Fake sahte demek burda ki hiç bir yorum sahte değil
İyi de Adamın kızı ile nerden tanışıldı hemen
Patronun değil üst düzey yöneticinin kızı bu
Telefon numarası alıp verilecek gece mesaj atılacak ne iş olabilir ki
Yöneticim kadın idi çocuğu olup olmadığını bile aylar sonra öğrendim nasıl iş ortamı oralar
Kız da orada çalışıyorsa da yükseltmek için onu neden düşünmemişler
Belki de kız sizinkini kaçırmak istiyor yer ona kalsın diye
Kusura bakma konundan sonra diğer mesajlarını çok dikkatli okuyamadım reseptörler reddediyor ben ne yapayımFake yorum demedim zaten fake yorumları dedim. Bari yazdığımı doğru okuyun.
Kusura bakma konundan sonra diğer mesajlarını çok dikkatli okuyamadım reseptörler reddediyor ben ne yapayım
Mune sizden ip incelemesi talep ediyorum. Gerçekten çok sıkıldım her konuda fake yorumları. Buraya yeni geldiğim girdiğim iplerden belli oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa lütfen bakın açıklayın.
Ve her konuda bu tarz yorumları kibliyorum hiç ceza bile almıyorlar. Bir cezası olmalı artık.
Şirket yemeğinde tanıştık ben de yemeğe katılmıştım. İlk tanıştığı andan beri biliyor yani beni. Kızı da herkes o kadar seviyor ki şirkette.
İyi de Adamın kızı ile nerden tanışıldı hemen
Patronun değil üst düzey yöneticinin kızı bu
Telefon numarası alıp verilecek gece mesaj atılacak ne iş olabilir ki
Yöneticim kadın idi çocuğu olup olmadığını bile aylar sonra öğrendim nasıl iş ortamı oralar
Kız da orada çalışıyorsa da yükseltmek için onu neden düşünmemişler
Belki de kız sizinkini kaçırmak istiyor yer ona kalsın diye
Bence benimle tartışmayın konunuza odaklanın. Ve ben buraya istediğim an cevap yazacağımBu sizin sorununuz benim değil. Bir daha anlamadan cevap vermezseniz sorun çözülür.
sen kız arayınca teli açıp müsait değil diyebiliyorsunda gece 3 de neden nişanlınla gitmedin kızı almaya?
Bence benimle tartışmayın konunuza odaklanın. Ve ben buraya istediğim an cevap yazacağım
Bir de eklemeyi unuttum. Kız şirkette çalışmıyor. Kendisi avukat kendi bürosu var ama şirketin de bazı hukuki işlerine bakıyor bağımsız olarak. Babası torpil yapıp iş veriyor muhtemelen
İstediğiniz cevabı veremezsiniz, forumun kuralları dahilinde cevaplar verebilirsiniz. İstediğiniz cevaplar içinizde kalmak zorundaBuyrun istediğiniz cevabı yazın burası herkese açık bir forum. Ama ben de size istediğim cevabı veririm. Aynı anda iki şeye de odaklanabiliyorum ayrıca çok şükür
Seninle değil nişanlınla bu samimiyet nereden
Yani numarası neden var onda
Sarhoş olup aramasını geçtim onun dışında da neden onu arıyor
Çok ciddiyim iş arkadaşımın kızı oğlu eşi vs ile ne işim olur ki
Daha gideli iki ay olmuş iş arkadaşı ile bile samimi olacak Zaman değil taaaa kızı Nasıl dibinde bitmiş
Mavi boncuk mu dağıtıyor bu Adam
İstediğiniz cevabı veremezsiniz, forumun kuralları dahilinde cevaplar verebilirsiniz. İstediğiniz cevaplar içinizde kalmak zorunda
Daha nişanlınızı ayartmaya çalışan kıza gereken cevabı veremiyorken :)Yok valla ben istediğim cevabı veririm veriyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?