iyi fikir.
Yalniz adam burnunu da karistirmaz isinden olmamak icin
Valla mi ya bende atladim eksinli konu diye suan cok sazan hissediyorum. :))ciddi mi bu konu?
gorumcenizin yaptiklarina , is gorusmesinde aski bulmaniza falan inanmistim ama bu pess
daha inandirici hikayelerle gelin
onceki konularina inanmayan cok insan vardi ben bi sekilde olabilir deyip inanmistimValla mi ya bende atladim eksinli konu diye suan cok sazan hissediyorum. :))
Bende babamla beni düşündüm okuduğum an kudurdun mu sen diye diye kemerle döverdi vallahiben gece 3te sarhoş olsam, babamı bir adam arasa ve o kişiyi aradığımı duysa vallahi beni duvardan duvara çarpıp duble döver.Yemişim böyle işi...
Bende babamla beni düşündüm okuduğum an kudurdun mu sen diye diye kemerle döverdi vallahi
Baktim eski konularina anlayacagimi anladim :)onceki konularina inanmayan cok insan vardi ben bi sekilde olabilir deyip inanmistim
ama abartti artik arkadas
kesinlikle inandirici degil
Baktim eski konularina anlayacagimi anladim :)
Sen süpersin yaa sesli guldum. Çook mantıklıBence nişanlın kızın yanında burnunu karıştırsın gaz çıkarsın ağzını şapırdatarak yemek yesin kız bi iğrensin bundan başka çıkar yolu yok iş nişanlı da bitiyor
Fake sahte demek burda ki hiç bir yorum sahte değilTam konuyu açtım nişanlım yine bu salak kızla alakalı bir konu için aradı. Ama yine fake yorumları gelmiş. Hepinizden bıktım cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?