ya bana da olursa

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Kızlar panikteyim biraz.
Yakın arkadaşım 31 yaşında. Sağlıklı bir ilişkisi olmuyor yillardir. Ben 25 yaşındayım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Arkadaşıma çok üzülüyorum. Aynısı ya başıma gelirse diye çok korkuyorum. Gelir mı ki ya ? Ya birkac kez sevdiğim insanların başkasını sevdiğini öğrendim. Platonikligi çok deli yaşamadım. Kendi psikilojimi düzeltmek için hemen o adamdan soğumaya zorladım kendimi. Nitekim soğudum da. Ama birkaç kez öyle olunca üstelik kilo da aldım. Hepten özgüvenimi yitirdim galiba bu konularda. Yakınimdaki arkadaşım da öyle olunca Allah dedim ben de öyle olucam herhalde. Demek istediğim evlenmemesi değil. Hayatında düzgün bir ilişki tutturamamis olması. Ay diyorum ,5 sene sonra ya ben de dikis tutturamamis olursam napicam. Kardeşim de yok benim bir başıma yaslanır ölürüm herhalde :KK43:
Açıkçası moral istiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Ufacık çocuklar sevgili buluyor ben bir başıma kuruycam galiba :KK70:

Dış görünüşüne takılma, kilo vermen diyet ve sporuna bakar.
Hiç sevgilisi olmayan insanlara çok özeniyorum :) Sevgili bir taraftan tecrübe katıyor, diğer taraftan zaman kaybı, her yeni gelen senden bir şeyler eksiltiyor.
İnşallah hayatına girecek olan senin için en hayırlısı olur.

Haklısınız kızlar , ben genel olarak panik bir insanım. 5 sene sonrası için bile panik yapabiliyorum. Beni uzecekse tabiki olmasın ama başkaları seviniyorsa ben de sevineyim :D kilo vermek için de hiç çabam yok. Fark etmeden depresyona mı girdim acaba ben ya. Kendimi bazen çok yalnız hissediyorum. İlişki mi istiyorum yoksa yalnız kalmamak mi bilmiyorum

Kötü amaçla yazmıyorum ama yorumlarınızdan bunu takmayan bir üye olduğunuzu düşünmüştüm :) ufacık çocuklar dediğiniz kişiler de ciddi ilişkiler yaşamıyor neticede onlardan dem vurmak biraz anlamsız. Sırf ilişki yaşamayı da kötülemek için demiyorum ama "bunu dediğimde de çok ayıplayan kızan üyeler var" çevremde sevilmediği halde ilişkiyi sürdüren iki kız var yara bandı olmuşlar yani. Böyle olmayı da istemezsiniz diye umuyorum :)

Yukaridaki yorumlara katiliyorum.

Yipratici uzucu sorunlu uzun iliski olacagina adam akilli olsun dogru kisi olsun gec olsun daha iyi.

9 yil flort edip nisanliyken sorun yasayip seviyeyi yerlere dusurup cok kotu bir bicimde ayrilanlarda biliyorum. 1 yilda tanisip sorunsuz evlenip dogru insani bulanda.

Hangisi daha iyi sizce?

Derler ya gec olsun guc olmasin.

Insallah dogru insani bulursunuz onemli olan o.

Spora falan gidebilirsiniz aslında:) hem fazlalıklardan kurtulursunuz hemde yeni bir ortam, yeni yüzler, yeni başlangıçlar... Neden olmasın? Ama lütfen panik yapmayın, daha 25siniz yaa... Arkadaşınız şimdiye kadar doğru insanla karşılaşmadıysa, siz de karşılaşmayacaksınız diye bir kaide mi var? Hem arkadaşınız içinde geç değil bence...

Kötü amaçla yazmıyorum ama yorumlarınızdan bunu takmayan bir üye olduğunuzu düşünmüştüm :) ufacık çocuklar dediğiniz kişiler de ciddi ilişkiler yaşamıyor neticede onlardan dem vurmak biraz anlamsız. Sırf ilişki yaşamayı da kötülemek için demiyorum ama "bunu dediğimde de çok ayıplayan kızan üyeler var" çevremde sevilmediği halde ilişkiyi sürdüren iki kız var yara bandı olmuşlar yani. Böyle olmayı da istemezsiniz diye umuyorum :)
Ben de takmadigimi düşünüyordum. Umutluydum yani olur herhalde benim falan diyordum. Arkadaşımın bu kaçıncı oldu. Çok derinden mı hissettim noldu anlamadım. Bir korktum anlatamam. Kimsesiz mı kalicam falan diye korktum. Bakıyorum çevreme. Kızlar citipiti pek güzeller. Ben dombili olmuşum, gidim bile çıkmış. Beni kim napsin halaya benzemisim dedim geçen gün. Hakikaten ya beni kim napsin bu halde kendimi kendim beğenmedim :D

Yukaridaki yorumlara katiliyorum.

Yipratici uzucu sorunlu uzun iliski olacagina adam akilli olsun dogru kisi olsun gec olsun daha iyi.

9 yil flort edip nisanliyken sorun yasayip seviyeyi yerlere dusurup cok kotu bir bicimde ayrilanlarda biliyorum. 1 yilda tanisip sorunsuz evlenip dogru insani bulanda.

Hangisi daha iyi sizce?

Derler ya gec olsun guc olmasin.

Insallah dogru insani bulursunuz onemli olan o.
Ben de çok kötü bir ilişki yaşadım. Öyle olacağına olmasın. Ama güzel olsun :) ya ben sanırım biraz ozsaygimi zedeledim. Kilo aldım evdeydim bir süredir. Bunlar mı tetikledi bilemedim. Bir de kardeşim yok benim. Bazen çok istiyorum kardeş vs olsaydı ne güzel olurdu diye.yalnizliktan mı oluyor bilemedim.

Ben de takmadigimi düşünüyordum. Umutluydum yani olur herhalde benim falan diyordum. Arkadaşımın bu kaçıncı oldu. Çok derinden mı hissettim noldu anlamadım. Bir korktum anlatamam. Kimsesiz mı kalicam falan diye korktum. Bakıyorum çevreme. Kızlar citipiti pek güzeller. Ben dombili olmuşum, gidim bile çıkmış. Beni kim napsin halaya benzemisim dedim geçen gün. Hakikaten ya beni kim napsin bu halde kendimi kendim beğenmedim :KK70:
Yok ya böyle de düşünmeyin. Bahtınız güzel olsun güzel kızları da üzen hanzolar var :(

Nasip işi bunlar.. bende kemoterapi görürken ölücem ben galiba derdim simdi evliyim yaşıyorum :))) eee kilo desen zaten verilir... Çok takılma böyle şeylere nasibin gelir bulur seni bir gün.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Kiloyu veremedim yillardir . Hem rahatsızım kilodan hem veremiyorum hayret bişey yani. O doğru mu ya nasip işi dimi bu ?

Spora falan gidebilirsiniz aslında:) hem fazlalıklardan kurtulursunuz hemde yeni bir ortam, yeni yüzler, yeni başlangıçlar... Neden olmasın? Ama lütfen panik yapmayın, daha 25siniz yaa... Arkadaşınız şimdiye kadar doğru insanla karşılaşmadıysa, siz de karşılaşmayacaksınız diye bir kaide mi var? Hem arkadaşınız içinde geç değil bence...
Sporu ben de düşünüyorum eve çok uzak spor salonları. Ama mecbur gidicem gibi :) arkadaşımın adı benle aynı yaşadıklarımız benzer olunca ben de onla aynı olacakmisim gibi geliyor. Bu kadar benzerlik korkutuyor beni

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? Kiloyu veremedim yillardir . Hem rahatsızım kilodan hem veremiyorum hayret bişey yani. O doğru mu ya nasip işi dimi bu ?
Çok şükür iyiyim tabi 5 yıl geçti üstünden :) kiloyu diyetisyen eşliğinde verebilirsin ayrıca spor salonunda da yardımcı oluyorlar yeter ki iste.. kesinlikle nasip işi ben terapi görürken hayatıma eşim girdi 3 sene sonra da evlendik olunca oluyor yani herkesin bir dönüm noktası vardır . Daha 25indesin yaşa hayatını ;)

Dış görünüşüne takılma, kilo vermen diyet ve sporuna bakar.
Hiç sevgilisi olmayan insanlara çok özeniyorum :) Sevgili bir taraftan tecrübe katıyor, diğer taraftan zaman kaybı, her yeni gelen senden bir şeyler eksiltiyor.
İnşallah hayatına girecek olan senin için en hayırlısı olur.
Amin tesekkur ederim :)

Bu işler nasip kısmet işi..
kısmetse gelir bagdattan yemenden kısmet değilse ne gelir elden‏ diye bir söz var ya çok doğru..
Evlenmiş olmak için evlenilmez..
Zamana birak üzülme,sıkılma,bekleme..
Kısmet mı kişinin kendisine mı bağlı tam bilemedim inşallah iyi olur. Ben de beklemek istemiyorum basarabilsem :) tesekkur ederim

Back
X