ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

sakınn tatlım onunla tekrar görüşme kalabalık yer dahi olsa asla görüşme..
bir dahaki aradığında "sen anlatmadan ben anlattım babama pislik..şimdi ben değil sen kork" de bakalım yaptığı bu blöf kendisine çevrilince ne yapacak..
ve cesaretini toplayıp biran önce olan biteni ailenle mutlaka paylaş.. daha 5 aylık ilişkinizde seni bu kadar tehditleriyle sindirmişse ilerisni düşünemiyorum bile..Allah yardımcn olsun tez vakitte bu pislikten kurtulmanı nasip etsin..

kesinlikle aynısını düşünüyorum. yawrucum sen gerçekten insanları daha tanımıyorsun, kuru gürültüyle-tehditle aldatılabilecek birisin ki bu gayet normal, hep böyle kalsaydın, öğrenmeseydin bunları ama inan ki hiiiiiiç bir şey yapamaz. ailen de ne olursa olsun arkanda olur, sen sanırsın ki çok kızarlar. hayır. üzülürler belki ama sen onların bebeğisin, ASLA seni elin itine yem etmezler. parçalarlar onu bir kaşık suda boğarlar.

öyle bir kuyruğunu kıstırır ki şaşrsın. diyelim ki konuştu, YALAN SÖYLÜYOR demek çok mu zor? merak etme böyle bir durumda inkar etmek yanlış bir hareket değil. hiçbir şey yapamaz kaldı ki ne yaparsa yapsın. gidip bir kız hakkında konuşanın alçaktan alçak olduğunu herkes bilir ve kimse itibar etmez.

lütfen lütfen lütfen bak hepimiz haber bekliyoruz, sakın bu zavallı şerefsize pabuç bırakma!!!!!

Hemen annenle konuşmalısın, o adamda mesajların olsa da bu hiçbirşeyi ispat etmez, adamla da buluşma, mesaj atarsa telefon açarsa cevaplama, hatta annen babanla da konuşsun ve Pazartesi günü hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, o adamın sende tehdit mesajları varsa o mesajları savcılıkta delil olarak kullanıp zorla, tehdit yoluyla cinsel istismar suçlamasında bulunun.

Annenler duyarsa güvenleri fena sarsılır bence.Boyundan büyük işlere kalkışmamak lazım işte..Üzüldüm ben ailen adına

Canım ailene erkek arkadaşımdan ayrılmak istediğim için beni tehdit zoruyla elinde tutmaya çalışıyor, namusuma dil uzatacağını söylüyor çok zor durumdayım de. İllaki anlayışla karşılayacaklardır kızlarının bu durumda olmasını onlar da istemez. Sonrasında bu insan müsveddesine benim kimseden gizlim saklım yok, daha devam edersen suç duyurusunda bulunacağım de, sesi kesilir psikopat herifin.

Adam resmen istediğim gibi sana tecavüz ederim,
sonra da çeker giderim diyor.

Havlayan köpek ısırmaz derler.
Bir daha aradığında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve koruma talep edeceğini söyle.
Durumu da ailene anlat ki sana iftira atamasın.
Ve gerçekten de savcılığa suç duyusunda bulun ki
senden sonra başka kızlara da böyle şantajlar yapamasın ahlaksız adam.

Şimdi istediğini yaparsan hayatını asıl o zaman mahvetmiş olursun. Sonu gelmez bunun Allah korusun böyle zorla seni elde eden adam daha neler yapmaz ki? Ailenle konuşmalısın kesinlikle. Senin önceden yaptığın hatalar yada zorla yapmaya zorlandığın şeyler olabilir. Bundan sonra hata yapmaya devam mı etmek istiyorsun? Anneni babanı sen tanıyorsun, yavrularının kötü olmasını isteyeceklerini sanmıyorum. Güzelce olayı annene anlatman gerek mutlaka. Eğer seni tehdit eden mesajları varsa ailenle mutlaka şikayet etmelisin bence. Senin utanacağın korkacağın bişey yok canım böyleleri cezasız kalmamalı asla ezdirme kendini, istediğini verme o ş...size

Oldu ki ailen utanmasin diye cinsel iliskiye girdin senin deyiminle kizligin gitti.O adi herifin susacagini nerden biliyorsun?Daha cok laf yayacaktir daha fazlasini isteyecektir emin ol.Benzer yaslarda bir arkadasin olarak gor beni LUTFEN AİLENE ANLAT.Gec kalma sakin donus olmayan hatalar YAPMA.Simdi olmamis seyleri anlatirim diye tehdit ediyor istedigi olunca daha fazlasini isteyecek.sapik emellerine seni alet edecek.Hatta seni cinsel meta olarak kullanacak.Her insan hata yapar onemli olan ders cikarmak eger vicdanini temiz koruyprsan sen babanin gozunde hep temizsin masumsun.Acil suc duyurusunda bulun bunlari sana yapan ilerde baskalarina da yapar.Hem kendini hem onlari dusun.Bu resmen suc.Tehdit ve santaj ayrica cinsel taciz.Hakettigi cezayi almali

bence korkma
pisliğin teki olduğu için iftira atıyor dersin, direkt inkar edersin
nasıl ıspat edebılır ki?

senı korkutuyor işte, bir tarafı yıyorsa anlatsın babana bakalım o anlatırken baban armut toplamaz heralde

böyle adilerin gücü ürkek kızlara yetıyor ancak
allahın belası adi pislik
hiç korkma...ayrıca olay sevgılılık durumundan çoktan çıkmış bunu bilesin
bu insan seni zorla bir şeylere zorluyor ve cinsel tacizlerde bulunuyor bana göre
yakında da tecavüz edecek, senden izin alıyor tek fark bu
izin alıyor, sadece bilesin diye
yoksa bilmezsen nasıl orada olursun dimi?

bilmiyorum ne yaparsın, aile yapını bilmediğimden bişi diyemem.
ama ona sağlam sopa şart
yok mu güvendiğin erkek arkadaşların, ağzıyla burnunun yerını değiştirsinler
bak o zaman sana yanaşıyor mu bir daha.

ayy aklıma psıkopatın biri geldi, bu şekilde kurtulmuştum ondan.
ama senınkı gibi tacizleri yoktu, olamazdı da.

Son düzenleme:
hala muhattap mı oluyosun sen bu adamla...
boyun eğme, korktuğunu belli etme..
5 ay boyunca nasıl bu kadar bilinçsiz davrabildin anlamıyorum...
annenle babanla konuş.. suç duyurusunda bulun..

Allah boylelerinin cezasini versin sakin cinsel iliskiye falan girme bu piskopatla girersen iste ozaman babanin hayatini karartirsin. SENI ZORLUYOR CUNKU BUNU YAPARSAN ELINDEN BIRDAHA KURTULAMASSIN. HAYAT SENIN HAYATIN MUDAHALE ETMESINE IZIN VERME KIZLIK MESELESI AILEN ICIN ONEMLI NAMUSUNU KIRLETME SONRADAN SENI BUNUNLA TEHDIT EDECEK KI BU ONUN ICIN DAHA BUYUK KOZ. YANINDA ANNENIN BABANIN DESTEGI OLMASI LAZIM SENI KIMSESIZ SANMASIN BU PISKOPAT. BIZIM EN BUYUK EKSIGIMIZ ANNE BABAya BU MESELELERI ANLATMAYA CEKINMEKLE BASLIYOR.

benim nacizane fikrimde olur mu bilmem ama bir karakola gitsen ve beni rahatsız eden biri var, hani konuşmalarım ve msj larım dökülürse çekineceğim birşey yok dersen anlat durumu gerektiği kadarını tabi, beni tehdit ediyor abi önce düzgün bir insan sandım sonra başka şeyler söylemeye başladı bende ayrılmak istedim ailene rezil ederim iftira atarım diye tehdit ediyor desen nasıl olur, ama ailem duysun istemiyorum bunun bir yolu var mı diye sorsan.

Son düzenleme:
Bak canım asla tehditlerine boyun eğmeden direeeeeek annenin yanına gidiyorsun..

Onunla aranda geçenleri asla annene ANLATMIYORSUN ! İnkâr edeceksin çünkü buna mecbursun sakın gerçekleri annene anlatma kadıncağızın yüreğine iner..

Beni olmayan ve yapmadığım şeylerle tehdit ediyor diyeceksin annene ve annenle birlikte bu durumu babana onun kızmayacağı anlayacağı bir dilden anlatacaksın..Sonra polise gideceksiniz..

Sakın baban gidip bu erkek müsveddediyle konuşmasın peş para etmez bir adam belliki..Herşey beklenir.Annenle bir ol bu adamla babanın görüşmesini engelle..

Haaa diyelim baban herşeye rağmen o adamla konuşup haddini bildirmek istiyor..Aile büyüklerinden mutlaka biriyle gitsin..

Ama dediğim gibi sakın aranızda geçen olayları kabul etme !

O adam anlatmakla tehdit bile etse inkâr et...Dogrucu davut olunmaz böyle bir konuda..Yoksa maazallah daha kötü şeyler yaşanabilir.

Hadi sil gözyaşını..Bu adamın pis cinsel tacizlerine katlanmaktansa babadan iki tokat ye otur inan bana daha evla !

En azından hergün acaba başıma ne gelecek korkusuyla yaşamazsın..Hadi kolay gelsin..

Bu da sana büyük bir ders olsun demiyorum zaten olmuştur..

Son düzenleme:
okurken bile sinirlerim bozuldu bir de yaşayanı düşündükçe üzüldüm sakın kabul etme bence de tecavüzden başka bir şey değil ailene gereken açıklamayı yap korka korka nereye kadar yaşanır bu psikopatla sağlığından olursun

Hersey biz insanlar icin ...
O yüzden kendini yargilmayi birak.
Senin sansizligin yanlis biri olmasi.

Kesinlikle msj larina artik hic cvp verme,
veya elinden geleni ardina koyma de.

Ben artik büyüdüm ve bu tehditlere doydum gittim kizlik testimi aldim de.

Sen gel böyle birsey yaydigin an bana yaklasmaya calistigin an
polis senin ensende olacak sanan tazminat davasi acacagim.

Bütün delliler elimde, su an bile sikayaetci ola bilirim yaptigin tecavüze geciyor de.
Istemegerek benimle sevisiyorsun diye.

Ama su an icin daha sakin duruyorum, bir daha yazarsin tehdit edersen , polisden alirsin haberi de.

Bende diger arkadaslara katiliyorum.

Git annenle konus, ayrica gercekden git kizlik testi yaptir.
Ve ben olsam gercekden sikayetci olurum onu oldugu yerden polis ile aldiririm.

Sakin ve sakin onunla bulusma birdaha , sana diyecek cok hata ettim son kez bulusalim konusalim, sakin......

Git zaman gecmeden ailen ile konus, herkesin cocugu kendine kiymetlidir, kimse cocugunu atmaz.
Kiza bilirler buda normal dogal,
sen onlara hak verdikce onlarin öfkesi yatisir.
Git ve anlat, ne kadar rahatladigini ozaman göreceksin.
Ailen ile daha kuvetli oldugunu hissetigin an onun dedikleri viz gelecek.

De ona böyle yapmaya devam edersen Müge anliya bile cikarim.

Manyakmidir nedir ya ?

Onun en büyük rahatligi, senin ondan ve ailenden korman.

Korkmadigini gördügü an , o korkacak, ve seni rahat birakacak.

Bencede ilk önce annenizle konusun... Sizin korktugunuzu gördügü icin böyle yapiyor...daha fazla göz yummayin...ortalik karissa ne olcak, eger susup herseye göz yumarsaniz hayatiniz maaf olcak, böyle biriyle hayat gecermi, siz mutsuz olunca aileniz mutlu olcakmi, onlarda istemezler kizlarinin mutsuz olmasini... Bi hata yapmissiniz tamam ama anne baba affeder, herzaman evlatlarinin iyiligini ister... Yaptirmayin bunlari daha kendinize, güclenin biraz acin konuyu annenize, onunla beraber bi cözüm arayin daha gec olmadan, zararin neresinden dönülse kardir... Korkmayin, aileniz arkanizda oldumu bisey yapamaz o piskopat... Hic zaman kaybetmeyin konusun annenizle, size en iyi dost sizi en cok koruyan o olur... Cok fazla göz yummussunuz dur deme zamani gelmis gecmis bile... Daha uzatmayin...

Korka korka buraya kadar gelebildim iste canım daha fazlasına dayanamıyorum her allahìn günün bugün ne yaşayacağım bugün neyle gelicek karşıma diye düşündükçe kafayi yiyorum. Her gece beynim sabahlara kadar susmuyor nasil yapsam nasil etsem diye.. bi ara hastaneye bile yatmak zorunda kaldim düşünmekten başımın ağrısı gecmiyordu çünki

Evet birkez arkadaşımdan kuvvet alarak cevap verdiğimde benimle böyle konusamazsin benden böyle bisi isteme hakkin yok dediğimde bana senin afferdersiniz popon benimle böyle konuşmayı yemezdi kimden aldın cesareti diyip yine azarlamisti ve en yakin kardeş dediğim insanla gorusmiceksin dedi kesinlikle haklisiniz hepiniz polise gidicem zaten ellimde msjlarida duruyo zorla yaparim dediği falan..

Tamam işte çocuğum, madem elinde mesajlar var, mesajlarla birlikte suç duyurusunda bulun vakit kaybetmeden, annenle de muhakkak konuş, inan anneler kızsa da yine de evlatlarına destek olurlar.

Korkma hadi annene anlat..Bizi de durumdan haberdar et aklımız sende kalmasın..

Bir kız evladı sahibiyim inana bana çocuğumun başına böyle bir şey gelse kızarım evet ama o benim evladım herşeyiyle arkasındayım..

Kendime bile kızardım evladım nelerle uğraşıyor ben bundan habersizim diye..

Hadi üzme artık kendini

Bir anne olarak ve kendi anne babamı düşünerek söylüyorum, ileride birgün kızım gelip benim başıma böyle bişey geldi dese sadece çok üzülürdüm; küçücük yüreğiyle kendi başına bunlarla başetmeye çalıştığı için. Üstelik şiddet de var işin içinde. Utanmak en son aklıma gelecek duygu olurdu sanırım. Eminim senin ailen için de böyledir durum. O yüzden bşran önce ailenin desteğini alıp bu insan aleyhine gerekli hukuki yollara başvurun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…