Ya arkadaşlar bana bi akil verin ne olur ne yapmam lazim

Anlıyorum. ılımlı olduğu bir anda, aranızda sohbet ederken yani o da siz de sakin ve mutlu iken ne hissettiğinizi söyleyin. Muhtemelen o da önce ne alakası var çok oynamıyorum diyecek. Yılmayın yine güzellikle ne hissettiğinizi söyleyin. Zaman zaman ben böyleyim işine gelirse diyecek. Özellikle kızgın bir şekilde söylenirseniz. Bir an gelecek kırılacak savunması. Seni üzmek istemiyorum ama napayım ben de oynuyorum ancak nasıl çözeceğimi bilmiyorum diyecek. İşte siz hazır olduğunu sizi kırmayacagını düşündüğünüz an bunun Bir bağımlılık olduğunu ve doktor tedavisi ile geçtiğini söyleyin. Olur da kabul ederse benim yaptığım saflığı yapmayın. Eşim bir ara bırakmaya karar verdi ancak bildiğiniz yoksunluk krizi geçirdi. Normalde çok kibardır. Sinirli kaba saba bir insan oldu. Dayanamıyorum çok sinirli hissediyorum dedi doktora gidelim dedi. Doktor dinlememiş bile. Anyidepresan vermiş. Üzüldüm onu öyle görünce doktorun yanına giderken. İlacı da duyunca dedim ki boşver alma istemezsen. Başka doktora gidelim. O başka doktora gitme işte bir yıl sonra oldu. Onda da doktoru beğenmedi. Bir başka psikoloğu ben buldum. O da paket terapi sundu. Oyle terapi mi olur dedik. Ki böyle diyenlere güvenilmemesi gerektiğini psikolojik danışmandan öğrenmiştim. Velhasıl. Benimki saflık değil salaklıkmış aslında. Medeni olmak anaç olmak vs bu bağımlılık illetinde işe yaramıyor. Ama nolursa olsun şeytana uyup fevri davranmayın. Allah muhafaza insan en sonda diyeceğini en başta diyor. Sonra çözüleceği varsa da çözülmüyor

bu oyun olmaz başka bişey olur. adam düzgün değil demek ki. keşke hemen hamile kalmasaydınız.

şu an çalışıyor mu?

ya çalışmayan adamdan hamile kalmışsınız ama oyuna takmışsınız. oyundan daha büyük dertleriniz var. telefonu kırsanız tutar başka şeye sarar. şapkayı önünüze alın da bi düşünün nerede hata yaptım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…