- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
amin cok sag olunHerşey biz insanlar içindir.Sizi yargılamaya kimsenin hakkı yok. Eşiyle kendisini bağlayan tek şey çocuk ise mutsuz olduğunu iddia ediyorsa adabınca boşanıp kendi hayatına gitmelidir. Size gelince imkanınız varsa işinizi değiştirin. Boşluk duyguları yüzünden ona sarmış olabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Allah geri dönüşü olmayan bir ömür Size kambur olacak pişmanlıklardan sizi korusun...
Unut gitsin..ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???
adami polise vermeyi okuduktan sonra uzuntum muzuntum kalmadi bastim kahkayi zaten.dava ac polise ver ya hu adam rahatsiz etmiyir duygularini anlatti.
ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???
Canım iyi de bu adam isterse dilinin ucuyla desin bunun iması bile igrencken adama niye saymamiza laf ediyorsun sana birşey demiyoruz ki o şerefsiz erkek müsveddesine lafımız o yüzden üzülme ya disarda bir sürü helal süt emmiş namuslu ahlaklı adam varARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
dalga mı geçiyorsunuz bizimle ordan engelledim şurdan yazdım sürekli yazıyor diyen siz değil misiniz
evli adama aşkımdan yataklara düştüm hasta oldum diyen siz değil misiniz
biz mi trajik hale getirdik
herkes hak ettiği gibi yaşıyor işte
e bizlerde 10 küsür sayfa unutman için yazdık :) niye bagıryorsun ki...ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???
1-Evli erkekler zamparalık yapacağı zaman hep aynı yalanı söylüyor, sadece çocuk için birlikteyiz! , ama niyeyse hep hevesleri geçince eşlerine dönüyorlar, karısı anlayıp boşamadıysa tabi.Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Buradakiler emin olsa ne olmasa ne. Sen emin ol yatak döşek oldum diyerek trajik hale getiren sensin. Bu sizin 2. Evli adama aşık olma konunuz sanırım. Hata bir olur iki olur sonraki hatalar seçimdir.EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.
Giz bagirdigini nerden anladın bacim yazı bu sesli mesaj deeel kie bizlerde 10 küsür sayfa unutman için yazdık :) niye bagıryorsun ki...
büyük harfGiz bagirdigini nerden anladın bacim yazı bu sesli mesaj deeel ki
niye sert cikiyon diyeydin ya
assdsdgjfkoptummTaşlanma yükleniyor
3...2...1...
Namus paket+
Hakaret2017 8.5+
KK -> konu kilit
Konu sahibi: :'(
Uzul.Uzul ki yanlis bir sey yapmayasin.Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?