sakınn tatlım onunla tekrar görüşme kalabalık yer dahi olsa asla görüşme..
bir dahaki aradığında "sen anlatmadan ben anlattım babama pislik..şimdi ben değil sen kork" de bakalım yaptığı bu blöf kendisine çevrilince ne yapacak..
ve cesaretini toplayıp biran önce olan biteni ailenle mutlaka paylaş.. daha 5 aylık ilişkinizde seni bu kadar tehditleriyle sindirmişse ilerisni düşünemiyorum bile..Allah yardımcn olsun tez vakitte bu pislikten kurtulmanı nasip etsin..
annene git, anne beni rahatsız eden biri var.
önce arkadaşlık kurduk ama benden farklı istekleri olunca ben arkadaşlığımızı bitirmek istedim
beni tehdit etmeye başladı
babama gelip bizim aramızda geçmeyen şeyleri anlatmakla tehdit ediyor beni.
bu yüzden önce göz yumdum, bıkar dedim
adımı çıkarmakla tehdit etmeye başladı.
artık dayanamıyorum
bu adamdan kurtulmama lütfen yardım edin.
sizi bu durumda bıraktığım için özür dilerim ama böyle olacağını tahmin edemedim.
diye konuş.
önce kızabilirler ama sana illaki yardım edecekler...
okurken bile sinirlerim bozuldubir de yaşayanı düşündükçe üzüldüm sakın kabul etme bence de tecavüzden başka bir şey değil ailene gereken açıklamayı yap korka korka nereye kadar yaşanır bu psikopatla sağlığından olursun
Hersey biz insanlar icin ...
O yüzden kendini yargilmayi birak.
Senin sansizligin yanlis biri olmasi.
Kesinlikle msj larina artik hic cvp verme,
veya elinden geleni ardina koyma de.
Ben artik büyüdüm ve bu tehditlere doydum gittim kizlik testimi aldim de.
Sen gel böyle birsey yaydigin an bana yaklasmaya calistigin an
polis senin ensende olacak sanan tazminat davasi acacagim.
Bütün delliler elimde, su an bile sikayaetci ola bilirim yaptigin tecavüze geciyor de.
Istemegerek benimle sevisiyorsun diye.
Ama su an icin daha sakin duruyorum, bir daha yazarsin tehdit edersen , polisden alirsin haberi de.
Bende diger arkadaslara katiliyorum.
Git annenle konus, ayrica gercekden git kizlik testi yaptir.
Ve ben olsam gercekden sikayetci olurum onu oldugu yerden polis ile aldiririm.
Sakin ve sakin onunla bulusma birdaha , sana diyecek cok hata ettim son kez bulusalim konusalim, sakin......
Git zaman gecmeden ailen ile konus, herkesin cocugu kendine kiymetlidir, kimse cocugunu atmaz.
Kiza bilirler buda normal dogal,
sen onlara hak verdikce onlarin öfkesi yatisir.
Git ve anlat, ne kadar rahatladigini ozaman göreceksin.
Ailen ile daha kuvetli oldugunu hissetigin an onun dedikleri viz gelecek.
De ona böyle yapmaya devam edersen Müge anliya bile cikarim.
Manyakmidir nedir ya ?
Onun en büyük rahatligi, senin ondan ve ailenden korman.
Korkmadigini gördügü an , o korkacak, ve seni rahat birakacak.
Korka korka buraya kadar gelebildim iste canım daha fazlasına dayanamıyorum her allahìn günün bugün ne yaşayacağım bugün neyle gelicek karşıma diye düşündükçe kafayi yiyorum. Her gece beynim sabahlara kadar susmuyor nasil yapsam nasil etsem diye.. bi ara hastaneye bile yatmak zorunda kaldim düşünmekten başımın ağrısı gecmiyordu çünki
Evet birkez arkadaşımdan kuvvet alarak cevap verdiğimde benimle böyle konusamazsin benden böyle bisi isteme hakkin yok dediğimde bana senin afferdersiniz popon benimle böyle konuşmayı yemezdi kimden aldın cesareti diyip yine azarlamisti ve en yakin kardeş dediğim insanla gorusmiceksin dedikesinlikle haklisiniz hepiniz polise gidicem zaten ellimde msjlarida duruyo zorla yaparim dediği falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?