Ya arkadaşlar bana bi akil verin ne olur ne yapmam lazim

Benimki internet kafeye gidiyo bilgisayarimiz o oyunu acmak icin yeterli degil. Gece 2de geliyo eve yani tek keyfi o yuzden kizmiyorum ama banada vakit ayirip gonlumu aliyo dedigim gibi. Sende oynasan keske
benimki de internet kafeye gitti 1-25 kere sonra utandı galiba gitmedi evde bilgisayardan oynuyyo yetmiyo hızı bilgisayarın bende telefondan oynuyorum o da akıcı olmuyor en güzeli oyun bilgisayarı almak ama o bütçe nerdee

aynı biz işte

Sanirim olayda konu sahibinin esinin, oyun oynamasindan ziyade daha buyuk problemleri var .Yani kimse bu bolume yorum yapmamis sizden baska dikkatimi cekti. Bir de ben takildim.

Yani ne diyecegimi bilemiyorum, kirmadan yorum yapmak istiyorum. Adam calismiyor, hicbir cabasi da yok ustelik. Siz hamilesiniz, o yasli kadinin maasiyla geciniyorsunuz ve esiniz bundan gocunmuyor bile. Isine bile geliyor. Tek derdiniz oyunda ki kadin sesleri mi? Adam resmen bagimli olmus ve calismiyor is dahi arayamiyor bu sebeple. Evet oynanir eminim cokda keyiflidir ama hersey dozunda olmali.insanlar sorumlulukkarini yerine getirir kalan vakitlerini o sekilde degerlendirir ona bisey diyemem. Kayinvaldem beni kimseye muhtac etmez demek ya! Buna zaten yorum bile yapmiycam. Saglikla kucaginiza alin bebeginizi.

Bend eoynuyorum gercekten sabaha kadar oynancak kadar guzel bi oyun. Esimde oynuyo söyle bisey deneyebilirsiniz eger isterseniz siz ikiniz takim olun öyle oynayin :) ama tabiki oynamak istemezseniz de kizlarla takim olmasini yasaklayin ben öyle yaptim. Zaten cogu erkek oyundakilerin erkeklerle takim olsun. Ya da tek basina oynama secenegi var o sekilde oynasin üzmesin sizi lütfen hamilesiniz bide.

Ben olsam.... Ya nedir bu senin günlerdir beni ve bebeğimizi bile üzebileceğin oyun bende merak ettim. Kurayım da oynayayım der. Tavrına bakardım Hayır kurma oynama derse şüphe duyar. Ama sen oynuyorsun Senin yapabildiğin birşeyi ben de yapabilirim derdim. Bu aşamada seninkinin tepkisi çok sert olursa tartışma. Sen ne dersen o aşkım tamam oynamam seni izlerim o zaman de. Sessiz kal. O oynarken onla izle. Beraber vakit geçiriyoruz işte falan dersin. Sen gelmezsen ben gelir seni izlerim falan. Ha tepkisi normalse tartışma çıkmaz ise Bende kurar oynardım. Tepkisi ortaya çıkardı zaten.

Eşinle birlikte oyna bende çok kızıyordum sırf o gıcık olsun diye oyunu indirdim yaklaşık 6aydır birlikte oynuyoruz bağımlılık yaptığı doğru

Oyunu biz de oynuyoruz eşimle ama tabiki sabaha kadar oynamıyoruz ertesi gün işimiz gücümüz var çünkü.. Normal hayatımızın akışında 1--2 saat maksimum dizi film izlemek gibi bi aktivite bizim için, arkadaşlarımızla birlikte falan oynuyoruz hatta etrafımdaki herkes oynuyo nerdeyse gayet de keyifli bi oyun siz de deneyin bence

Benimki parayi buldugu gibi bilgisayar toplicak yok utanmaz aslaaa surekli internet kafede

Bende eşimin whatsabında okumuştum erkek arkadaşı indir oynayalım falan demişti benimkide ne isim var yazmış ben şanslıyım sanırım cok sinir bozucu neden dinlemiyor sizi o derece bağomlı olmuş

Benim esimde oynuyor ama erkeklerle herhangi bir kizla oynadigini duyarsam kirarim telefonunu diye uyardim bende gelemem oyle seylere tavrinizi koyun bence oturup uzulmekle halolmaz

Merhaba. Öncelikle Allah kolaylık versin. Sizi en iyi anlayacak insanlardan biriyim. Dün okudum. Yorum yazmak için uye oldum. Sen de oyna, eşlik et, ne var bunda sadece bir hobi diyenler olmuş. Bu denilen herkes için geçerli olmuyor maalesef. Yani herkes bağımlı değildir Çok oynuyor olabilir sizin eşiniz vs Ama bağımlı değildir belki. Ama hepsi birer bağımlı adayı bence. Onun dışında şunu söylemek isterim bağımlı insana tedaviden başka bir şey kar etmez. Ben ilk başlarda seni değiştirmek istemiyorum. Sana bırak diyemem. Sen istemedikçe bırakamazsın. Ve ben dedim diye bırakmamanın da bir anlamı yok demiştim. Evet öyle bir saflık yapmıştım. Ben ne bileyim oyun illeti böyle bir şey. Hayatımda görmemiştim. İki buçuk yıldır evliyim. Kavgasız ayımız geçmedi. Napacam ben de bilmiyorum Tek bildiğim öyle herkes için masum zararsız diyemeyiz. Terk edin eşinizi diyemem. Şunu yapın böyle taktik yapın diyemem. En mantıklı ve zararsız çözüm yolu tedavi. Sevgilerle. Allah yardımcımız olsun

Allah razi olsun canim elimden geleni yapiyorum bos ve gercekten bu oyun yzunden beni cok kirmaya basladi kulaklik takiyor dun kullakligini ariyordu bullamadi bana bagirdi cagirdi bende sert cikiştim dunden beri kavgaliyiz ve ben bikere bende indricm oyncam dedim sıkiyorsa indir oyna dedi ne yapacm inanin bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…