ya bana da olursa

Gel Ingiltere'ye burdan oraya geceriz. :KK53:
Oo İngiliz oğlanlar kulağa çok hoş geliyor. Ben kesin orda da yalnız kalırım. İbrahim tatlisesin inşaat önünde yeri çöküp kuru ekmek yediği sahnedeki gibi bakarım oglanalra anca iç çekerim. Ama hazırda biri varsa gelirim ahaha :D

Yüz yogası defne samyeli yapiyomus. Dudak da dolgunlastiriyomus :KK70: benim üst dudak ince de o yüzden :KK70:
Bu kanitlanmis birseymis dudaklari ince olanlar daha sinirli dururmua her zaman. Bence hafif dolguda yaptirabiljrsin benim o kadar dogal duruyorki sukurler olsun fizigim de is yok ama yizden kurtariyorm o da bi kac dedimya estetik ama kimse anlamiyor hahahha kocam bile.o kadar oper hic anlamadi sende yaptirablirsin dolgu

Bu kanitlanmis birseymis dudaklari ince olanlar daha sinirli dururmua her zaman. Bence hafif dolguda yaptirabiljrsin benim o kadar dogal duruyorki sukurler olsun fizigim de is yok ama yizden kurtariyorm o da bi kac dedimya estetik ama kimse anlamiyor hahahha kocam bile.o kadar oper hic anlamadi sende yaptirablirsin dolgu
Ben istiyorum ama geçenlerde bir kızın dudağı bi değişik oldu ya korkuyorum. Özelden doktor ismi öğrenebilir miyim :))

Kızlar panikteyim biraz.
Yakın arkadaşım 31 yaşında. Sağlıklı bir ilişkisi olmuyor yillardir. Ben 25 yaşındayım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Arkadaşıma çok üzülüyorum. Aynısı ya başıma gelirse diye çok korkuyorum. Gelir mı ki ya ? Ya birkac kez sevdiğim insanların başkasını sevdiğini öğrendim. Platonikligi çok deli yaşamadım. Kendi psikilojimi düzeltmek için hemen o adamdan soğumaya zorladım kendimi. Nitekim soğudum da. Ama birkaç kez öyle olunca üstelik kilo da aldım. Hepten özgüvenimi yitirdim galiba bu konularda. Yakınimdaki arkadaşım da öyle olunca Allah dedim ben de öyle olucam herhalde. Demek istediğim evlenmemesi değil. Hayatında düzgün bir ilişki tutturamamis olması. Ay diyorum ,5 sene sonra ya ben de dikis tutturamamis olursam napicam. Kardeşim de yok benim bir başıma yaslanır ölürüm herhalde :KK43:
Açıkçası moral istiyorum valla ne yalan söyleyeyim. Ufacık çocuklar sevgili buluyor ben bir başıma kuruycam galiba :KK70:
Bu yaslardan sonra sevgili bulmak daha zor gibi geliyor bana ama nasip isleri hiiiccc belli olmaz
Sadece kendini kapatma iliskilere acik ol

Back
X