ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

Adamdan hoşlandıysanız, üzülmeniz normal. Zamana bırakacaksınız. Yavaş yavaş üzüntünüz geçecek. Yapacak bir şey yok. Hem bu da size bir yaşanmışlık katıyor. Başka bir şeyin acısını çekeceğinize aşk acısı çekiyorsunuz. Çok da kötü bir durum değil. Divan edebiyatı şairimiz Nedim, aşk acısını seviyordu mesela.
Hiç bir acı sonsuz değildir. Bir süre üzüldükten sonra adamın yüzünü bile hatırlamaz olursun.

Hala karımla aramdaki tek bağ çocuk yalanını yutuyomusunuz peki o zaman neden ayrılmıyomuş.allah bilir çocuklar içindirama karısı bi duysa, sana anında tekmeyi basacak.karısınada köpekler gibi yalvaracak affet beni hata ettim.ben ettim sen etme diye.senden karısına o... diye bahsedecek.yapmayın bu kötülüğü kendinize yaa.dünyada bekar adammı kalmadı

karısını sevmiyor ve aralarında hiç bir şey olmuyor olabilir. muhtemelen de doğrudur zaten karısını sevse böyle şeyler yapmaz.

fakat bu boşanacağı anlamına gelmez.

asla boşanmaz, seninle vakit geçirir, seninle mutlu olur ama boşanmaz.

artık erkekler boşanmayı tercih etmiyorlar nafakaydı, çocugu az görmeydi ne gerek var evde karısı çocuklara baksın temizliği , yemeği yapılsın, aşk ve cinsellikte dışarda var zaten.

bu ilişkiye başlama.

bırak mutsuz hayatında boğulsun seni kullanmasına izin verme.

senin bir geleceğin var , onun yok.

Zaman ihtiyacınız var.zamanla geçmeyen hiçbi üzüntü yoktur.bide bunu kolaylaştırmak vardır.gerçeği öğrendiniz yas tutmayın çıkın o yataktan.hayat devam ediyor uygun adım ileri.ortamdan uzaklaşın işinizi değiştirin numarasını silin sosyal olun gezin hatta bi flört edinin ama o adamdan uzak durun!

Arkadaşım sana kuzenimi anlatayım

Böyle evli olduğu halde gözü dışarda olan biriyle görüştü kuzenim. Malesef. Sonra adam eşinden boşandı ve kuzenimle evlendi. Tabi aşık olmuşlardır eminim onlar da...

Şimdi çocukları var. Kuzenim psikolog arıyor yana yakıla. Adam eve gelse dert gelmese dert. Ne çocuğuna babalık yapıyor ne karısına eşlik. Kuzenim de sürekli eşini aşağılıyor...

Bir yuva huzur olmadıktan sonra saygı olmadıktan sonra yuva değildir ki zaten... anlık heveslerle hayatınızı yönlendirmeyin. Göz göre göre pişman olacağınız yola girmeyin. Hem kendinizi hem ailenizi hem doğacak çocuklarınızı yaşlılık günlerinizi düşünün.

Eşinden boşanmadan size yaklaşan biri sizle evli olunca başkalarına bakmayacak mı? Siz hep tedirgin olmayacak mısınız? Malesef aranızdaki tek cazibe yasak aşk olması. Bu vehme kapılmanız. Olabilir. Bu güne kadar böyle yanılmış olabilirsiniz ama dik durun. Kendinize gelin. Toparlanın. Hata yapmış olabilirsiniz ama devamı böyle olmasın. Asla tekrar iletişime geçmeyin. Kendinizi kurtarın. Bunu kendiniz için yapın. Bu günü değil 5 10 yıl sonrasını çocuklarınızı düşünün. İnsan akıl nimetiyle donatılmış. Kullanmak düşüyor bize de

Yuva yıkanın yuvası olmaz. Aklından çıkarmaktan başka çaren yok

Karısının yerine kendini koy,
Çocuğunun yerine kendini koy...
Sonra bu adamın evli iken başkasına açılmasının ne kadar büyük hata olduğunu idrak et yeter.

Her aşk acısı bir gün geçer bacım. Bunun tavsiyesi yok.
Allah son nefese kadar vicdan azabı çekenlerden eylemesin.

ama sen bu evli patrondan sonra iki ayri kisi hakkında konu acmistin.
en son sana mesaj atmayan güzel bulmuyor dediğin biri var di sanirim o ne oldu?
bu evli patron konusunu daha önce acmistin zaten ve ben yazacağımı yazmıştım.tekrar etmeye gerek yok.
hep diyorum zaten bir çok konu sırf duymak istediklerini duymak için açılıyor.
yoksa yazılan fikirlerin bir çok kisi için hiçbir önemi yok..
hakkında hayırlısı olsun.
senin her konunda evladın için endişeleniyorum bana ne oluyorsa..

İnanma kanma eğer aradaki tek bağ çocuk olsaydı bile eşini aldatmış olmuyor tek .Senden evli olduğunu gizleyerek de seni aldatmış kandırmış oluyor.o karakterdeki adamdan ne umulur.tek isteği ev dışında farklı heyecan yaşamak belli.
Kendini uzdugune degmez geçecek.duzgin ve sana uygun insanlar olacak hayatında acele etme...Sabırlı ol...

Empati kuruyorlar ve sanki kendi kocaları elden gidecekmiş gibi deliye dönüyorlar ,ondan bu kadar sinir harbi; siz birliktelik düşünmüyorum desenizde gel anlat:))

Adam potansiyel aldatma eğilimli salla.Tüm hatunlara gözü kapalı da bi sende yüreği kaydı sanma böylelerinin ruhunda yok sadakat .

gizlemedi ben bilmiyordum.sorulmamisti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…