- Konu Sahibi Avrelnisan
-
Ama o evin kucugu onlarda adet en kucuk kim kalirsa ev ayrimi olmaz mıs ve evlenmeden once isi vardi tartisma yasandi is yerinde cikti issiz kaldi
Benim esimde kafayi yemis durumda baktim sildiremiyorum yukledm bende birlikte oynuyoruz:)Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Vallaha durum bizdede aynı sabah 4 e kadar oynuyor. Bende 2 buçuk aylık hamileyim. Eşim 1 buçuk 2 aydır işsiz ama umrunda değil ben hamile halimle heryere basvurdum iş görüşmelerine gidiyorum ama o oyun oynuyo bende bıktım artık. Buna ayırdığın vakti iş için ayirsanda bebeğimize gelecek düşünsek diyorum ama nafile. Allah yardımcımız olsun.
oyun bağımlı ediyorSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Pubg maalesef bağımlılık yapıyor bend ebir kaç Defa oynadım bir kaç Defa derken sonra sabahlara kadar sürmeye başladı rüyalarımda bile Savaşıyordum kollarım uyuştu oynamaktan ablamla oynuyorduk bazen sonra yeter sanırım bırakmam lazım dedim çok Kötü bağımlılık yapıyor o oyunSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
annemlerde
Ama sonucta tek annesi var butun kayinlarim gorumcelerim evli buda annemi birakamam dedi tek basina olunca mecbur kabul ettim
geciniyosunuz
gectim
yegeninde nasıl tanışmış anlamadım. her oyunda farklı kişilerle giriyosun oyuna. ha bu kız sesi duydukça ekleyip sürekli onlarla bi takımda oynayıp samimiyet kurduysa ayrı ama eşinde bunu yapacak kadar karaktersizse zaten boşa gitsin. ama bak sana öneri veriyoruz sende indir telefonuna oynayın birlikte seninde kafan rahat etsin olsun bitsin zamanla sıkılır merak etmeYa kizlarin sesi geldi mi tahamul edemiyorum gecen yegeni geldi bana dedi ki yenge valla ben iki kisiyle simdiden tanistm cok huzursuzum ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?