İş tehlikeye girecek diye tersleyemiyor ne demek ? Gecenin 3 nde teli niye actiriyorsun onu da anlamadim.Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır yoktum, biraz olsun görümcem ile sorunları yoluna koyduğum için daha doğrusu o nişanlanıp kendi hayatına odaklandığı için biraz rahattım.
Eski konumda nişanlıma İstanbul'dan iş teklifi var demiştim, nişanlım kabul etti ve İstanbul'a taşındı, akabinde bende onun peşinden 2 hafta içerisinde taşındım. Burada öğrenciyken yaşadığım öğrenci evim vardı.
Arkadaşlarım falan burada hala, onların yanına yerleştim ben de. İş arayışım devam ediyor, masraflarımı ailem karşılıyor gönderiyor nişanlım değil, soran olursa diye açıklıyorum her detayı.
Arada da nişanlımda kalıyorum onunlayım hafta da bir kaç gün. Neyse benim derdim şu, nişanlım büyük kurumsal bir şirkette orta derecede yönetici pozisyonunda. En üst dereceye yükselme ihtimali çok çok fazla en üst düzey yönetici yaş bakımından biraz büyük ve yakında emekli olacak, yerine nişanlımı düşünüyorlar. Zaten yaşadığımız yerdeki şirketten İstanbul'daki şirkete bu sebeple çağrıldı neyse. Üst düzey yöneticinin bir kızı var 27 yaşlarında (ben 24,nişanlım 35) çok çok güzel bir kız, Allah sahibine bağışlasın ama kızın niyeti nişanlımı sahiplenmek. Nişanlı olduğunu falan biliyor ama ona rağmen her gece whatsapptan
yazıyor, kıskançlıktan deliriyorum nişanlım da farkında mesafeli olmaya çalışıyor ama rest çekip tersleyemez üst düzey yöneticinin kızı neticede kendi yükselmesi tehlikeye girecek o yüzden engelleyemiyor silemiyor tersleyemiyor sadece mesafesini koruyup sık sık benden bahsediyor. Mesela geçen nişanlımı aradı saat gece 12 ye geliyor, açtım nişanlımı sordu, müsait değil dedim tamam müsait olunca dönsün dedi kapattı, cevap veremedim ne dicem ağzını yırtarım normal biri olsa ama yırtamam nişanlım aşırı hevesli yani ne yapabilirim bilmiyorum.
Kızın babası da farkında nişanlıma kızım sana emanet seni çok seviyor arkadaş olarak benimsedi eheheh falan yapıyor, e nişanlım şikayetçiyim diyemiyor ne diyecek ağzını açsa mimlendi gitti işi yani. Ayni şekilde uyuyoruz gece saat 3, kız aradı kavga kıyamet koptu ve ne dicek aç bakalım dedim açtı, kız sarhoş x mekandayım beni al dedi ve kapattı, yine bir kavga bir kıyamet, nişanlım gideyim bu saatte yardim istedi moduna girdi bende o sıra direk babasını aradım ve telefonu nişanlıma verdim. Nişanlım x bey kızınız aradı böyle böyle diye, adam demesin mi ya y bey oğlum minnettarım almaya gidiyorsun değil mi, kusura bakma saatte geç olmuş ama bizim kızın muzurluğu dedi ve kapattı. Nişanlım da kızı aldı tabi. 3 gündür bu mevzu yüzünden konuşmuyorum bozuk atıyorum, huzurum kalmadı, her gün evime geliyor nişanlım is çıkışı ama yok çok korkuyorum ya kaybedersem ya bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Bence nişanlın kızın yanında burnunu karıştırsın gaz çıkarsın ağzını şapırdatarak yemek yesin kız bi iğrensin bundan başka çıkar yolu yok iş nişanlı da bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?