ya benle mutlu olursun yada ömrün boyunca seni rezil ederim!

tatlım her kızın hayatında yaşadıklarını ailesine anlatmakla tehdit eden en az bir denyo vardır.
Bende yaşayana kadar tahmin etmezdim bu oranın bu kadar yüksek olduğunu ama arkadaşlarla konuştukça,KK'da buna benzer konularda herkes başından geçenleri anlattıkça yalnız olmadığımı anladım...
Hem kendi hem çevremdekilerin deneyiminden sana diyorum ki: onda o g.t yoktur,havlayan köpek ısırmaz.Yeter ki sen dik dur.
Ha diyelim ki söyledi.
O şerefsizle bi ömür pişman olacağın birşey yaşamaktan daha mı kötü olacak??

bu arada sakıncalı bir mesajın var mı kaydetmiş olacağı?
ya da webcam görüntün,ne bileyim beraberken çektirdiğiniz sakıncalı bir fotoğraf...

Aynı durum benim de başıma geldi yıllar önce. Babana anlatıcam deyip duruyordu. Çünkü tamamen ayrılmıştım ben. Tehdidi de böyle saçma bir şeydi. Ben de anlat ne duruyorsun dedim. Yememiş tabi yüzüne anlatamamış mesaj atmış babama. Babam inanmadı tabi. Baban sana güveniyorsa inanmaz. Sakın tehdidine boyun eğme yoksa arkası kesilmez.

Son düzenleme:

işte zaman kötü yavrularıııım kendinize dikkat edin, anneler babalar boşuna endişelenmiyor, Allahtan korkarak yaşarsak, kulundan korkmamıza gerek kalmaz, bu sadece gençler değil hepimiz için geçerli.hiçbir erkeğe güvenmeyin, seviyorum falan hikaye olarak kalıyor bir zaman sonra.

Şuana kadar zorla değil beraber isteyerek olmuşsundur kimse kimseye zorla bunları yapamaz. Öyle kızlığımı istiyor ne yapacam da deme yapcağın belli elinde sms vs yazışma var ise doğru savcılığa tehdit ediliyorum diye şu erkek milletine bu rahatlığı vermeyin ya dağ başımı burası nasıl konuşabiliyor bu senin ile böyle ? Ailenizden korkmayın bu karaktersiz şerefsizlerden korkun artık ya.

canım, kızkardeşimin başına bişey gelmişti, böyle ağır olmasa da. biriyle çıkıyordu, çocuk bunun canını sıkmaya başladı, bizimki senle bir daha görüşmek istemiyorum deyince hayt huyt asarım keserim etti, bizimki cık cık çekip bi daha karşıma çıkma dağ başı mı burası deyip telefonunu değiştirdi, bu salağı bir daha kimse görmedi...

detaylarını anlatmadım ama vallahi kardeşim korksa senin gibi davransa bu çocuk da aşağı kalmaz git gide daha da sapıklaşabilirdi. gözünde büyütme elin itini. ateş olsa cürmü kadar yer yakar....

sana burada onlarca ablan mesaj yazıyor, emin ol korkacağın en ufak bir şey yok. yeter ki sana bir daha yaklaştırma!!!!

5 aydır çıktığın kişi seni nasıl böyle şeylere zorluyo sana nasıl tokat atıyo nasıl böyle laflar ediyo ben gerçekten anlamıyorum bi yanım resmen diyo ki sende istedin kusura bakma, kuru gürültüye pabuç bırakmışsın şimdide işin içinden çıkamıyosun ya devam et evlen ki bu adam seninle evlenmez kullanır ve bırakır ya da babana git sen anlat beni rahatsız eden biri var diye yolun bu hiç gak guk deme senin yerinde olsam ben çoktan savcılığa vermiştim okula gidiyosun bide saf mısın bu kadar

bence sorun ailelerde.
Tek kendi hayatımdan dolayı değil,benim en azından babam anlayış sahibi :)
bir sosyolog olarak gözlemimi söylüyorum,aile "aman da benim namusum...Kızım konuşma bile...bizim ailemize yakışmaz...baban duysa kalbine iner..aman ayıp..dur günah" vs vs dedikçe kızı yalana - gizli saklıya itiyolar,böylece itin uğursuzun eline koz vermiş oluyolar.
Çocuk bakıyo ki bi buluşurken bile kız sağdan soldan kimse görmesinin derdinde,ailesinden çok korkuyo.Kızın yumuşak karnını bulmuş oluyolar!!
Bu devirde genç kızın varsa biraz anlayış sahibi olacaksın.Yaşadıklarını seninle paylaşacak,gelip dertlerini anlatacak...
en azından hayatı hakkında bi fikre sahip olmuş olursun. Mesela benim annem,çoğu konuda o kadar katı ki ,çoğu şeyimi gizlemek durumunda kalıyorum.Allah korusun başıma bişey gelse Müge Anlı'ya verecek isim yok kadında :))) Oysa biraz yumuşak başlı olsa,babamın bi erkek olarak söylediği "tabiiki sevgilileriniz olacak,ama siz ne yapması gerektiğini bilen kızlarsınız" cümlesini bize kurmaya cesaret edebilse bi mesele kalmayacak :)))

4 sene önce benimde başıma gelen bi olay.. tabi bu kadar cinsel açıdan bi zorlama değil ayrılmak istediğimde evine gelirim babanı ararım abinleri dövdürrüm falan aylarca tehdit etti. günlerce agladım abimler şehir dışında okuyordu aradığımda telleri kapalı oldugunda aklım çıkardı. babamın teli çalsa o arıyor diye kafayı yerdim. intihar noktasına geldim artık.

korkudan her mesajına cevap verirdim bişi yapar diye. sonra bıraktım cevap atmayı evimin önüne kadar geldi. arabayla korna çaldı o kadar çıkıp bakmadım. bi süre böyle sürüp gitti. sonra o da bıraktı artık.

diyecegim o ki cesur ol korkma o seni tehdit ediyorsa sende et. savcılıga gidiyorum tehdit mesajlarını gösterecem aileler o zaman karşı karşıya gelir mahkemede nasıl olsa o zaman söylersin babama de. emin ol bunu diyen erkek zaten senden cesaretsizdir. ve bırakır artık ugraşmayı kendi ailesine olayın gitmesini istemez

video resim gibi kanıt yoksa elinde annenlere bişi olmadı ama beni tehdit ediyor de.benimle olmazsan iftira atarım diyor de.bence ailen yanında olacaktır.sana destek çıkacaktır.

canım sadece ailelere yüklenmekte doğru değil, bak balonlar varya hani şu sosis balonlar, şekil vermek için biraz sıkmak kıvırmak gerekiyor değil mi? başka türlü şekil almaz, ama fazla sıkarsan da patlar, o yüzden ayarı tutturmak çok önemli,insan şekil alana kadar belli bir miktar sıkmak gerekir bence,sıkmaktan kastım, onu yapma, bunu yapma, şuraya gitme, şu yasak, bu yasak değil,bak yavrum bunu yaparsan bunada katlanmak zorundasın, ben herzaman doğruyu yanlışı KÜÇÜK yaşta öğretmekten yanayım, ama bazı insanlar ne yapıyor, kocaman kız yada adam oluyor ondan sonra vay şöyle vay böyle ya sen zamanında vermemişsin onun eğitimini, biryerden sonra hataları için kızmaya hakkın yok ki, fazla serbest bırakıp herşey mübah demekte doğru değil, kafes içine koyup kısıtlamakta.bak benim ailem ne sıktı beni nede serbest bıraktı, sana güveniyoruz dediler ama biliyordum ki ensemde onların nefesi vardı ama vicdanımdı o nefes,bana öğrettikleriyle.

Ben çok üzüldüm bu kıza neden bilmiyorum sürekli aklımda..Evet bir hata yapmış ama telafi edilebilir..

Eminim ki bundan sonra daha temkinli olacak..

O kıza cinsel istismarları uygularken Ben bu kızın buna nasıl katlandığını düşündükçe canım yanıyor..

Kadın olmak böyle bir şey sanırım..

çünkü herkesin başına gelebilecek birşey bende takıldım kaldım , çıkmam gerekiyor bende çok üzüldüm ya, hatta tanıdık bir polis olsada şu pisliğe göz dağı verse kimseler duymadan diye düşündüm,

gtme yanına falan anlat ailene of bende çok üzüldüm isfira atıyo dersin ne derse sana mı inanıcaklar ona mı kurtul ondan polise gt ya da

sevgilin bana tecavüzcü coşkunu, nuri alçoyu falan anımsattı, bu tip adamlar sen korktukça üstüne gelir ama azıcık diş gösterene çattımı da süt dökmüş kediye döner, umarım saçma sapan tehditlerine inanıp hayatını yakmazsın çok yazık olur sana

Annenler duyarsa güvenleri fena sarsılır bence.Boyundan büyük işlere kalkışmamak lazım işte..Üzüldüm ben ailen adına

Af buyur?
Sen olayın ciddiyetini anlayamadın sanıyorum.
Annesi duymasın, güvenleri sarsılmasın ama sen pislik bi adamın tehditlerine boyun eğ.
Hımm.

Boyundan büyük iş dediğin nedir?
Herkes birilerini sevip, hayaller kurmuyo mu? bu arkadaşa böylesi denk gelmiş.
Sen hayatında hiç hataya düşmedin mi? :44:
Kınamamak lazım.
kimlerle karşılaşacağmızı, evlatlarımızın nasıl insanlarla karşılaşacağını bilemeyiz.

Tekrar Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Son düzenleme:

Ben korkutmak için demedim zaten ama o insan gerçekten sapık bi insan belli ki illa cinsellik olarak değil ruhu sapkın her türlü pisliği yapabilir o yüzden kızcağızndan ailesininde korunmaya ihtiyacı olabilir ...bu resmen tehdit belki konuşmaları da savcılık sayesinde ortaya çıkar inşallah her şey yoluna girer ...

bu tip adamlar sen korktukça üstüne gelir ama azıcık diş gösterene çattımı da süt dökmüş kediye döner
buna katılıyorum. taviz tavizi doğurmuş.
bu serseriye anladığı dilden konuşacak birisi lazım.
ayrıca tehditlerini uygulayacağına da asla inanmıyorum.
hangi salak erkek çıkıp da ben bu kızı taciz ettim diye itiraf eder?
canım sen inkâr edersen bu sapık hiç bir şey ispatlayamaz bunu kendisi de biliyor.
o halde ne diye kendini "ben bir tacizciyim" diye ortaya atsın?
senden yüz bulamayınca bu durumu sineye çekmek zorunda kalacaktır.
öyle yapmasa bile her durum bu serseme yeni tavizler vermekden daha iyidir.

canım senin adına o kadar çok üzüldüm ki allah yardım etsin annene anlat dinler arkanda olur hangi aile çocugunu atmış başından ki sana zorla yaptırmış korkma ne yapa bilir ki polise git şikayet et boyun eğme evlenmek mi bir ömür aynı evin içinde aynı yatkta yatacaksın tiksinerek mi yapma yakma hayatını

Son düzenleme:
akşam akşam sinirlerim bozuldu Allah evlatlarımızı tüm kötülüklerden korusun.
arkadaşlara katılıyorum senin yapıcağın tek şey dik durup kararlı olup annene anlatman sonra onun tehditlerini kayıt altına alman ve polise başvurman.
5 ayda bu kadar taviz neden verilir 5 ay değil 5 yıl yine verilmez bence.mecbur evlenicez demiş istediğini yapıp seni yaktıktan sonra ortada bırakmayacağı ne malum...
hem bundan ne koca olur ne baba olur dayak,aldatma,sorumsuzluk afedersiniz ama medyada görüyoruz eşini başka erkeklere sunanlar bile var bir an önce kurtar kendini.
Allah yardımcın olsun...

Canım yaa.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.çok üzüldüm 😔.YA FETTAH de.Rabbim mazlumun yanındadır,korkma.

( umarım konu fake'dir&#128532

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…