Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Ciplak uyumayla kalmaz bu işler, yansin geceler.
Kuzenim sürtünmüş hamile kalir mi? Gibi konular da gelir.

Başka odaya geçicem sen üstünü çıkar demiş çok düşünceli ya güya rahat etsin diye söylemiş. Sanırsın yaptığın çok güzel de bir de iyilik yapıyo aklınca. Gitmesi beni inanılmaz etkiledi şu an. Korkuyorum telefon çalacak bana bir şey yaptı diyecek diye. Uyuyamam daha mal gibi oturdum kaldım salonda

Sanki ben yaşamışım gibi hissediyorum şu an. Eski sevgilimin de buna benzer talebi olmuştu ve istemediğim için ayrılmıştı benden. Sanırım o yüzden bu kadar hassasım. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi. Keşke kız resti çekseydi ya.

Hiç iyi kokular almadim.

Daha kötü bir şey mi oldu acaba? İyice merak ettim.

Öyle çıplak yatınca da durmamış ve dokunmaya çalışmış oral yapmak için baskı yapmış sonra da sabah ayrılmış yine sen bana tecavüzcü gibi davrandın bana kötü hissettirdin falan demiş kuzenim çok kötü hem zorluyo hem de zorladım ama sen sus diyo ve kafası karışık üzgün. Yaptığı halde istemedi yine kızı onun için izin verdim ama yine kapıdayım dedi. Birlikte de olsa kapıya atıcaktı belki de. Rezil etti resmen kızcağızı.

Daha fazla mudahil olmayin bence siz
Hem verdiginiz akli dinlemiyor
Yarin bir gun pat barisirlarsa gunah kecisi siz olursunuz
Kuzeniniz kocaman kadin
Kendi kararini versin

Adam leş anladık da kuzeniniz kendine yazık etti. Adam ona böcek gözüyle bakıyor ama o da " ben bunları hak ediyorum, istediğini yap bana" der gibi bir tavır sergiliyor. Umarım adam daha fazla iğrençleşmeden kuzeniniz adamdan ayrılır.

Adam baya bi haksız ve evlendiğinde de karısına bu konuda saygı duymayacak. Kadın keyifsiz olduğunda ne bileyim hasta olduğunda cinsellik yaşamıyoruz diye trip atacak. Bi tane konu vardı adam karısına fantezi gecelik giymedin diye küsmüş bu da onun gibi olacak işte

Daha fazla mudahil olmayin bence siz
Hem verdiginiz akli dinlemiyor
Yarin bir gun pat barisirlarsa gunah kecisi siz olursunuz
Kuzeniniz kocaman kadin
Kendi kararini versin
Bu doğru. Burada o kadar çok konu açıldı ki " dövüyor ama seviyor" temalı. Kuzen başta resti çekseydi çok iyi olurdu. Adam hala " beni tecavüzcü mü sandın" bilmem ne vıdı vıdısı yapmış. Haklı adam, çünkü tecavüzcüden beter kendisi. Psikolojik sorunları var belli.

Bu konuyu açmanızı kuzeniniz istedi mi? Haberi var mı?
Ya da aynı zor durumda kalsanız kuzeniniz sizin için böyle bir konu açsa hoşunuza gider miydi?
Konu sizle ilgili olsaydı inanın hiç sorun yok. Sizi kırmak istemem yanlış anlamayın lütfen.
Ama böyle sanki dizi seyreder gibi özel hayatlarını gizli gizli izliyor olduk.
Yardım isteğinizi ve niyetinizi anlıyorum ancak iyi niyet her zaman iyilik getirmez.
Bazen 3 maymunu oynamak en iyisidir.
Yaşamak istemiyorsa açık ve net çizgisini belli etmesi gerek ve sizinde bu senin hayatın ne yaşamak istediğine sonuçlarını düşünerek karar ver demeniz yeterli.
Kuzeniniz için üzülmenizi ve zarar görmesini istemeyişinizi anlıyorum da kuzeninizin sizi ne kadar anladığı ve nişanlısına istemediği konuda daha ne kadar taviz vereceği meçhul.

Oha bu taciz falan resmen. Engel olun şu kıza belliki bir şey yaşarsa kaldıramayacak bir tip.boşuna hayatı alt üst olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…