*** xxDerinxx'in Mutfağı ***

Derincim keki ikiye kesme işlemini nasıl yapıyorsun?
:44:Ben pek beceremem de..

Derincim keki ikiye kesme işlemini nasıl yapıyorsun?
:44:Ben pek beceremem de..

Canım bazıları sıcakken iple keser ama onu ben beceremiyorum çünkü bu kek sıcakken tepsiden çıkarılmıyor parçalanıyor... Tabi kelepçeli kalıpta yapıyorsan o zaman sıcakken iple kesmeyi deneyebilirsin... Ben soğuduktan sonra kalıptan çıkarıp büyük bıçakla kesiyorum olduğu kadar

pişiyo şuan ocakta

Canım senin de topiğin hayırlı olsun.Elossa'dan sonra sana da hayırlı olsuna geldim.Sen de çok marifetlisin maşallah.Senin çıtır tavuğunu denemiştim daha önce gayet güzel olmuştu.Seni de takip edeceğim zevkle.

Canım çok teşekkür ederim...
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum işte ben de :)

süpermiş dderin çok beğendim ben kısık ateşte pişti akşam kocişede yapayım bn oda bayılır ziraa kızımla hepsini yedik ona kalmadı

teşekkürler tarif için :13:

pizza hamurunda yumurtayı ilk defa görüyorum.. hep yaparım göz kararı maya yoğurt un tuz yağ.. ancak son yaptığımda ne oldu puaça hamuru gibiydi az bekledim ondan mı oldu yoksa süt de mi koyuyordum yoksa süt de koyduğum için mi böyle oldu siz biliyorsanız bana bir yardımcı olsanız puaça hamuru ve pizza hamuru konusunda

adımı gördüm geldimm:)) burası da harika bir mutfakk

canım waafle makinam var kalpli olandan bana waffle tarifini yazarmısın çok seviyorum ya waffle ama tavada yapınca hoşuma gitmiyoo

bende tavada pizzayı denedim akşam nefis oldu:)
eşimde bayıldı domates biber peynir zeytinli yaptım oğlum bile bayıldı valla:)
sağolasın derinn takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…