Ya ben ölecem ya da bu kızı öldürecem!!!

Valla halinize uzuldum yerinizde olmak istemezdim.patronun kizi herseyinde farkinda ve bunu kullaniyor.nisanli olmamiz onu durdurmuyor oda biliyor ki patronun kizi oldugu icin ses etmeyecek.boyle giderse daha kotuye gidebilir hersey.bence ne olursa olsun nisanliniz sert bi sekilde resr ceksin.varsin işten atsinlar yarin obur gun sizi ayirdiginda dhaa cok uzulursunuz.boyle arsiz birinden hersey beklenir

Herşeyi geçtim baba fena geniş yalnız, gecenin 3ünde kızı zil zurna sarhoş daha dün tanıdığı adama kızımı almaya gidiyorsun değil mi? Diye soruyor...

Ne babalar var pehhh...

Baslarim boyle ise!!! Bu nasil bir basiretsizliktir ki kiza mesafesini koyamiyor. Bir kizin gece 3 te nisanli bir adami arayip gel beni burdan al demesi ne demek??? Ve nisanlin da gidip aliyor oyle mi? Buyuk konusmayayim ben de nisanliyim, ama benim icin ayrilik sebebi olabilir bu. Patronuna yalakalik yapicam diye evlenecegi kadini hice sayan adama ben karakterli demem. Evlenmek icin bes kez daha dusunun.

ben gece 3te sarhoş olsam, babamı bir adam arasa ve o kişiyi aradığımı duysa vallahi beni duvardan duvara çarpıp duble döver. Yemişim böyle işi...
Bende babamla beni düşündüm okuduğum an kudurdun mu sen diye diye kemerle döverdi vallahi

İyi de Adamın kızı ile nerden tanışıldı hemen

Patronun değil üst düzey yöneticinin kızı bu

Telefon numarası alıp verilecek gece mesaj atılacak ne iş olabilir ki

Yöneticim kadın idi çocuğu olup olmadığını bile aylar sonra öğrendim nasıl iş ortamı oralar

Kız da orada çalışıyorsa da yükseltmek için onu neden düşünmemişler

Belki de kız sizinkini kaçırmak istiyor yer ona kalsın diye

Nişanlınıza bu kız konusunda trip atmayın, eşeğin aklına karpuz kabuğu mevzusuna dönmesin bu iş.
İradeli bir beyse, kimse elinizden alamaz.
İradeli değilse zaten kurtulduğunuza şükredersiniz.

Valla giden iş olsn. Ben olsam resti çekerim ya işin ya ben derim olur biter buneya insan kanser olur. Gece aramak ne demek hayırdır? Ben coktaaaaaan kızın saçını başını yolmuştum. Kızın gözü nisanlinda babasının da gönlü var nişanlınn azicik bi kafa karışıklığı olsa bosluga düşse oltaya takılır demedi deme.

Tam konuyu açtım nişanlım yine bu salak kızla alakalı bir konu için aradı. Ama yine fake yorumları gelmiş. Hepinizden bıktım cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…