Derin'cim selam
Şu tavada pizza tarifinde,pizzayı ters döndürüp pişirmiyoruz dimi ayrıca?
Ben şu an pişiriyorum,ocakta benimki :26:
Canım hayır ters çevirmeye gerek yok üzeri de pişiyor zaten :)
Afiyet olsun bu arada ben de birazdan yapıcam, umarım beğenirsin
Söz konusu pizza olunca beğenmemek elde değil
Teşekkür ederim bu pratik tarif için..
Foto eklerim birazdan..
Tek kelimeyle nefisssssss
Canım ellerine sağlık, ne demek
Konuyu aboneliklerime ekliyorum en kısa zamanda bende denicem pizzayı
Patates kızartması (Sütte haşlanmış)
Göz kararı suya 1 bardak süt ekleyip kaynattım. Patatesleri doğrayıp kaynayınca içine attım. Dağılmayacak ve çok yumuşamayacak kadar haşladım. Güzelce süzdükten sonra tavada kızarttım. Böyle daha yumuşak ve daha lezzetli oluyor...
canım tavada pizzayı yapcam ama cıvık oluyosa elinden nasıl düşürdün ve tavaya nasıl yaydın
vay arkadas ne pizzaymis yahuu.. bende denemek istiyorum soyle suuck sosis falan alim da istedigim gibi doktureyim.
takibindeyim derincim bekliyoruz yeni yeni tarifler. resimli olunca hele tadindan yenmiyor.
umarim sinav sonuclarinda yemeklerin kadar guzel gelir
akşam akşam üşenmedim bnde yaptım şuan pişiyor ama ben elimle yoğurdum hamuru elime yapiştığı için ununu artırdım kalın oldu,şimdi baktım altı pişmiş ama içi hamurumsu inş biraz daha pişince içide pişer,dikkatli okumamışım tarifi 15 dk oldu nie pişmedi die düşündüm tekrar okudum eldeli yoğurulan bi hamur zannetmişim
ben bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum.
bütün sayfalara baktım xxderinxx maşallah hepsi harika görünüyor.hele şimdi oruçluyum hangisini yapacağımı şaşırdım tavada pizzayı deneyecem
ahududulu pastayı en yakın zamanda deneyeceğim yaşasın yemek yapmak yemek yemekkk
canım tavada pizzayı yapcam ama cıvık oluyosa elinden nasıl düşürdün ve tavaya nasıl yaydın
tavada pizza süper oldu
çook teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?