- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Avrelnisan
-
Ee nasil geciniyosunuz ?Yok malesef esim oyle degil dusun zaten calismiyor bu oyun yuzunden artik disari bille cikmiyir sabah aksam oynuyor
Neden kelime kelime alıntılıyorsunuz anlamadım?Lanet gelsin valla cok kotu herkes bagimlisi olmus şahsen esimle cok kotuyuz bu oyun yuzunden
Oncelikle bunu benm esimde oynuyo hatta oynarken bende izliyorum asla birini bulma falan yok oyle bi oyun degil icin ferah olsunSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Ya oynama firsatim olmuyo evim henuz ayri degil kaynanam gille oturyorum temizliktir yemektir derken aksam oluyor gecede uyuyorum birde bana izin vermiyor bir iki kere dedim oynicam kizdi kaşlari catiyor
Sitedeki hanımların Pubg nefreti ne anlamıyorum ya :)
Siz de oynayın birlikte keyfini çıkarın.
Sanirim bebegi warmış ve eşi istemiyormus oynamasini..
Benim eşimde oynuyor ama kendisi hiç ses açmaz hatta tüm sesleri kapatır kendi oynar ama eve geldiği zaman oyun oynadığında sinir oluyordum işi dolayısıyla gün içinde oynayamıyor zaten akşamları benimle konuşsun tv izleyelim vakit geçirelim istiyordum baktım silmeyecek bende yüklüyorum oyunu dedim erkekler var dedi kızdı erkek ismiyle açarım kimseyle oynamam bari beraber oynarız dedim mecburen kabul etti artık akşamları beraber oynuyoruz hatta birbirimiz yüzünden ölürsek kavga ediyoruz :)) evet çok kötü bağımlılık yapan bir oyun eşine oyun oyna ama ses açma de kabul etmiyorsa sende oyna benim şuan bebeğim yok ama olduğunda ne benim ne onun oynamasına izin vermem. Eğer eşin inat ettiyse farklı yollar bulmaya çalış akşamları yapabileceğiniz bişeyler bul uzun sezonlu kısa bölümlü yabancı güzel film ler var onları araştır konusu ilgisini çekebilecek bişey bul onunla vakit geçirin. Birde erkek milleti asla bizim gibi düşünmüyor üstüne inat edip daha fazla oynar ılımlı yaklaş gerçekten üzüldüğünü ifade et bebeğinizin olacağını hayatın oyundan ibaret olmadığını göstermeye çalış. Biz şuan oynarken keyif alıyoruz ama bu evde huzursuzluk yaratacaksa kesinlikle oynanmamalı. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre yaklaşın kazanan siz olursunuz eminim.Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
yaratacaksa
bagimli
Hayir tabiki bu o oyun yuzunde cikip iste aramiyor onada ayri sinir oluyorum zaten annesine hep diyorum olmaz boyle gidip calissin bunedir cocuk gibi oyun oynuyor kimseyi dinlemiyor
tencere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?