- 29 Ocak 2019
- 114
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi Avrelnisan
-
başına
canım tam işten çıkarken paylaşımını gördüm. pubg bende oynuyorum üstelik sabaha kadar. kimse orda emin ol birini bulmuoyr. bir takım halinde oynandığı içinde konuşuluyor. eşin seni ihmal etmiş sende üzülmüşsün. üzülme lütfen sende oyna eşinle biz eşimle oynuyoruz çokta keyif alıyoruz en başta bende eşimle tartışıyodum sonra bi kere oynadım şimdi birlikte oynuyoruz kavgasız gürültüsüzSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
eşimle
Biliyorum o oyunu. Vaktim olsa oynarim. Pubg :) esimde sever oynar ama bizi ihmal ettigide olur ama zaman zaman. Yani 1 gun mesela ona ayırır diyelim. 1 gun ihmal eder gonlumu alir sonra. O zaman de ki bugun ben oynicam cocuga sen bak. Oyle is mi olur. Evet kizlarda oynuyo o oyunu ama oyunda seslerini kapatabiliyo bilgin olsunSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
oynayamasın
Bende oyle dicektimde cocuk varmis. Bizde esimle oynardik cocuk olunca ben giremiyorumBen sevgilimle oynuyorum güzel oluyo bol kavgalı, sizde oynayın:)
gonlumu
atlatamadı
Benimki internet kafeye gidiyo bilgisayarimiz o oyunu acmak icin yeterli degil. Gece 2de geliyo eveYok malesef esim oyle degil dusun zaten calismiyor bu oyun yuzunden artik disari bille cikmiyir sabah aksam oynuyor
kizmiyorum
Anladim :/Ya oynama firsatim olmuyo evim henuz ayri degil kaynanam gille oturyorum temizliktir yemektir derken aksam oluyor gecede uyuyorum birde bana izin vermiyor bir iki kere dedim oynicam kizdi kaşlari catiyor
bırakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?