- 28 Ağustos 2013
- 300
- 60
- 53
- Konu Sahibi benherhalimleiyiyim
-
Merhaba spor sayfasını gezerken gördüm.. Diyette olan biri olarak diyeceğim tek şey çok ama çok sağlıksız besleniyorsun..herşeyden önce az yemek zayıflatmaz. daha çok beynine komut gidiyor açlık komutu ve depolama yapıyor vücudunda az ama sık ye.. sebzeni de ye proteinini de al.
diyetisyene gitmen daha yararlı olacaktır.kilo fazla oldugu için daha çabuk sonuç alırsın.. belki troid ya da şekerden kaynaklı problemin var bilemezsin..
ben sana kendi beslenme planımın örneğini yazayım sen düşün kendi listenle kıyasla ;
sabah : 2 tam buğday ekmek (kepekli tercih etme.ya bugday ya tahıl olsun) 2 dilim peynir,5 adet zeytin ya da 4 kavrulmamış badem veya 4 kavrulmamış fındık....
peynir yerine mesela yumurta yiyebilirsin
ara ; 2 adet meyve
öğlen; 2 dilim tahıllı ekmek, 3 porsiyon et,salata, 4 kasık yogurt
ara; 1 adet meyve
ara; bir bardak süt, eti form yarım paket
akşam ; 2 dilim tahıllı ekmek, 8 kasık sebze yemeği , bir bardak yogurt ayran ya da cacık, bol salata
günde en az 2,5 litre su, ve 2 fincan yeşil çay mutlaka..akşam 8 sınırın olsun.. yanına spor da yapman faydalı...
menü cok gibi gelse de 1 ayda ben bu menüyle 5 kg verdim.. gördüğün gibi sebze de protein de kalsiyum da var.. az ama sık ye.
milyonlarca diyet listesi var heralde zayıflayana kadar hepsinden bir süre deniycem
neyse çeşitlilik iyidir bir hafta elmalı yaptım haftaya prteinli bişi yaparım sonrasında karbonhidratlı bişiler
bakalım zaman neler gösterecek ama asla vazgeçmiycem mutlaka denemeye devam edicem
sevgili günlük,
senin bana yararın oluyor o yüzden seni tutmaya devam etmeliyim bugün biraz halsizim sabah bir saat sıcakta yürüyünce birazcık çökmüş olabilirim bunu anlayışla karşılıyorum da neden canım tatlı istiyor veya ekmek yemek onu bilmiyorum sanırım beynim bana oyun oynuyor ama yılmak yok devam edicem
birazdan spora gidicem bir saat spor yapar duşumu alır elmamı yemeye devam ederim bir hafta dolsun ara vercem nasıl 25-30 gün elma diyeti yapabilirim ki değil mi? neyse önemli olan spor her gün gitmeliyim aksatmamalıyım ki sıkılaşayım :18:
Zayiflayacaksin diye sagligindan mi olmak istiyorsun elma diyeti çok sagliksiz aman canim dikkat et yavaş yavas ver ki geri alma
Canim oncelikle kolay gelsin bastan sona okudum gunlugunu 96 kiloymussun bi ara sonra yazmayi birakip 113 kiloya cikmissin ve geri donmussun o kadar tanidik geldi ki ayni ben 😇 ben de bi ara 85 dim ve zayiflamaya calisiyodum sonra biraktim ne olduysa 94 kiloya ciktim ve su an tekrar baslamaya karar verdim birakmak bizim icin kotu o yuzden gunlugun daim olsun :) insallah istedigin kilolara inersin hatta ineriz beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?