- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Adamdan hoşlandıysanız, üzülmeniz normal. Zamana bırakacaksınız. Yavaş yavaş üzüntünüz geçecek. Yapacak bir şey yok. Hem bu da size bir yaşanmışlık katıyor. Başka bir şeyin acısını çekeceğinize aşk acısı çekiyorsunuz. Çok da kötü bir durum değil. Divan edebiyatı şairimiz Nedim, aşk acısını seviyordu mesela.Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Yuva yıkanın yuvası olmaz. Aklından çıkarmaktan başka çaren yokDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Her aşk acısı bir gün geçer bacım. Bunun tavsiyesi yok.ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???
Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
gizlemedi ben bilmiyordum.sorulmamisti yaniİnanma kanma eğer aradaki tek bağ çocuk olsaydı bile eşini aldatmış olmuyor tek .Senden evli olduğunu gizleyerek de seni aldatmış kandırmış oluyor.o karakterdeki adamdan ne umulur.tek isteği ev dışında farklı heyecan yaşamak belli.
Kendini uzdugune degmez geçecek.duzgin ve sana uygun insanlar olacak hayatında acele etme...Sabırlı ol...
Mune sahi büyük harfle yazmak bağırmak anlamına mı geliyor:))Arkadaşın biri de demişti de ben şaka yapıyor sandım.Büyük harf yazmasak, BAĞIRMAK anlamına geldiği için yasak, lütfen rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?