Ya arkadaşlar bana bi akil verin ne olur ne yapmam lazim

Oyun da bir bagimlilik. Bunun icin universite hastanelerinde bolumler acildi artik. Bu kadar cok oynamasi hic normal degil. Yardim alin derim.

Bence takılmayın siz üstüne gittikçe o inada bindirir.o oyun çok bağımlı yapıyor oynamama yaşı 5 den başlıyor malesef.elbet skilicak oyundan.yokmus gibide davranmayın.esiniz oyun oynarken siz de kendinize bi uğraş bulun mesela

Ama o evin kucugu onlarda adet en kucuk kim kalirsa ev ayrimi olmaz mıs ve evlenmeden once isi vardi tartisma yasandi is yerinde cikti issiz kaldi

Her adet mecbur degil yapilmaya. Sizinde isinize geldi sanirim. Tatli, sirin gelin oynamak istediniz ve olmadi. Ne kadardir taniyordunuz esinizi evlenmeden önce?

Bu isi sadece rest cekmek ile cözebilirsiniz. Yani "sen is buluncaya kadar annemlerde kalacam, gerekirse bu bosanmaya kadar bile gider" diyerek restinizi cekin. Sonucta birinin annesinin yaninda kalacaksaniz, kendi annenizin yaninda kalin derim ben.

Benim esimde kafayi yemis durumda baktim sildiremiyorum yukledm bende birlikte oynuyoruz:)

Vallaha durum bizdede aynı sabah 4 e kadar oynuyor. Bende 2 buçuk aylık hamileyim. Eşim 1 buçuk 2 aydır işsiz ama umrunda değil ben hamile halimle heryere basvurdum iş görüşmelerine gidiyorum ama o oyun oynuyo bende bıktım artık. Buna ayırdığın vakti iş için ayirsanda bebeğimize gelecek düşünsek diyorum ama nafile. Allah yardımcımız olsun.

Ocagimiza incir agaci diken oyun papciiii . Bizde hergun tartisiyoruz. Kizlarin sesini duydukca cildiriyorum

ahh yaa . Allah yardimciniz olsun

oyun bağımlı ediyor
ben de erkek arkadaşım da sabah akşam oynuyoruz.
tek eğlencesi buysa bence çok karışmayın. kahvede orda burda gezmiyor en azından gözünüzün önünde hep.
kızlarla oynamasına laf yapabilirsiniz
gitsin erkeklerle oynasın ölmez

Pubg maalesef bağımlılık yapıyor bend ebir kaç Defa oynadım bir kaç Defa derken sonra sabahlara kadar sürmeye başladı rüyalarımda bile Savaşıyordum kollarım uyuştu oynamaktan ablamla oynuyorduk bazen sonra yeter sanırım bırakmam lazım dedim çok Kötü bağımlılık yapıyor o oyun

Bizde oynuyoruz ayni takima falan giriyoruz kizimda 15 tatilde oynuyordu takim oyunu o seslere takilma ama tabi sabaha kadar oynamasi hatali

Ama sonucta tek annesi var butun kayinlarim gorumcelerim evli buda annemi birakamam dedi tek basina olunca mecbur kabul ettim

Annesi tek basina olunca ne oluyor? Hayat bu, esin ile paylasirsin, evlatlarin ile degil.

Hicbirseye mecbur degildin. "Annene yakin oturalim, ama ayri oturalim" da diyebilirdin. Hadi herseyi gectim, bu durumda hamile kalmak nedir? Dogum kontrolü denilen birsey var. Eve para girmiyor, o yavruya ne yemek vereceksiniz?

Hanımlar merakımdan soruyorum; oyunun neyi bağımlılık yapıyor, nasıl yapıyor? Yıllardır, ateri, pc, playstationda bir çok pubg benzeri oyun oynamışımdır. Çok kez bilgisayarda online oyun oynadım. Şuan arada sırada Pubg de oynuyorum ama öyle çok pis fena bağımlılık yapıyor falan demeniz tuhaf geliyor. Neyine kapılıyorsunuz bu kadar? Online savaş oyunu işte. Çok enteresan bir yanı yok. Belki de psikolojik olarak bağlanıyorsunuz. Sonuçta şiddet içeren bir oyun, gerçek olmasa da birilerini öldürebiliyor, üzerine mermi yağdırılabiliyor ve farkında olmadan bundan zevk alınıyor olunabilir.

Eşim şuan yanımda.
Konuyu ona okudum.
Bi de ekledim , eğer oyun bağımlısı falan olayım dersen , teli gırtlağına sokarım
En sinir oldgm şey kocamın elinde telefonu 2-3dakikadan fazla görmek.
Bence misilleme yapın.eşinizi ihmal edin.sorarsada ; sen ilgisiz olunca bende soğumaya başlıyorum pek bişey bekleme artık benden deyin.

Bende erkek arkadasimda oynuyoruz kimi zaman o kizlara denk gelebiliyor bende erkeklere ama alt tarafi oyun yani kimse kiz/erkek bulurum diye girmiyor zaten. Bence beraber oynayin hem kendiniz gorur ikna olursunuz hemde birlikte zaman gecirirsiniz.

Ne yalan soyliyim bende cok oynuyorum ama kimseyle sesli gorusmem. Bayan oldugumu bilmezler..

Esinize tatli dille anlatsaniz, suan ilgiye ihtiyac duydugunuzun ve bebeginizin gelisimini birlite arastirin bilgi edinin. Kisaca onu mesgul edicek seyler uretin

Ya kizlarin sesi geldi mi tahamul edemiyorum gecen yegeni geldi bana dedi ki yenge valla ben iki kisiyle simdiden tanistm cok huzursuzum ne yapacam bilmiyorum
yegeninde nasıl tanışmış anlamadım. her oyunda farklı kişilerle giriyosun oyuna. ha bu kız sesi duydukça ekleyip sürekli onlarla bi takımda oynayıp samimiyet kurduysa ayrı ama eşinde bunu yapacak kadar karaktersizse zaten boşa gitsin. ama bak sana öneri veriyoruz sende indir telefonuna oynayın birlikte seninde kafan rahat etsin olsun bitsin zamanla sıkılır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…