Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Eşim şu an benden uzak,şehir dışında.Keşke şimdi yanımda olsada etsejeyyar

evlilikte tecavüz boşanma sebebidir zaten..bence evli olup olmamak fark etmiyo zorla yapılan herşey bu kapsama girer

:mymeka:güzelim sen nerde vaşıosun anlamadım dağdamı anlattığın şevler bence küt insanların vapacağı bişi:mymeka:bizler eşlerimize vakın insanlarız senin dediğin bence birbirini tanımavan anlamavan insanlar için geçerli .ben sanmıorum duvarsızca eşine vaklaşan bir erkek bence karısını seven erkek zaten zevk almak için değil karşılıklı zevkleri pavlaşmak için karısıvla beraber olur.sen sanırım çok filim izlemişsin .tabiki bu dediğin şevler oluo ama hep zorla evlendirilmiş insanların başına gelior eşini tanımadan içine sinmeden olan evliliklerde bence tabiki sonuç kadınını anlamavan küt bir erkek.eşinin duvgularına isteklerine en baştada ruhuna itap etmesini bilen bir erkek eşine savgısı olduğu içinde tecavüz etmez eşini ilişkive her vönden hazırlar.:dilcikar:ben böle düşünüorumşakkıdı

Sen yeterince geniş bakıyorsun gördüğüm kadarıyla,
Nikahlı fahişelik de yapmaya devam et,demek ki sen kendine bile açıklayamıyosun,ve herkesin evliliğini de kendininkinle karıştırıyorsun,

.

ne kadar terbiyesiz ve seviyesiz bir yorum...sen nikahlı fahişelik yapıyo olabilirsin,devamda et...ama her evliliği kendininki gibi sanma...
gerekirse kocam mutlu olsun diye rolde yaparım...bunun adı fahişelik değil,duygusallıktır.genellemeleri kendin için yap.başkalarının evlilikleriyle ilgili haddini aşan ifadeler kullanma...

Eğer beraberliğin sonunda orgazm olmuşsanız seks yapmışsınız demektir. Eğer olmamışsanız tecavüze uğramışsınız, ya da nikahlı fahişelik yapmışsınız demektir.

Nikahlı Fahişe lafını asla kabul etmiyorum...Kullandığımız kelimelere dikkat edelimm Lütfenn

ya ben çok küçüküm ayıp oluyo yanımda konuşmayın

jeyyarböcüğüm evet sana katılıorum.nedir bu nikahlı fahişelik pöhhhhhhhhhhhhh.zırvalık.ağzı olan konuşuorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:1hug:

arkadaşlar yaşım tutmuyor evli de değilim belki beni anlamaz gibi görüyor olabilirsiniz ama kadın günlerinde düğünlerde pazarlarda orda burda kadınları dinlemeye çok meraklıyım (insanlarla alakalı olan şeyleri kendime meslek edinicem de) sizler bir çoğunuz yeni evli kocalarınıza aşıksınız kendinizi geliştirmiş hanımlarsınız (ne güzel dilerim allah bozmasın böyle sevgi dolu evlilikler lazım bu topluma ki sevgi dolu nesiller yetişsin) sizler daha duygusal yaklaşyorsunuz ancak bu ülkenin kadınları ne yazık ki kocaları tarafından sömürülüyor bütün kocalar sizinkisi gibi duygusal değil demekki... ya kaç kadından orda burda duydum pis nefesli öküz sürekli geliyor ses çıkarmıyoruz işte ortada kalmayalım diye sürüyor evlilik (bunu söyleyenlerden biri de öğretmendi)

:teselli:kronick havatım sana tüm kalbimle katılıorum:teselli:insanlar bir olavı tüm evli çiftlere maal etmemeli.herkez avnı değil:teselli:

ze-ta öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm canım.bu olay zorlaysa kocanda olsa tecavüze giriyor olmazzzzzzzzzzzzzzzkabul edilir bişii değil

gamzecım ılgıne teskkur ederım ama tecavuze ugraya ben degılım yerimseniben
benım kocişimde nerdeee agzımdan kacırsam ıstemıyom dıe o gece 2'letmez bıle sırnaşık şey
ama sonuçta kocam tecavuzde etse onu sevdıgım ıcın zevk alırımyerimseniben:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…