ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

Hiç korkma ve boyun eğme tehditlerine. Yanına gidip beraber olma gibi büyük bi hatayı sakın ama sakın yapma. Arayıp mesaj atmaya devam ederse seni sürekli taciz ettiğini ailene anlatacağını ve onu polise şikayet edeceğini söyleyerek tehdit et. Yalnız şöyle bi durum da var ki sevgilin ciddi bi psikopata benziyor. Elinde sana ait uygunsuz resimler ya da videolar bulundurma ihtimali var mı? Seni tehdit edebilmek için yapmış olabilir senden gizli.

Haklısınız hepiniz çok geç kaldım ama işte korkudan utançdan kilitlenmiştim.. ama bu söyledikleri artik yeter diye içime oturdu.. gerçekten ne olucaksa olsun ailemle ama böyle bir yanlışa düşemem.. çok teşekkür ederim yorumlarınız için. ..

Eskisi gibi değil bazı şeyler ya.Şimdi anne babalar daha anlayışlı...Çok zor olmasa gerek annene oturup usturuplu şekilde bunları anlatmak...Sonuçta tam anlamıyla bişr şey yaşamamışsın her hangi bir durumda yine sen haklı çıkarsın yani...Söylediklerinin yalan olduğunu söylersin...Herşeyi göze al konuş annenle sonrada hattını kır at.Asla görüşme ne derse desin...Bak kendiliğinden çözülür...Yoksa bu adam neler neler yapar sana...Hemen git konuş annenle...Annenle olmazsa halanla,teyzenle ne biliyim en, yakın hissettiğin kimse...

bence ailenle konuş böyle böyle ama aramızda hiç bişey geçmedi benimle evlenmezsen herkese yattık derim diyo ama yapmadık isterseniz doktora götürün beni ondan kurtulmak istiyorum filan de gerekirse babandan dayak ye 1 hafta ama hayatını o adamla mahfetme hatta savcılığa git şikayet et hem telefonda hemde dışarda sürekli beni rahatsız ediyo tehdit ediyo de gerekirse telefon konuşmalarınızı bile dinlerler

Resim veya video olduğunu hiç sanmıyorum olsa olsa birtek mesajlarimiz vardir o şimdiye kadar yaptığı seylerele ilgili konuşmalar ama hep istemediğim söylüyordum..

Sakın onun dediklerini yapma. Öyle bir insanla ömür geçmez... Sen ondan korktuğunu ona belli etmişsin bu da ondan yararlanmaya çalışıyor ayrıca ben öyle birinin evlilik istediğini de sanmıyorum.İnsan sevdiğine ''O yolun yolcusu'' der mi? Herkesin dediği gibi önce konuyu annene aç gerisi zaten gelir.

senin bir tek alternatifin kalıyor kardeşim..
AİLENE DURUMU HERŞEYİYLE ANLATMAK YOKSA DAHADA BATARSIN ÇIRPINDIKÇA. BU ARADA BABAN SAKIN ARTİSTLİK YAPIP KENDİ ÇÖZMESİN POLİSE GİDECEKSİNİZ DİREKT HİÇ DÜŞÜNMEDEN. BABAN HALLETMEYE ÇALIŞIRSA HAKLIYKEN HAKSIZ OLURSUNUZ.

Ağlama canım
güclü ol hepimiz insanız hepimiz hatalar yaparız
evet geç kalınmış ama cok geç kalmış değilsin..
Sen bunca zaman korktuğun için boyun büktüğün için olmuş bunlar
yoksa bunların hepsi boş tehtitler o adi adamda bunu bildiği için sana yüklendikce yüklenmiş
Nasıl olsa benden korkuyo diye
Hadi gitsin bakım babana anlatsın herşeyi ?
Yemez güzelim yemez anlatamaz. senin korktuğunu bildiği için böyle yapmış adi..
senin şimdi yapacağın gidiyorsun annene uygunn bir dille anlatıyorsun o da babana. gerekirse karakola hatta savcılığa gidiyorsunuz hadi görüm seni

Zamanı geri çevire bilsem onu ilk gördüğüm yerde değil yanından geçmek ülkeyi değiştirirdim inan.. ilk başta hic bir şekilde cinsel bişi istemem senden ikk önce evlenelim diye baslayan sonradan kizligini istemem asla ama küçük Şeyler ilişkide olmasi gerek çocuk değiliz diyerek devam etti zorla o seyleri yaptırdı. . Düşündükçe midem bulanıyor yerin dibine giriyorum.. o kadar eziyorki.. artik dayanamiyorum.. gurur diye birsey kalmadi resmen.. küfürlü küfürlü konuşmalar benimle her istediğini yapması ben daha babamdan annemden tokat yemeden o serefsizden yedim.. istemdigim seyleri yapma mecburiyetinde birakti beni kölesi gibi gel seyma git seyma gelme seyma geliceksin seyma yapicaksin seyma yoksa yakarim seni seyma

Resim veya video olduğunu hiç sanmıyorum olsa olsa birtek mesajlarimiz vardir o şimdiye kadar yaptığı seylerele ilgili konuşmalar ama hep istemediğim söylüyordum..

O zaman tehditlerine boyun eğme. Hiçbir şekilde yüz yüze görüşmemelisin bence bir daha. Ara açıkça gerekirse ailene her şeyi anlatacağını, onu şikayet edeceğini söyle. Zararın neresinden dönersen kardır.

Evet canim haklısın. . Herşeyi anneme anlatacağım o köpek gelmeden ailemi arkama almak zorundayim..

sen Almanya da mı yaşıyosun canım bence hemen polise şikayet et bildiğim kadarıyla oranın kanunları Türkiyeden daha sert hemen sana bi çare bulurlar sakın korkma hatta Türk vatandaşıysa ve oturma izni yoksa anında sınır dışı ederler

Bu adamın elinde görüntü falan mı var da bu kadar korkuyorsun?
Nasıl ıspatlıyacak senle seviştiğini?
Senin sözüne karşı onunki, ailen sana mı inanacak ona mı?
Sakın devam etme bu ilişkiye, bırak ne oluyorsa olsun .
Gün geçtikçe çok daha büyük kozlar verirsin onun eline.
Anneciğine anlat, anlatamıyorsanda herşeyi inkar et.
Sakın kabul etme..

İnsanlık nereye sürükleniyo böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
5 aylık insan nasıl bu cesareti bulmuş ben ona takıldım. Yani 5 ayda herşey yaşanmış bitmiş ve bu noktaya gelmiş.
Her neyse..
Tehditlerinden korktugun için devam edicektir, dahada artarak.
Korkuya kapılmadan düşünebilsek keşke. Kim gidip kızınla bunları bunları yaptık diye anlatabilir? O değil feriştahı gelsin anlatamaz.
Sen şimdi bu iğrençliğe boyun eğersen ilerde 'evlenicez nasıl olsa' demesi ben senin sahibin olucam demek gibi. Yani o zaman tehdite bile gerek duymaz.
Ama şimdi hiç bişey için geç değil. Bu yaralar elbet kapanır.
Şuanki durumunu ne kadar kötü görüyosan bil ki diğeri bundan daha kötü olucak.

Benim sana tek tavsiyem ailene anlatman olur.
Ailen ve senin için zor olucaktır ama diğer türlü sana inanırlar mı sence?
Her isteği diğerinden daha iğrençleşmedi mi? Bundan sonra ki ne diye düşündün mü?
Bu son sanma, sen korkmaya devam edersen ne ailen kalır ne benliğin.

Gençliğine yazık etme, ailen ne olursa olsun yanında olucaktır unutma.

Allah yardımcın olsun.

Ah ya keşke herşey o kadar kolay olsa. Polisler hemen prosedürden bahsediyorlar, uğraşmamak için. Ki polise gitse bile ailesi illaki öğrenir bunu. Kendi anlatması hepsinden daha iyi. Daha sonra ailesiyle polis, savcılık ne varsa başvursun elbette.

Bak şimdi !
Gidiyorsun bir karakola olanı biteni anlatıyorsun !
Seni tehdit ettiğini böyle şeyler istediğini söylüyorsun.
Ondan sonra hukuki yollardan yeterince ceza alır.
Senden ayrılsa bile başka bir kıza aynı şeyleri yapmaz !
Krokarsan kızlığın gidecek ve hayatın boyunca bu konuda hep üzüleceksin.
Birşey olduğunda üstünü kapatmaktansa cezalarını vermek daha doğru.

Tamamen senin yerine kendimi koyarak cevap veriyorum; yani böyle bir durumda ben olsaydım ne yapardım:

Öncelikle o aptaldan korkma, korktuğunu belli etme. Sen korktuğunu ondan çekindiğini belli ettikçe daha çok üstüne gelcektir, daha çok şeyler isteyecektir senden. Sakın ha!

Annenle baban bu konuda ne derece sertler bilmiyorum; ama dayak yiyeceğini bilsen de söyle. Sinirle belki kalbini kırarlar ama en fazla 1 ay sürer tavırları sonra geçer gider. Ama erkek arkadaşına uyarsan ömür boyu unutamayacağın şeyler yaşatır sana, sakın ona uyma. Git annene anlat, biri vardı ben bilemedim böyle biri olduğunu falan de. İster annen açsın babana konuyu sonra, istersen sen aç. Baban eninde sonunda böyle bişeyi duyacaktır çünkü.

Ardından polise şikayet et. Korkma o çocuktan, sen ona muhtaç değilsin. Ama şuan tek yapmaya çalıştığı senden faydalanmak, kendi isteklerini yaşamak ve seni kendisine mahkum etmek.

Kendi değerlerinden elin aptalı için vazgeçme.

Allah yarıdmcın olsun.

şu anda evet evet hemen şimdi hiç vakit kaybetme ,annene anlat ve polise gidip şikayetçi ol ,rahatasız olduğunu ,hatta can güvenliğin olmadığını herşeyi anlat ..sen söyleyene kadar çok geç olabilir ..

annene şöyle söyle ,beni rahatsız eden biri var anne önceleri belki olabilir diye yaklaştım ,çıkmaya başladık ama yalnış insan olduğunu anladığımda ayrılmak istedim ,bu sefer ayrılmamak için tehdit etmeye başladı ,yaşamadığım şeyleri babana ailene anlatırım diyerek tehdit etti ve ediyor ,ya benim olacaksın yada seni rezil ederim diyor bana ,ben istemiyorum anne yardım et bana de ,hiçbir anne evladının bu duruma düşmesini istemez ,elbet bir çaresini bulur ailen ..ne olur korkma,o pislikten kork ama ailenden korkma tamammı canım ..

Son düzenleme:

nerdeyse aynı şeyleri daha da kötüsünü yaşadım ben
her zaman tehditler etti
ama anneme anlattım o da babana kızınla şöyle böyle bişeyler yaşadım dese babanda iyi etmişsin mi diyecek o adamı mahveder dedi
hem neyle ispat edecek yaşayıp yaşamadıklarını?
ailen sen yapmadım desen bile ona mı inanır? yoksa evlatlarına mı inanırlar?
bence öncelikle annene anlat herşeyi
beni tehdit ediyor hayatımı mahvedecekmiş de
inan öyle kolay değil hiçbişey
beni ölümle bile tehdit etmişti önceden bi şerefsiz sapık
ben kocamla ilişkiye başladığımda çok korkuyordum yalan yanlış şeyler söyler ona diye
hatta kocamı aradı biliyor musun nişanlıyken ve hakkımda neler söylediğini tahmin bile edemezsin aklıma gelmeyecek ahlaksız şeyler söylediğine adım gibi eminim
ama kocam bana dediki o şerefsizin söylediklerini sana söylemem çünkü senin üzülmene dayanamam dedi
kocam telefonda belliki benimle olduğunu ve bana zarar verirse karşısında kendinin olduğunu anlatmış ona
o konuşmadan sonra artık ne seni ne beni rahatsız edebilir dedi
sonra evlendim bile bişey yapamadı, ama önceden de ailene söylerim dediğinde annem istediğini söylesin bakalım hangi baba öyle bişey diyen adama iyi yapmışsın der ki asıl ilk önce kendi hayatını mahveder ve bunu da kendi çok iyi biliyor demişti
yani sen hiçbi şekilde cevap vermiceksin görüşmeyeceksin mümkünse telefonunu kapat
evini bilse dahi inana gelemez, aslında böyleleri çok korkaktır sadece laftadır dedikleri

ayyyyyyyyy bı arkadasım da da aynı sorun vardı..en son tak ettı ve gıt anlat dedı.ne oldu bılıyor musun?? tabıkı anlatamadı.anlatırsa zaten kendı basını yakmıs olur baban ona aferın mı dıyecek sadece senı kandırıyor.sen de onu tehtıt et gidip savcılıga suc duyurusunda bulundugunu ayagın kayıp düşsen ondan bılınecegını soyle.senı yakalamıs zayıf yerınden kandırıyor.ahhh ben olcam kı onun ağzını burnunu kırarım

Allah yardımcın olsun canım benim.. Benzeri bi durumu ben de yaşadım. Lise1de peşime şerefsizin biri takılmıştı benim de.. Ben 15 yaşımdayken bayağı yapılı falandım, 19 yaşında çocuk takılmıştı peşime deli gibi.. Sürekli bi yerlerde sıkıştırmaya çalışıyordu.. Okulumu değiştirdim o salak yüzünden.. Uzun süre yaşattıklarını unutmak için uğraştım, psikoloğa gittim.. Şimdi içimde hala onunla karşılaşma korkusu var yıllar geçse bile.. Diyorum ki keşke kaçmasaydım da onu şikayet etseydim.. Hiç durma savcılığa git, polise git.. Annene anlat durumu da senin destekçin olsunlar. Ben o kafayla intihar etmeyi bile düşünmüştüm, şimdi ne kadar saçma bi düşünce olduğunu anlayabiliyorum..Bi hata yapma, sakin ol.. Seni yargılayacağımız da bir sey yok.. Tabi ki sevgilinle yakınlaşabilirsin.. Ama yanlış insana denk gelmişsin mâlesef.. :/ Senin için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…