo vermede katkısı büyük
bir de günlük spor yaptım her gün 45 dk kadar spor mutlaka yaptım
sen de başla vereceğine eminim, başarılar

kızlar elma diyeti sonrası kendime uyabileceğim fazla kalorili olmayan diyet yazdım ama uyamadım yani şöyle oldu
sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği
light peynir
süt

öğle: 4nugget+domates salatalık

o sırada tartışma yaşadım 5 saat telefondaydım yemek yiyemedim sonra gece 1 de bir bardak çorba ve yoğurt tükettim

100 gr eksilme oldu yani acaba diyet mi fazla geldi yoksa ben mi gece yedim diye oldu anlayamadım :26:

bugün de

sabah+öğle: kepekli ekmeğe yapılmış peynirli sandviç içinde domates salatalık ve marul vardı

akşam: bir bardak ezogelin çorba+domates salatalık

bakalım yarın ne gibi bir değişim olcak bugün 19:30 da son yemeğimi yedim o açıdan sorunum yok ama spor yapamadım çünkü yağmur yağıyor ve acayip gök gürlüyor filan normalde de yurtta kaldığım için spor fırsatım olmuyor burda odayı paylaşıyorum

suyumu 2litreye tamamlarım bir de 2 bardak yeşil çay

yarın sabahı iple çekiyoruuum

bugün 12:30da uyandım
piko+sade kahve kahvaltım oldu
öğle: 4 nugget + domates salatalık
bir de 6 gibi elma yedim

yarım saat zumba yaptım ama su içemedim pek 1 lt ancak olmuştur
daha fazla su içmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…