Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Mune sizden ip incelemesi talep ediyorum. Gerçekten çok sıkıldım her konuda fake yorumları. Buraya yeni geldiğim girdiğim iplerden belli oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa lütfen bakın açıklayın.

Ve her konuda bu tarz yorumları kibliyorum hiç ceza bile almıyorlar. Bir cezası olmalı artık.

Sanki yeni nesil dizilerden birinin senaryosunu okuyor gibi hissettim..

Valla nişanlımı o işten çıkarır, kızı da gebertirdim.
Başka iş mi kalmadı, iyi bir CV ile başka şirkette de aynı pozisyonda yer alabilir pekala..
Nişanlın yönetici değil de ayak işlerine yardımcı özel şoför gibi olmuş.

Ne yani konu fake mi?
Nişanlımı bırak, akraba kadın babamı aramış gece yanlışlıkla.Ben kıyameti kopardım tabii. Nişanlıma ne yapacağımı artık tahmin bile edemiyorum

Şirket yemeğinde tanıştık ben de yemeğe katılmıştım. İlk tanıştığı andan beri biliyor yani beni. Kızı da herkes o kadar seviyor ki şirkette.

Türk sinemalarında olur sanırdım böyle şeyleri..
Ben şahsen kabul edemem, sindiremem asla bu durumu.
E nişanlın ile sen de gitseydin kızı almaya.
Her şeye dahil ol, yalnız gönderme..
Madem Rahatsızlığını dile getiremiyor nişanlın, sen de her an yanında olmalısın.

sen kız arayınca teli açıp müsait değil diyebiliyorsunda gece 3 de neden nişanlınla gitmedin kızı almaya?

Şirket yemeğinde tanıştık ben de yemeğe katılmıştım. İlk tanıştığı andan beri biliyor yani beni. Kızı da herkes o kadar seviyor ki şirkette.

Seninle değil nişanlınla bu samimiyet nereden

Yani numarası neden var onda

Sarhoş olup aramasını geçtim onun dışında da neden onu arıyor

Çok ciddiyim iş arkadaşımın kızı oğlu eşi vs ile ne işim olur ki

Daha gideli iki ay olmuş iş arkadaşı ile bile samimi olacak Zaman değil taaaa kızı Nasıl dibinde bitmiş

Mavi boncuk mu dağıtıyor bu Adam

Bir de eklemeyi unuttum. Kız şirkette çalışmıyor. Kendisi avukat kendi bürosu var ama şirketin de bazı hukuki işlerine bakıyor bağımsız olarak. Babası torpil yapıp iş veriyor muhtemelen

Ay bu insanların ar damarı çatlamış ya. Sen kimsin de benim sevgilimi arıyorsun gecenin 3ünde diye saç baş yolduruyorlar insana. Yılışık şey. Söylesin nişanlınız bi şekilde ya. Ayıp mı günah mı? Rahatsızlık duyuyor adam. Kemdinden ödün vererek, yüksek mevki kızlarının attığı işlere gülümseyerek mi yükselecek? Yükselmeyiversin.

Bir de eklemeyi unuttum. Kız şirkette çalışmıyor. Kendisi avukat kendi bürosu var ama şirketin de bazı hukuki işlerine bakıyor bağımsız olarak. Babası torpil yapıp iş veriyor muhtemelen

Ben de bunu diyorum orada da çalışmıyorsa gece 12 de neden aramış

Sarhoş olduğu Zaman değil de senin müsait değil dediğin Zaman

Ertesi gün nişanlın sormamış mı gece gece beni neden aradın diye

Gece insan avukatını arar da avukat gece babasının alt pozisyonunda çalışan yöneticiyi neden arar

Buyrun istediğiniz cevabı yazın burası herkese açık bir forum. Ama ben de size istediğim cevabı veririm. Aynı anda iki şeye de odaklanabiliyorum ayrıca çok şükür
İstediğiniz cevabı veremezsiniz, forumun kuralları dahilinde cevaplar verebilirsiniz. İstediğiniz cevaplar içinizde kalmak zorunda

Bir yandan da bunu düşünüyorum. Acaba aldatıyor mu beni bu kızla flörtleşiyorlar mı. Ama elimde hiç kanıt yok nişanlıma da güveniyorum. Güvenmesem zaten işim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…