ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

amin cok sag olun

Unut gitsin..
oldu mu

uzun bir süre bunu dinle can kulağı ile dinle lütfen...kelimeleri içine çeke çeke dinle..hem kendin için dinle...hemde o adamın yerine koyarak kendini...o adam içinde geçersin..yine düşer yine aşklara

mehtapsatir dedi:
ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???

bu yazını görmemiştim sevindim böyle düşündüğüne :))))))) canım adam sana yoklama yapmış..salla gitsin

dalga mı geçiyorsunuz bizimle ordan engelledim şurdan yazdım sürekli yazıyor diyen siz değil misiniz
evli adama aşkımdan yataklara düştüm hasta oldum diyen siz değil misiniz
biz mi trajik hale getirdik
herkes hak ettiği gibi yaşıyor işte

Canım iyi de bu adam isterse dilinin ucuyla desin bunun iması bile igrencken adama niye saymamiza laf ediyorsun sana birşey demiyoruz ki o şerefsiz erkek müsveddesine lafımız o yüzden üzülme ya disarda bir sürü helal süt emmiş namuslu ahlaklı adam var

Aynen.
Önce Allah rızası için
Sonra kahkaha atıyorum size bilmem ne

Yataklara düşmek trajik değil sanki.

Neyse ben uzuyorum yavaştan bu konudan.

Eşine ailesine üzüldüğün için mi yatak döşek oldun? Yalnız burada adam evli diye kimse kimseyi kınamasin hepimiz biliyoruz erkek milletini şimdi birbirimizi kandırmayalım, gerçekten haberi olmadan aşık olmuş olabilir burda tek suçlu o cibiliyetsiz patron.

Sen de yatak döşek olacağına belanın eşiğinden döndüğün için yat kalk dua et lütfen. Evli olduğunu öğrenemeden bir ilişkiye başlamış olabilirdin. Eğer onu görmek seni daha da kötü yapıyorsa ve maddi olarak zor durumda değilsen başka bir işe girmende bir sakınca yoksa kendine başka bir iş bakmaya başla bence.

e bizlerde 10 küsür sayfa unutman için yazdık :) niye bagıryorsun ki...

1-Evli erkekler zamparalık yapacağı zaman hep aynı yalanı söylüyor, sadece çocuk için birlikteyiz! , ama niyeyse hep hevesleri geçince eşlerine dönüyorlar, karısı anlayıp boşamadıysa tabi.
2- yuva yıkanın yuvası olmaz, başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz, Allah bi yerden çıkarır.
3- bu dünyanın öbür tarafı da var, ona göre davranmak gerek
4- seni gerçekten seviyor ve dediği gibi karısını sevmiyorsa boşansın gelsin, çocuğu bahane etmesin
...
Sana daha pek çok şey sayabilirim ama sen zaten farkındasın, tek şunu söyleyim en büyük aşklar sevgiler de bitiyor bi süre sonra, kendine biraz zaman tanı, elbet geçecek, Allah yardımcın olsun seni şaşırtmasın inşallah,

Seni cok iyi anliyorum duygularimizin hakimi degiliz ama hareketlerimizin hakimiyiz

Su sekilde dusun eger o insan sana gercekten deger veriyor seviyor olsaydi sana ikinci kadinligi yakistirmazdi esinden ayrilip sana oyle gelirdi

Bak 2 yil kadar once wvli birinden platonik olarak hoslandim inan iyle bi sevgiydi ki oluyorum bitiyirum zannediyirdum icimde yasadim herseyi yansitmamak icin cirpindim

Onunla yollarimizin ayrildigi gun araliksiz bir hafta cocuklar gibi agladim acisi hic gecmeyecek ben hic unutmayacagim zannediyordum onu gormeyeli bi yila yakin bi zaman olacak

Tam anlamiyla unuttum diyemem ama eskisi gibide degil kalbim ve bir gun gelecek sadece anlik bi hatira olarak gelecek aklima

Duygularinla gelecegini etkileyecek ni hata yapma bu adamla is icinde olsa mesafeli horus ve mumkujse tek basina kalmamaya gayret göster olur mu

Uzul.Uzul ki yanlis bir sey yapmayasin.

üzülmen için sebep yok adam evli bunu kafana sokmalısın
boşancam senle evlencem laflarıda palavra
hiçççç düşünmemeye çalış gerekirse işten çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…