- 10 Ekim 2014
- 32.932
- 148.472
- 798
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Son durumu yaziyim. Evlenmek istediğini söylemiş yine. Kuzenim razı olursa eğer eve bakım yaptıracakmış oturalım diye. Evlenince sana araba alıcam merkeze git gel demiş rahatça. İkna etmeye yönelik konuşmuş. Üstünü çıkar ben gelicem öyle yatmak istiyorum bu yıl evlensek de beklemicem, senden uzak duramıyorum filan demiş. Öyle deyince bizimki da eve dönmüş geri. Ayrılalım yazmış adam da sabah. Bana güvenmiyosun falan diye epey sitem etmiş, söylenmiş. Bu gece yine gitti kuzenim ayrılmamak için kabul etti yani öyle uyumayı. Mecbur bıraktı resmen baskı yaptı kıza. Gitme dedim ama dinlemedi. Sinirim bozuldu
Kusura bakmayın ama şuraya koca bir çüüüüşş! yazacağım. Höh yani! Üstüne çıkar ne demek ya? Kız senin emir erin mi? Kızın sonradan razı olmasına ise çok üzüldüm gerçekten. Keşke zorla yapmasaydı. Ne denir ki başka? Öyle uyumuş mu yani şimdi? Ayrıca sadece öyleyle kalmaz bence. Kötü düşünmek istemem ama adam zorla birlikte de olabilir. İçim acıdı resmen ya.Ağlayacağım resmen.
Ciplak uyumayla kalmaz bu işler, yansin geceler.
Kuzenim sürtünmüş hamile kalir mi? Gibi konular da gelir.
Sanki ben yaşamışım gibi hissediyorum şu an. Eski sevgilimin de buna benzer talebi olmuştu ve istemediğim için ayrılmıştı benden. Sanırım o yüzden bu kadar hassasım. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi.Başka odaya geçicem sen üstünü çıkar demiş çok düşünceli ya güya rahat etsin diye söylemiş. Sanırsın yaptığın çok güzel de bir de iyilik yapıyo aklınca. Gitmesi beni inanılmaz etkiledi şu an. Korkuyorum telefon çalacak bana bir şey yaptı diyecek diye. Uyuyamam daha mal gibi oturdum kaldım salonda
Tecavüz bile edebilir ya
Sanki ben yaşamışım gibi hissediyorum şu an. Eski sevgilimin de buna benzer talebi olmuştu ve istemediğim için ayrılmıştı benden. Sanırım o yüzden bu kadar hassasım. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi.Keşke kız resti çekseydi ya.
Aynen öyle. Öff ya! Kız neden kararının arkasında durmadı ki ya! Ben merak ediyorum nolduğunu. Off ki off! Taviz tavizi doğurur derler.Ne kadar aşağılık bir davranış ama..
Bu adamın böyle biri olduğu baştan belliydi ya. Pislik herif!Ne kadar aşağılık bir davranış ama..
Kızlar canım biraz sıkkın. Mayısta sevdiğim bir kuzenimin düğünü vardı. Malum virüs yüzünden işler çok karıştı. Salon mayıs haziran ayında düğün yapmayacağız demiş. Ki olmayacağı da belli gibi yasaklar var. Onlar da sadece nikah yapalım dediler ama teyzem de karşı taraf da istemiyor. Tek çocuk ikisi de diye razı olmuyorlar. Yengem 1 yıl ertelensin ne olacak düşüncesinde ki zaten işsizler, ev tutulmadı. Bunların yanında adam demiş ki bu yıl evlenelim ya da cinsel anlamda benle artık yakınlaş. 1 yıl daha böyle bekleyemem, ihtiyaçlarım var vs. En azından oral deneyelim, çıplak uyuyalım sen hiçbir şey yapmıyorsun filan diye sızlanmış açıkçası. 2 yıldır beraberler. Kuzenim bu cümlelerden rahatsız olmuş durumda. Cinsellik için evleniyormuş hissine kapıldım dedi. Siz olsanız ne düşünürdünüz? Olumsuz konuşunca üzülüyor, olumlu konuşmak da benim içimden gelmedi. Adam da haksız değil diyorum bir yerde insan arzuluyor. Ortada kaldık
Çok merak ettim. Nolmuş, öğrenebildiniz mi?Ne kadar aşağılık bir davranış ama..
Daha kötü bir şey mi oldu acaba? İyice merak ettim.Çok merak ettim. Nolmuş, öğrenebildiniz mi?
Daha kötü bir şey mi oldu acaba? İyice merak ettim.
Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
Adam leş anladık da kuzeniniz kendine yazık etti. Adam ona böcek gözüyle bakıyor ama o da " ben bunları hak ediyorum, istediğini yap bana" der gibi bir tavır sergiliyor. Umarım adam daha fazla iğrençleşmeden kuzeniniz adamdan ayrılır.Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
Bu doğru. Burada o kadar çok konu açıldı ki " dövüyor ama seviyor" temalı. Kuzen başta resti çekseydi çok iyi olurdu. Adam hala " beni tecavüzcü mü sandın" bilmem ne vıdı vıdısı yapmış. Haklı adam, çünkü tecavüzcüden beter kendisi. Psikolojik sorunları var belli.Daha fazla mudahil olmayin bence siz
Hem verdiginiz akli dinlemiyor
Yarin bir gun pat barisirlarsa gunah kecisi siz olursunuz
Kuzeniniz kocaman kadin
Kendi kararini versin
Bu konuyu açmanızı kuzeniniz istedi mi? Haberi var mı?Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
Oha bu taciz falan resmen. Engel olun şu kıza belliki bir şey yaşarsa kaldıramayacak bir tip.boşuna hayatı alt üst olmasın.Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?