- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi Avrelnisan
-
benimki de internet kafeye gitti 1-25 kere sonra utandı galiba gitmediBenimki internet kafeye gidiyo bilgisayarimiz o oyunu acmak icin yeterli degil. Gece 2de geliyo eveyani tek keyfi o yuzden kizmiyorum ama banada vakit ayirip gonlumu aliyo dedigim gibi. Sende oynasan keske
aynı biz işteBenim eşimde oynuyor ama kendisi hiç ses açmaz hatta tüm sesleri kapatır kendi oynar ama eve geldiği zaman oyun oynadığında sinir oluyordum işi dolayısıyla gün içinde oynayamıyor zaten akşamları benimle konuşsun tv izleyelim vakit geçirelim istiyordum baktım silmeyecek bende yüklüyorum oyunu dedim erkekler var dedi kızdı erkek ismiyle açarım kimseyle oynamam bari beraber oynarız dedim mecburen kabul etti artık akşamları beraber oynuyoruz hatta birbirimiz yüzünden ölürsek kavga ediyoruz :)) evet çok kötü bağımlılık yapan bir oyun eşine oyun oyna ama ses açma de kabul etmiyorsa sende oyna benim şuan bebeğim yok ama olduğunda ne benim ne onun oynamasına izin vermem. Eğer eşin inat ettiyse farklı yollar bulmaya çalış akşamları yapabileceğiniz bişeyler bul uzun sezonlu kısa bölümlü yabancı güzel film ler var onları araştır konusu ilgisini çekebilecek bişey bul onunla vakit geçirin. Birde erkek milleti asla bizim gibi düşünmüyor üstüne inat edip daha fazla oynar ılımlı yaklaş gerçekten üzüldüğünü ifade et bebeğinizin olacağını hayatın oyundan ibaret olmadığını göstermeye çalış. Biz şuan oynarken keyif alıyoruz ama bu evde huzursuzluk yaratacaksa kesinlikle oynanmamalı. Eşinizi en iyi siz tanırsınız ona göre yaklaşın kazanan siz olursunuz eminim.
Sanirim olayda konu sahibinin esinin, oyun oynamasindan ziyade daha buyuk problemleri var .Yani kimse bu bolume yorum yapmamis sizden baska dikkatimi cekti. Bir de ben takildim.Annesi tek basina olunca ne oluyor? Hayat bu, esin ile paylasirsin, evlatlarin ile degil.
Hicbirseye mecbur degildin. "Annene yakin oturalim, ama ayri oturalim" da diyebilirdin. Hadi herseyi gectim, bu durumda hamile kalmak nedir? Dogum kontrolü denilen birsey var. Eve para girmiyor, o yavruya ne yemek vereceksiniz?
Yani ne diyecegimi bilemiyorum, kirmadan yorum yapmak istiyorum. Adam calismiyor, hicbir cabasi da yok ustelik. Siz hamilesiniz, o yasli kadinin maasiyla geciniyorsunuz ve esiniz bundan gocunmuyor bile. Isine bile geliyor. Tek derdiniz oyunda ki kadin sesleri mi? Adam resmen bagimli olmus ve calismiyor is dahi arayamiyor bu sebeple. Evet oynanir eminim cokda keyiflidir ama hersey dozunda olmali.insanlar sorumlulukkarini yerine getirir kalan vakitlerini o sekilde degerlendirir ona bisey diyemem. Kayinvaldem beni kimseye muhtac etmez demek ya! Buna zaten yorum bile yapmiycam. Saglikla kucaginiza alin bebeginizi.Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Bend eoynuyorum gercekten sabaha kadar oynancak kadar guzel bi oyun. Esimde oynuyo söyle bisey deneyebilirsiniz eger isterseniz siz ikiniz takim olun öyle oynayin :) ama tabiki oynamak istemezseniz de kizlarla takim olmasini yasaklayin ben öyle yaptim. Zaten cogu erkek oyundakilerin erkeklerle takim olsun. Ya da tek basina oynama secenegi var o sekilde oynasin üzmesin sizi lütfen hamilesiniz bide.Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Oyunu biz de oynuyoruz eşimle ama tabiki sabaha kadar oynamıyoruz ertesi gün işimiz gücümüz var çünkü.. Normal hayatımızın akışında 1--2 saat maksimum dizi film izlemek gibi bi aktivite bizim için, arkadaşlarımızla birlikte falan oynuyoruz hatta etrafımdaki herkes oynuyo nerdeyse gayet de keyifli bi oyun siz de deneyin benceSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
Bu ne sacma seymis nerden uyduruyolar boyle adetleri anlamiyorum yaAma o evin kucugu onlarda adet en kucuk kim kalirsa ev ayrimi olmaz mıs ve evlenmeden once isi vardi tartisma yasandi is yerinde cikti issiz kaldi
Benimki parayi buldugu gibi bilgisayar toplicakbenimki de internet kafeye gitti 1-25 kere sonra utandı galiba gitmedievde bilgisayardan oynuyyo yetmiyo hızı bilgisayarın bende telefondan oynuyorum o da akıcı olmuyor en güzeli oyun bilgisayarı almak ama o bütçe nerdee
Benim esimde oynuyor ama erkeklerle herhangi bir kizla oynadigini duyarsam kirarim telefonunu diye uyardim bende gelemem oyle seylere tavrinizi koyun bence oturup uzulmekle halolmazSimdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
indir bakalım nolcakmış. klanlarına alsınlar seniSoyledim sıkıyorsa indir oyna dedi
görmemiştim
klanlarına
böyle evlilik mi olur bilemedim inanınKorkuyorum inanin oyle sinirliki indirmeye cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?