Ya ben çok safım ya karşımdaki ler umursuz

saf bi insan değilim her şeyin farkındayım ama onlar aşırı umursuz ve düşünceli değiller
Sen kendini düşünmüyorsun ki onlar da seni düşünsün herşeye ragmen yine gidiyorsun baksana insanlardan düşünceli olmalarını bekleme bence sonuçta İnsanoglu nankör bi varlık

Sen kendini düşünmüyorsun ki onlar da seni düşünsün herşeye ragmen yine gidiyorsun baksana insanlardan düşünceli olmalarını bekleme bence sonuçta İnsanoglu nankör bi varlık
Eltimde benim doğumuma gelmişti çünkü ben o yüzden gitmek istedim

Hata sizde. Eşinizde adammış sizi kullandırmak istememiş

5. çocuğunu doğurana asla yardıma gitmemm

Ben götürmem kurban olsunlar sana

Ay bu hal tavır bana çok tanıdık geldi. Babaannem yıllarca anneme eziyet etmiş. Babam anneme bırak gitme falan dermiş annem sürekli işte büyüktür dedim iyi niyetliyim her seferinde ben özür diledim diye anlatır. Ben bunları dinledikçe anneme çok kızıyorum. Kocan mis gibi arkanda ne diye kendini bu kadar ezdiriyorsun. İyi niyet de bir yere kadar hanımefendi kendinizi kullantırtmayın lütfen

Keşke eşini dinleseydin değerini düşürüyorsun tipki benim ailem gibi saf derler kullanırlar olsun ben iyilik yapiyorum dersin ama bu kullanıldığın gerçegini değiştirmez.

siz bunu Allah rızası için yapmışsınız, düşman bile olsa yardıma muhtaç birisi ortada bırakılmaz. Belli ki kimse gitmemiş, zaten eltiniz de sizin doğumuzda yardım etmiş. Teşekküre takılmayın, yorgunluktan düşünememiştir. Kimse görmese Allah görüyor. Tatlıyı da verin ama yanında fazla kalmayın. Eşinizi bir daha arada bırakmayın, sizi gerçekten düşünen o.

Bence küçük bebeğe kıyamamışsın Allah katında alırsın görürsün mükafatını. Boşver üzülme, iyilik yap denize at balık bilmezse Hâlik bilir demişler.

Senin kadar hassas olmayan kişilerden uzak dur tatlı götür i ikram

Ailesinin size göstermediği değeri ve saygıyı eşiniz size gösteriyor Kadir kıymet biliyor anlaşılan sizde bu çabasını boşa çıkarmayın sizi takdir ettim çirkef ve sizin deyişinizle umursuz değilsiniz 5.gelince herkesin devreleri yanmıştır aman siz arada kaynamayın elinizden geleni yapmışsınız tatlıyıda görümce kv yapsın

evet hiç iyi değildi zaten ondan diyemedi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…