Ya arkadaşlar bana bi akil verin ne olur ne yapmam lazim

Bizim yanimizda calisan bir arkadas oynuyor.
Orda ayni takimda oldugu kizın adını gece ruyasinda sayiklamis olaylar olaylar. Esim anlatti. Hatta dedim fatih artik nasil heycan yaptiysa

Lanet gelsin valla cok kotu herkes bagimlisi olmus şahsen esimle cok kotuyuz bu oyun yuzunden
Neden kelime kelime alıntılıyorsunuz anlamadım?
Neyae.
Papçiyi biliyorum,güzel oyun.
Ama kaptırmamak lazım.
Eşinizde çalışmıyormuş zaten

bana göre dünyanın en boş oyunu biraz oynadım baş dönmesi yapınca bıraktım mikrofonu kapatan da var boş muhabbet yapıp kızlara takılan sapıklar da var ben de rahatsız olurdum açıkcası haklısın ona inat sende oyna mikrofonu da aç sonuna kadar erkeklerin sesi gelsin bakalım ne yapıyor beyfendi

Oncelikle bunu benm esimde oynuyo hatta oynarken bende izliyorum asla birini bulma falan yok oyle bi oyun degil icin ferah olsun

Maalesef bu oyun ciddi anlamda bagimlilik yapiyor. Gecen gun haberlerde bu oyun yuzunden kadinin kocasini bosadigini izlemistim. Ha bu arada ben de oynuyorum ama tabii abartmiyorum.Cocuk olduktan sonra bence bebeginize odaklanacagindan suanki kadar oynamaz diye dusunuyorum.

Ya oynama firsatim olmuyo evim henuz ayri degil kaynanam gille oturyorum temizliktir yemektir derken aksam oluyor gecede uyuyorum birde bana izin vermiyor bir iki kere dedim oynicam kizdi kaşlari catiyor

Adam issiz, ayri eviniz bile yok ve bebek yolda. Mama 150 lira, bez olmus kac lira ve sizce en büyük sorun esinizin oyun oynamasimi?

Bemm.esimde oynuor amaaa bagimlisi degil...

Birde kendi erkek arkadaslariyla anlasip giriorlar. Bir, iki el atiyor cikior.
Hatta sesli oldugu icin taniorum seslerini mesela X napiorsun diorum oyundalarken, iyidir yenge sen nasilsin diyorlar ole yani.

Ilk zaman kendini kaybetmisti 1, 2 kere yapti. Trip yaptim kizdim.

O oldu.. Yani.
Bir daha sınırını cizer.
Benide asla oyundayken bile ihmal etmez, soru sorsam bile efendim hayatim, bir saniye bebegm tarzinda.. Cewap verir.
Tepkinizi ve sınirinzi koyun..

Bi oyun yuzunden bu kadar bagimli olup esini cocugunu da ihmal etmesinler yani.

Benim eşimde oynuyor ama kendisi hiç ses açmaz hatta tüm sesleri kapatır kendi oynar ama eve geldiği zaman oyun oynadığında sinir oluyordum işi dolayısıyla gün içinde oynayamıyor zaten akşamları benimle konuşsun tv izleyelim vakit geçirelim istiyordum baktım silmeyecek bende yüklüyorum oyunu dedim erkekler var dedi kızdı erkek ismiyle açarım kimseyle oynamam bari beraber oynarız dedim mecburen kabul etti artık akşamları beraber oynuyoruz hatta birbirimiz yüzünden ölürsek kavga ediyoruz :)) evet çok kötü bağımlılık yapan bir oyun eşine oyun oyna ama ses açma de kabul etmiyorsa sende oyna benim şuan bebeğim yok ama olduğunda ne benim ne onun oynamasına izin vermem. Eğer eşin inat ettiyse farklı yollar bulmaya çalış akşamları yapabileceğiniz bişeyler bul uzun sezonlu kısa bölümlü yabancı güzel film ler var onları araştır konusu ilgisini çekebilecek bişey bul onunla vakit geçirin. Birde erkek milleti asla bizim gibi düşünmüyor üstüne inat edip daha fazla oynar ılımlı yaklaş gerçekten üzüldüğünü ifade et bebeğinizin olacağını hayatın oyundan ibaret olmadığını göstermeye çalış. Biz şuan oynarken keyif alıyoruz ama bu evde huzursuzluk yaratacaksa kesinlikle oynanmamalı. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre yaklaşın kazanan siz olursunuz eminim.

Hayir tabiki bu o oyun yuzunde cikip iste aramiyor onada ayri sinir oluyorum zaten annesine hep diyorum olmaz boyle gidip calissin bunedir cocuk gibi oyun oynuyor kimseyi dinlemiyor

Oyun yüzünden degil o. Oynamazsa bile yine is aramazdi. Evlenmeyi, seks yapip cocuk yapmayi biliyor, ama ayri evi, kira derdin sorumlulugunu bilmiyor. Ergen bir cocuktan farki yok.

Sizde buna canak tutuyorsunuz tabi. Böyle sorumsuz bir adam ile evlenip, annesinde kalmaya razi gelip, üstelik hemen hamile kalarak sizde yanlis üstüne yanlis yaptiniz. Ve sizde calismiyorsunuz.

Yani kusura bakmayin fakat kari koca tencere kapaksiniz. Tek o yavruya aciyorum ben acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…