ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

cikcikcii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
21
0
6
35
Almanya
Selam kızlar burda doğrumuyum bilmiyorum ama çok kötü bir durumdayım..ne yapacağımı şaşırmış hayatımın en ağır en zor kararını vermek mecburiyetindeyim.. sizden gelen akıla, çok ihtiyacım var..

Kızlar yaklaşık 5 aydır çıktığım birisi var beni şimdiye kadar hep aramızda cinsel gelişime zorladi (kizligim haricinde herşeye) ne olur beni yargılamayın kızlar inanın ki hiç bir şekilde gücüm yetmiyordu.. bana bağırdı çağırdı her istediğini yaptı tokat bile attı istemediğim için. . Her seferinde ya yaparsın yada babana gidio anlatırım ekmek teknesini maaf ederim sizo rezil ederim gibi tehditlerde bulundu.. sonra aramız düzelir gibi oldu o konuyu açmadı istemedi .. çok şükür allahım dedin ama nerdee.. dün küçük bir kavga ettik dediğini yapmadığım icin gelince ne olacağını billiyorsun dimi? Dedi.. (şuan tatilde 17.10 dönüyor) olucak olan şeyde kızlığımı almak istemesi.. istemediğimi bildiğin halde zorlami yapacaksın dediğimde iste yada isteme sen zaten benimsin şimdiye kadar yaptıkların çok mu farklı sanki? Ha onlar ha bunlar ayrilma ihtimalimiz zaten yok evlenicez mecbur diyor.. Bunun yüzünden ayrilirsan daha doğrusu aramızda o şey yaşandıkdan sonra mutsuz olup beni sogutursan kendinden sen kayip edersin babana a'dan z'ye anlatmakla kalmaz bütün şehire yolun yolcusu olduğunu yayarim baban birdaha kafasını kaldıramaz namus katili olur dedi.. tiksiniyorum ondan hiç bir şekilde bir gelecek istemiyorum şimdiye kadar hep babama laf gitmesin kızı için utanmasin diye sustum herşeyini kabul ettim ama daha yaşım 21 daha okula gidiyorum önümde kocaman bir hayat var.. en yakin arkadasimla paylaştım o gelmeden dedi otur annenle konuş temizliğini isbat et annen babanla konuşun o zaten seni kenara çeker ama bnu onun gelmeden önce yap diğerleri içinde yalan atıyor dersin dedi.. hiç bir şekilde isbatliyamaz ki dedi .. yalvaririm kızlar, büyük ablalarim yardim edin bir akıl verin.. ben ne yapacağımı bilmiyorum.. ya onunla ömrü billah mutsuz olacağım yada ailemle huzur kaçacak ve utanç içinde yüzlerine bakamayacagim..

Istedigine istedigini anlat benim ailemden gizlim saklim yok bana mi inanicaklar senin gibi bi sefersize mi diyemedin mi? Havlayan kopek isirmaz, korktugunu gorurse daha da uzerine gelir.

Nasıl yanii
Bu nasıl bir psikopat Allahımmm
konu doğru mu değil mi diye düşünmeye başladım daha okurkennn
eğer bunlar doğru ise ;
Bence bu adam direk akıl hastanesine yatırılmalı.. yok yok kesin yani akıl beyin hiç birşey kalmamış bunda. insan bile diyemiyorum kendisine insanlara haksızlık hakaret etmiş olurum diye.
SEn böyle bir yanlışa nasıl sürüklendin bırak tetit etsedi ailene söyleseydi evet gerekirse ailen utanç içinde yaşasaydı..
Ama senin hayatın böyle rezil olmazdı rezil etmissin kenidin yazık daha bu yaşında..
O zaman herkez her tehtit edene böyle yapsın.. istediğini yapsın o adam istediğini yaptırsın.
Sen korktuğun içinde iyice avucunun içine almış seni.
Ya bugun gelecek kızlığımı istiyo ne demek ya ikinizde normal değilsiniz bence
git kızım polise git suç duyursunda bulun ailene anlat herşeyi kafan yerinde
Hala napıym diye sorulur mu ya.
BUnca zaman nasıl durdun nasıl yaşadın sen bu adamla
Gelince kızlığını alacak
ve hala tehtit ediyo ve neler diyor
Eğer konun doğru ise hemen ailene anlatmalı polise gitmelisin burda bile oyalanman hata senin

Canım sakın gitme yanına.
Böyle erkek arkadaş mı olur.
Hiç korkma Taciz mesajları atarsa ya da arama yaparsa fln kayıt altına al.
Telefonlarına çıkma.
Böyle bir dedikoduda yayarsa gidersin bir doktora alırsın raporunu kimse gıkını çıkaramaz.
Ama o iş olursa elinden kurtulman çok daha zor olur.

Istedigine istedigini anlat benim ailemden gizlim saklim yok bana mi inanicaklar senin gibi bi sefersize mi diyemedin mi? Havlayan kopek isirmaz, korktugunu gorurse daha da uzerine gelir.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim.. ailemin benden utanmasindan korkuyorum .. babamın sırt çevir mesinden ne biçim kız Yetişdirdim demesinden.. şuan ailemle o kadar huzurluyumki babam benimle gurur duyuyor hiç bir şekilde bir yanlışım olmadı şimdiye kadar.. öyle bir pislik ki yapar ellinden geleni ardında koymaz onunla tanıştığım güne lanet ediyorum ama ellimden hiç birşey gelmiyor..

senin bir tek alternatifin kalıyor..

AİLENE DURUMU HERŞEYİYLE ANLATMAK YOKSA DAHADA BATARSIN ÇIRPINDIKÇA. BU ARADA BABAN SAKIN ARTİSTLİK YAPIP KENDİ ÇÖZMESİN POLİSE GİDECEKSİNİZ DİREKT HİÇ DÜŞÜNMEDEN. BABAN HALLETMEYE ÇALIŞIRSA HAKLIYKEN HAKSIZ OLURSUNUZ.

Son düzenleme:
Bu psikopat sana 5 aydır bunları yaparken hep korkarak nasıl beraber oldun anlamadım? Sen kendine güvenmiyomusun. Zorla seninle nasıl beraber olur. Sen bu adama güvenip yaptığı onca tehtid ve zorbalıklarına rağmen nasıl hala görüşürsün İnan bana bu adamla beraber olup hayatını yakıcağına o adamın senin babanla konuşup babandan yiyeceğin azar daha iyidir. Bukadar korkak olma hangi devirde yaşıyosun sen polis denen bişey var...

Son düzenleme:
annene git, anne beni rahatsız eden biri var.
önce arkadaşlık kurduk ama benden farklı istekleri olunca ben arkadaşlığımızı bitirmek istedim
beni tehdit etmeye başladı
babama gelip bizim aramızda geçmeyen şeyleri anlatmakla tehdit ediyor beni.
bu yüzden önce göz yumdum, bıkar dedim
adımı çıkarmakla tehdit etmeye başladı.
artık dayanamıyorum
bu adamdan kurtulmama lütfen yardım edin.
sizi bu durumda bıraktığım için özür dilerim ama böyle olacağını tahmin edemedim.

diye konuş.
önce kızabilirler ama sana illaki yardım edecekler...

Çok korktuğum için herseyin farkindaydi evet iğrenç bir pskopat.. kendimdende ondanda igreniyorum hiç pişman olmadığım kadar pişman oldum

Babam duyarsa önce seni öldürür desene.Kolay mı babanın karşısına çıkıp kızınla şunu şunu yaptım demek boş tehdit bunlar.Bir daha asla görüşme o şerefsizle sakın altta kalma çok daha kötü olur ilerde.Gerçi seninde hataların var ama hiç değilse başka hata yapma artık.

Korkacak hiç bir şey yok, ailene durumu anlat ve önce telefon hattını değiştir

Öyle kolay değil o işler, gerekirse şikayetçi olun

Dağ başı mı burası, hangi devirde yaşıyoruz

Senin korktuğunu bildiği için yapıyor, sağlam dur. Ama ailenden bir şey saklama sonra işler daha çok karışır

Ne yani baban senden utanmasın diye gizli gizli o sapığa boyun eğip babanı gizli gizli mi utandıracaksın o sapığın altına yattığında dönüp ailenin yüzüne nasıl bakacaksın akşam babana bi bardak çayı verirken artık o masum kızı olmadığını hissetmeyecekmisin anlık üzüntüle için hayatını mahvetme..kimse senin zorda kaldığına inanmaz sonra bu ortaya çıkar8ubutma hiçbişey gizli kalmazz hele öyle bi sapığa asla güvenme)kendini o zaman aklayamazsın zorla yaptı diyemezsin kimse inanmaz o zamn çok pişman olursun işte....
Türk filmi mi bu ya benle seviş yoksa sevdiklerini öldürürüm gibi ..töbe töbe..git anlat teyzene halana annene ne biliym dik kararlı dur..o sapığada sen beni ne sandın de git kime yayarsan yay de benim o taraklarda bezim olmaz de hodri meydan de bende seni polise vereceğim de zaten birilerine anlatırsa onlarıda şahit gösterirsiniz salak kendi ağzıyla düşer

Aynen bu sekilde annene anlat

seni korkutup istediği herşeyi yaptırmaya çalışıyor..
g.tü yer mi öyle babanın karşısına çıkıp anlatmak..
ama önce annenle konuşmalısın... sonra beraber bir yol çizersiniz..
ah be güzelim en baştan postayı koysaydın keşke. niye boyun eğdin ki o şerefsize

Çok korktuğum için herseyin farkindaydi evet iğrenç bir pskopat.. kendimdende ondanda igreniyorum hiç pişman olmadığım kadar pişman oldum
peki o zaman hala neden neyi bekliyorsun
onun gelip seninle zorla cinsel ilişki yaşamasını mı neyi bekliyorsun su anda söylediklerimzi hemen yapmalısın korkma lütfen hiç birşeyden evet biraz geç kalmısın korkmusun boyun bükmüşün ama su an geri dönüşü olmayan bir yola sürükleniyorsun hemen annenle konuş ilk başta anlat herşeyi gerekirse polise gidin.
kolay mı öyle ya bu adam kendini ne zannediyor.

Son düzenleme:
korkma canım bencede.nereye kadar korkucaksın herşeyini kaybedip dibe vurduğun zamanmı?.bunlarla kalsa yine iyi bunları yapan başkaları içinde zorlamaya başlar işte o zaman kork.sen gidip aannene biriyle tanıştığını sadece arkadaş olduğunu bir gün taciz etmeye kalktığını tersleyincede iğrençleştiğini söyle.tehditler yalan yanlış şeylerle tehdit ediyo.zamanla insanlığını hatırlattım ama anlamadı son çare sana geldim bunaldım artık de.yoksa daha kötü şeyler yaşamak zorunda kalırsın

Bencede ailenle konus. Arkadaslarin dedigi gibi gelen tehdit veya taciz mesajlarini silme. Sakin o kisiyle bulusma bir daha. Sapikligin bu kadari ya!

Elinden bisi gelmezse asil olanlardan kork. Bu kadar pasif durmamalisin, karsindaki kimse tehditlerle seni sindirememeli. Bu sekilde bi hayati mi kendine yakistiriyorsun? Oncelikla ailenle konus. Herseyi olan biteniyle anlatmak durumunda degilsinki. Benimle sevgili olmak istiyordu, ben istemedim simdi beni bos seylerle tehdit ediyor de. Sana mi inanicaklar bosbos konusan zevzek bi tipe mi?

Yasin kucuk korkuyorsun belli. Aileme hic bi sekilde soyleyemem diyorsan, en yakin katakola git, bi polise durumu anlat, mesajlarigoster, ailem duysun istemiyorum bana yardimci olun de, polisten o pisligi arayip karakola cagirmasini iste. Onu bi guzel tehtid etsin.. Bak bakalim o zmn bidaha sesi cikiyormu..

Ha yapabiliyosan savciliga git suc duyurusunda bulun, ama once annene babana anlat pisligin teki musallat oldu bana diye. Sakin kendin tek basina ugrasma. Korktugunun farkinda.. Hic bi sekilde de babana gidip ben bu kiza boyle boyle yaptim diyemez, babanin elinin armut toplamayacagini bilir dimi o konusurken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…