ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

Kesinlikle haberdar ederim neler olduğunu. . Şuan arkadaşımı bekliyorum iste .. yanlız tek başıma anlatamadigim için ben senin yanindayim dedi sağolsun

Tamam canım. Sakın ama sakın tepkilerinden korkma. Çok uzun sürmeyecektir kızgınlıkları. Allah yardımcın olsun.

Tamam canım. Sakın ama sakın tepkilerinden korkma. Çok uzun sürmeyecektir kızgınlıkları. Allah yardımcın olsun.

Kızlar konuştuk annemle
Zaten 2-3 gündür birşeyler fark ediyordum dedi geceleri ağladığını duyuyordum dedi çıkar kokusu diyip bişi demedim dedi sen manyakmisin biz onami inanacagiz biz seni billiyoruz sonuna kadar da arkandayiz geleceği varsa göreceği de var seni sahipsiz mi saniyor dedi.. kaç zamandır nelerle boğuşuyormuşsun ve haberimiz yok niye daha önceden söylemedin annecim dedi.. ben tabi hüngür hüngür Ağlıyorum sonra arkadaşım dedi teyze dedi bu çocuk allahın pskopatı bu seymanin peşini canını bir şekilde yakmadab bırakmaz o yüzden polise gidip sikayet etmek lazım dedi evet haklisin dedi annemle bu aksam büyük ihtimalle babama uygun dillde anlatacak bugün gittim numaramı da değiştim .. o gelmeden herşeyi arkama alıcam geldiğinde dim dik ayakta durmak için. . Meğer yanlız değilmişim ben .. allah anne babamı başımdan eksik etmesin..

Anneler böyle işteinsanın annesi gibi varmı.

Ayaklarının altı öpülesi mübarek insannn o anne. Ne güzel ki anlayışlı davranmış. Ellerinden yanaklarından öp o meleğin. Çok şükür .

işte bu kadar...
anne baba yahu kolay mı öyle. kim izin verir evladının mahvolmasına.
korkmayın artık, sıkı sıkı sarılın annenize babanıza.
o karaktersiz düşünsün bundan sonrasını.

bu aralar kendinize ekstra dikkat edin. tek başınıza çıkmayın, karanlığa kalmayın vs vs.
Allah tüm kız çocuklarını korusun bu soysuzlardan

çok sevindim senin adına canım anne baba olmak böyle bişey onlar hayatta olduğu sürece ne olursa olsun arkamızdalar bide polise gidip şikayet edince inş kurtulursun

Kızlar babamda öğrendi. . Az önce geldi eve annem beni bahaneyle benzinciye kadar yolladi.. o ara anlatmış durumu .. geri geldiğimde seyma kizim hayirdie noluyor? Dedi.. ben tabi agzimi acamadim annem girdi yine araya iste tehdit ediyormuş saçma sapan yalanlar atarim annene babana diyomus dedi babamda döndü ee kızım sen böyle şeylere kafanı mi takiyorsun biz bir aileyiz bir birimizi billiyoruz dedi suan benim üzüldüğüm tek nokta bana yalan atman ben her akşam kızım nasılsın iyimisin bir sıkıntın varmı diye sorduğumda bana Hayır baba herşey yolluna diye niye yalan atiyordun Şeyma dedi.. senin aklını okuluna vermen gerek böyle çocuksu oyunlara değil dedi..

cok sevındım senın adına ınş tamamen kurtulursun o pıslıkten

Ohh canım gözün aydın çok sevindim böylesi bir tehdit olmadı ama benim peşimi bırakmayan bir ş....sz de vardı ben de aynen senin gibi anneme anlattım o da babama en sonunda savcılığa verdik ohhh kurtuldum sefam olsun keşke çok önceden verseymişiz.böyle sorunları yaşayan tek sen değilsin canım hiç utanma sıkılma sen yanlış bir şey yapmadın ki.annecine babacına teşekkür et herkesin anne babası bizlerinki kadar anlayışlı olmuyor bazen

yapilacak en mantikli sey, zaten 25 uye bu yorumu desteklemis, en akillicasi boyle olur

ben gec yazmiism sen de oyle yapmissin zaten

Allah ailenle birlikte huzur, saglik versin

bana hiç anne baba dialogu gibi gelmedi özelliklede çocuksu oyunlar kısmı neyse deşmeyim değinmeden edemedimde geçmiş olsun ne diyelim

Kızlar ve ablalarım buraya yorumunh atan herkezden teker teker çok teşekkür ederim.. allah ragzı olsun.. gerçekten çok zor durumdaydım dilerim allahtan en kısa zamanda babamlasa herşey yine düzelir.. hoş daha bomba o geldiğinde patlayacak onun hiç birşeyden haberi yok henüz sadece cevap vermiyorum hiç bir şekilde yarin gidip numaramı degistigimde güzelce buraya kadar paşam oyunlarinda tehditlerinide kendine sakla senin yerine ben aileme anlattım olanları bu hiç bir şekilde yanlız değilim sakın bana yaklaşma polisde peşinde diye msj atıp kartimi kırıp atacağım ..

Numarani değıştırmemış mıydın?
Neyse ne,
Korkulcak bırşey yokmuş aılen arkanda. Geçmış olsun geldığınde dıkkat et.

Numarani değıştırmemış mıydın?
Neyse ne,
Korkulcak bırşey yokmuş aılen arkanda. Geçmış olsun geldığınde dıkkat et.

Faturalı hattım olduğu için başka nummara için istek yapmam gerekiyod bugün pazar olduğu için ve normalde burda (almanyada) pazar günleri çarşılar kapalı olduğu icin sadece bugün Almanların bayram günü diye çarşılar açıktı telefon şirketindeki hanimefendide değiştirebilirsiniz ama bugün öyle bir işlem yapamiyoruz pazar olduğu icin dedi birtek isteğimi gönderdik yarin gidip yeni hattımı alacağım .. evet öyle teşekkür ederim ..

canım ona mesaj atıp bişeyleri bildirmene gerek yok sen hattını değiştir sana ulaşamasın ki zaten ondan ailenin karşısına geçme cesareti de yok. hem neden onla mutahap oluyosun hiç msj fln atma bırak kurtul şu heriften

Cnm. Sakın korkma hiç bişey yapamaz çünkü kendi hayatınida mahveder .senin korktugunu anladıgı icin bu kadar kendine güveniyor sen telde de bakalım bi elinden geleni ardına koyma benim ailem bana kızar ama sana neler yapar de telimide svcılığa veriyorum bundan sonrada ara bakalım de az dik dur be güzelim .durumun zor gibi geliyor şimdi ama sakın unutma bir insana zarar vermek bu kafar kolay degil senden önce kendisi yanar bunuda göze almaz

Aynen cnm onnla sakin muhattap olma ama telde sadece deki anneme anlattım bunu bilsin ve o korksun bundan sonra .... bundan sonrasını sen dusüneceksin de. benim arkamda ailem var de kapat telini bidahada acma kendine ii bkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…